16 Nisan 2024 Salı

BANKALARDAN ÖNEMLİ KORONAVİRÜS KARARI

BANKALARDAN ÖNEMLİ KORONAVİRÜS KARARI

Isparta

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankalara Covid-19 salgını ile ortaya çıkan olağan üstü durum nedeniyle, "takdiri üyelere ait olmak üzere" yeni çalışma saatleri olarak 12.00 ile 17.00 arasını önerdi. Buna göre; Akbank, Garanti BBVA, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası, şubelerdeki gişe hizmet saatlerinde değişikliğe gitti.

TBB'den bankalara gönderilen yazıda, müşterilere doğrudan hizmet veren şubeler ve hizmet birimlerinin çalışma saatleri ile müşteri kabul saatleri önerisinin "12.00-17.00 olarak  belirlendiği" belirtildi.

Dileyen bankaların çalışma ve müşteri kabul saatlerini "esnek olarak" belirleyebilecekleri de belirtilen TBB kararında, banka müşterilerinin, "işlemlerinde dijital kanalları kullanmalarının salgınla mücadeleye çok önemli destek olacağı" da vurgulandı.

TBB'nin önerisinden sonra çok sayıda bankanın müşterilerine yolladıkları bilgilendirme notlarında, mesai saatlerinin "12.00-17.00" olarak belirlendiği belirtildi.

İŞTE MESAİ SAATLERİNİ DEĞİŞTİREN BANKALAR

Buna göre Akbank, Garanti BBVA, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında şubelerindeki gişelerden bugünden itibaren saat 12.00-17.00 arasında hizmet verileceğini duyurdu.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

veli

24 Mart 2020 Salı 08:57

sanırım yıne garibana yok gecen sene yapmadı vakıfbank ama umut kapısı 3 ay ertelesin baska bir şey istemiyorum bir nefes alalım

Esnaf

23 Mart 2020 Pazartesi 16:49

Borçlar ötölensin çalışma saatleri değil. Olmayan paranın nesini vereceğiz.sizinde tüzüğü kuru alırsınız ödemeyeni kara listeye kapatirsiniz kartlarını ararsıniz borçları ödeyip diye....

Siyah Sancak

23 Mart 2020 Pazartesi 15:20

Listede Kamu bankaları neden yok. Buralarda çalışanların virüse karşı bağışıklığımi var. Bunların aileleri çocukları yok mu. Bu nasıl vicdan dir.

ezilmiş vatandaş

23 Mart 2020 Pazartesi 13:15

Biz onlardan mesai saati kisitlamasi veya günlük para çekme limiti 5000 tl olmasını istemiyoruz,adamın parası olsa çeker, isterse yerli kapatsınlar. Bizim istediğimiz kredi ve kart odemesi ötelensin 2.. kart limitler yükseltilsin. 3..Ek hesap limit yükseltilsin İsterlerse bankaya hiç gelmesinler

vatandaş

23 Mart 2020 Pazartesi 13:14

YUCE ALLAH'IMIZIN AZABI ULKENIN USTUNE INMEK UZERE CUNKU BUNU HAKETTIK....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR