20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞDEĞİRMEN'DEN ITKM İÇİN TARİHİ KONUŞMA

BAŞDEĞİRMEN'DEN ITKM İÇİN TARİHİ KONUŞMA

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TMSF ile ITKM protokolünün imza töreninde tarihi bir konuşma yaptı: Yılların problemini çözmede yanımızda olmayan arkadaşları açılışımıza davet edeceğiz. ‘TMSF devlet değildir’ diyorlar. Bu başkanlık kendi aralarında buluşup dernek kuranlar mıdır? Muhattap olarak devleti almayacağız kimi alacağız. Bizler ne yaptığını ve yapacağını bilen insanlarız.

Burada sadece Isparta’nın kaybı yok. Büyük bir milli servet kaybı var. Buranın bitmesini ihanet olarak görenler oldu. ITKM’yi bitirmek Isparta’ya ihanet midir? Memleket sevdasımıdır?

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TMSF Başkanı Muhittin Gülal’ın katılımıyla düzenlenen ITKM protokol töreninde önemli açıklamalarda bulundu. ITKM konusunda MHP ve İYİ Parti’nin yaptığı muhalefete dikkat çeken Başdeğirmen, ‘ITKM’yi bitirmeyi Isparta’ya ihanet olarak görenler var. ITKM’yi bitirmek, açmak Isparta’ya ihanet midir’ diye konuştu. İşte Başdeğirmen’in konuşması:

GELECEĞİ KONUŞACAĞIZ

“Artık geçmiş geçmişte kaldı. Yarınlara bakıyoruz. Uzun yollardır problem olan, bitirilemeyen, en güzel değerimizin hizmete açılması için hazırlıklarımızı bitirdik. TMSF başkanımız ve ekinine yakın ilgi ve alakadan ötürü sonsuz teşekkür. Bu bina uzun zamandır şehrimizin ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz. Ancak bitirilemedi. ‘Şundan oldu, bundan oldu’ demeyeceğiz. Şehrimize kazandıracağız.

HERKES BURAYI SORUYOR

ITKM’de ilk etapta ricamız caminin açılmasıydı. Çarşamba pazarına hizmet eden Pazar Camii yıkılalı 22 yıl olmuştu. Bu camimizin açılmasını istedik. Camimize 1 haftada ekip girdi. 31 Mayıs’ta camimiz ibadete açıldı. Bundan sonraki süreç çok daha önemli. TMSF başkanımız 2.kez Isparta’da. TMSF’nin bu konuyu ne kadar önemsediğini gösteriyor. Bizim vatandaşımız her tv açıldığında burayla ilgili olumsuzlukları dinledi. Tartışmaları dinledi. Bugünden itibaren geleceği konuşacağız. Bu protokolden sonra süreç başlayacak. 20 yıl önce Isparta’ya gelen misafirimiz ya da burada okuyan üniversite öğrencisi ile karşılaştığımızda ‘ne oldu o inşaat’ diye soruyorlar. Burada izlediğimiz bittiği halini gösteren video beni heyecanlandırdı.

KOLTUĞUMUZDA OTURMAYA GELMEDİK

Biz de siyasetçiyiz. Sözlerimiz var. Neler yapacağımızı anlatarak geldik. Yollar sonra şehrimizin ihtiyaçları neler olduğunu anlattık, söz verdik. 1. sırada ITKM vardı. ‘İmzalarsınız şu olur-bu olur’ diyenlere cevap olsun. Buranın bitmesini ihanet olarak görenler oldu. ITKM’yi bitirmek Isparta’ya ihanet midir? Memleket sevdasımıdır? Yilların problemini çözmede yanımızda olmayanın arkadaşları açılışımıza davet edeceğiz. Burada sadece Isparta’nın kaybı yok. Büyük bir milli servet kaybı var. Hepimizin servetidir.

KARŞIMIZDA DEVLET VAR

Yapılan iş devletimizin bize tanıdığı imkandır. Devletimizin güçlü bir ekibi ie muhataptır. Bu görev devletimizin üzerine aldığı görevdir. ‘TMSF devlet değildir’ diyorlar. Bu başkanlık kendi aralarında buluşup dernek kuranlar mıdır? Muhattap olarak devleti almayacağız kimi alacağız. Bizler ne yaptığını ve yapacağını bilen insanlarız. O koltuklarda yan gelip oturacak değerimiz. Sevgi bir emektir. Memleketin her türlü sorununu çözmek için ben ve Meclis üyesi arkadaşlarım her türlü zorluğu çözecek güçtedir. Açılışını yapmak Allah bize nasip etsin.

SİYASİ İRADENİN DESTEĞİNE TEŞEKKÜR ETTİ

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, YSK Temsilcimiz ve Milletvekillimiz Recep Özel, Milletvekilimiz Mehmet Gökgöz, İl Başkanımız Osman Zabun ve teşkilatı bizi destekledi. Hiç bir başarı tek başına bir kişinin değil. Vatandaşlarımızla, memleket sevdalısı dostlarımızla yürüyoruz. Bu yürüyüş başarı ile sonuçlanacaktır.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

veli

20 Aralık 2019 Cuma 08:24

hayırlı olsun ıspartamıza yaparsa şükrü başkan yaparburası faaliyete geçtiğinde kaç kişi çalışacak burada ekonomi canlanacak bu cevredeki bütün esnafın ticareti büyüyecek

Ispartalıı

19 Aralık 2019 Perşembe 13:23

Gökkubbenin altında bulunan tesis bunca yatırım atıl durumda kaldı,burası için plan nedir acaba,yoksa milli servet orada çürümeyemi bırakılacak

birisi

19 Aralık 2019 Perşembe 13:16

Yeni otogar da yapılıp hizmete de açılabilirse gerçekten çok güzel olur.

ısparta halkı

19 Aralık 2019 Perşembe 12:55

sn belediye başkanımız çünür yeni otogar ve ıtkm de milli iradeyi yok saymadınız seçimden öncede sonra da dik durduğunuz için teşekkür ederiz.Tüm projelerin açılışını yapacağından şüphemiz yoktur

Ispartalıyım

19 Aralık 2019 Perşembe 12:28

İstemezler tabii menfaatlerine ters düşecek açın bu ucubeyi ders olsun birilerine

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR