26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN AYBATILI'DAN GÜNAYDIN'A BÜYÜK ÖVGÜ

BAŞKAN AYBATILI'DAN GÜNAYDIN'A BÜYÜK ÖVGÜ

Isparta

Isparta Belediyesi'nin tarihi üzüm çarşısında başlattığı indirim günleri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı'yı bir araya getirdi. Yıllar sonra esnafın  ve vatandaşların huzurunda el sıkışıp bir birleri hakkında güzel temennilerde bulunan iki başkan büyük alkış aldı.

BİRİZ, BİRLİKTEYİZ DEDİ

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, üzüm çarşısı indirim gününde konuştu. Önemli mesajlar veren Başkan Aybatılı, esnafın iyi olduğunu söyleyenlere karşı "İyi değiliz" dedi. Esnaın çok zor şartlar ve ekonomik baskı altında faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Aybatılı, Isparta Belediyesinin böyle bir dönemde indirim düzenlemesinde büyük fayda olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Günaydın'a da esnafa yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür eden Aybatılı, "Kendilerini kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz biriz birlikteyiz" diye konuştu.

GÜZEL KONUŞMALAR OLDU

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'da konuşmasına Aybatılı'nın yaptığı konuşmaya işaret ederek "Güzel konuşmalar oldu. Bende sayın birlik başkanına teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasına başladı. Isparta'ya gece gündüz demeden hizmet etmeye çalıştığını söyleyen Başkan Günaydın, tarihi üzüm çarşısındaki indirim günlerine Isparta halkını sahip çıkmaya davet etti. Ispartalılara esnafınıza destek olun mesajı veren Başkan Günaydın, "İlkini kunduracılar sitesinden başlatmıştık.. Bugün ikinci indirim günlerini düzenliyoruz. Üzüm çarşımıza Ispartamıza hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

BİRLİKTE ESNAFI GEZDİLER

Daha sonra Günaydın ve Aybatılı esnafı birlikte ziyaret ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gara

06 Kasım 2018 Salı 17:47

Başkan gunaydinla devam

ıspartam32

03 Kasım 2018 Cumartesi 08:43

zamanında ak partiye verdiniz de noldu rahmetli balaban ısbaşı sattı yandaşlarına orda çalışan onlarca işçi 5 ay maaş alamadı ve sonunda işi bıraktı bir çoğu sonra yusuf ziya geldi tekrar aldı orayı belediyeye kazandırdı belediyenin çoğu gelirini orası karşılıyor şuaan

Isparta unutmaz!

03 Kasım 2018 Cumartesi 01:55

Millet diyor Deve Kurban ederek kurtulduğumuz günlere bir daha dönmekten Allaha sığınırız!Bu sebeb bile yeter tekrar Yusuf Ziya Günaydınla devam demek için.

Isparta

03 Kasım 2018 Cumartesi 01:06

Yan yandaş , eş dost, akraba , kayrılma, torpillerle; belediyeden semrilmeye alışanları bir sancı almış! Rabbim bu kamudan semrilme sevdâlısı, milletin emek ve alınterini sümürme sevdâlılarına bir daha hiç bir zaman fırsant verme ey Rabbimiz . Âmin. Isparta'nın ve Ispartada yaşayan vatandaşın kazanması için ****ret edenlerin yolunu aç ey Rabbimiz. Âmin.

BAYRAM

02 Kasım 2018 Cuma 21:08

VERIN ak partiye belediyeyi yatirim istiyorsanizhizli tren burdurdan gecer gecer yaaa siz ters yone giderseniz sizde uzaklardanda gecer yani kafa varda beyin varmi beeeyyyiiinnn

İlistir Necmi

02 Kasım 2018 Cuma 20:27

Gittin ziya gittin.gümbür gümbür Osman başkan geliyor.iktidarla kol kola güçlü belediye.imara nereler neden açıldı ve açılmadan veya açıldıktan sonra buralardan kimler yer kapattı.osman bey bunları netleştir.kul hakkı kamu hakkı gaspı ile zengin olan varsa bunlardan silindir gibi geç.

Vatandaş

02 Kasım 2018 Cuma 17:39

YZG nin surat ifadesinde pek memnuniyet yok gibi neden rahatsız oldu acaba

CETIN USTA

02 Kasım 2018 Cuma 17:24

Baska birisine hic vermeyin sirayi gencler var yetmezmi braki su milletin yakasini iri iri keneler oldunuz yetmezmi dusun yakasindan dusun milletin yetti beeee

Sayın Aybatılı çok haklı!

02 Kasım 2018 Cuma 15:52

Bir köşe yazarının beyanına göre, ne olduysa Ak parti tekrar Mhp ile ittifak arayışı içinde olduğu kulis bilgileriymiş!Bizim için Ispartada değişen bir şey olmaz, gerçekten bir öğretmen emeklisi komşum "Yusuf Ziya Günaydına verin oylarınızı, hizmetler yarım kalmasın !" Demişti, fakat o dönem oy'larımızı Ak partiye vermiştik ve emekli öğretmenin haklı olduğunu o dönem gördüğümüz için, şimdide " Isparta kazanımlarını tekrar kaybetmesin!" diye Yusuf Ziya Günaydına vereceğiz inşêellah oylarımızı!

Mehmet

02 Kasım 2018 Cuma 15:50

eski camlar bardak oldu kimler kimler birlik oldu vay anasını ... bir ara kiralık katil tuttu öldürtecek diyorlardı :D

Şoförler

02 Kasım 2018 Cuma 14:50

Isparta aşığı, esnaf dostu ısparta belediye başkanı yusuf ziya günaydın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR