29 Mart 2024 Cuma

BAŞDEĞİRMEN'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

BAŞDEĞİRMEN'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, elektrik akımına kapılarak yaralanan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Nail Bayram'a geçmiş olsun mesajı yayınladı. Isparta'da yüksek gerilim hattı kurulması sırasında akıma kapılarak ağır yaralanan MHP İl Başkanı Nail Bayram, Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise, üzücü olay sonrası geçmiş olsun mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Başdeğirmen, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda; "Elektrik akımına kapılarak yaralanan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Nail Bayram'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI VATANDAŞ

11 Aralık 2019 Çarşamba 10:32

insanların illaki bir kaza mı geçirmesi gerekiyor. daha düne kadar randevu vermediğiniz güya ittifak ortağınız bir partinin il başkanına medyaya şirin gözükmek için verilen bu geçmiş olsun mesajı ne kadar inandırıcı. İnşaallah nail bayramın Allah şifasını versin.

Alpay

11 Aralık 2019 Çarşamba 00:32

Haber sitesinden geçmiş olsun denmez. Çıkar gidersin hastaneye yakınlarını geçmiş olsun dersin.

Yeniceli

10 Aralık 2019 Salı 20:20

Kaç kez randevu istedi vermedin. Şimdi mesaj yayınlıyorsun. Tribünlere oynamayı pek seversin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR