28 Mart 2024 Perşembe

BAŞDEĞİRMEN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

BAŞDEĞİRMEN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Barış Pınarı Harekâtı Bölgesinde bombalı araç saldırısı soncunda şehit düşen kahraman Mehmetçilerimiz için taziye mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye eski Meclis Üyesi Sayın Adnan Taşdelen’in damadı, belediye personelimiz Ethem Tuhan Taşdelen’in eniştesi Piyade Binbaşı Şevket Tombul ile birlikte Teğmen Sinan Bilir ve Uzman Onbaşı Mustafa Alpaklı’nın Barış Pınarı Harekât Bölgesinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda şehit düştüklerini derin bir üzüntü içerisinde öğrendim.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Milliyetci

17 Ocak 2020 Cuma 22:42

Davulla zurnayla karsilayanlardami suc dagdan indirip meclise sokandami askere mermi sikmadim diyen ****i memur yapip basimiza bela edendemi yaticak yerin yok akp allah rahmet eylesin demek adet olmus artik yazik

Memet

17 Ocak 2020 Cuma 12:34

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah rahmet eylesin. Biz hale bir idamı çıkarıpta başta meclisteki pkklıları asamadıkya yazıklar olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR