28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN GÜNAYDIN ÇÜNÜR HALKIYLA BULUŞTU

BAŞKAN GÜNAYDIN ÇÜNÜR HALKIYLA BULUŞTU

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Önceki gün akşam dondurucu soğukta Çünür’de açık hava mitingi yapan Günaydın’a Çünür halkı büyük destek verdi. Çünür’de maytap ve havai fişek gösterileri eşliğinde karşılanan Başkan Günaydın, tek tek tüm vatandaşlarla selamlaştı.

Günaydın’ın mitingi aşırı soğuk havada yapıldı. Ancak Çünürlüler meydanı tıka basa doldurdu. Kimisi evinden şal alıp geldi, kimisi meydana kurulan ısıtıcıların altında mitingi izledi. 

Miting öncesi MHP’li meclis üyeleri tek tek vatandaşlara tanıtıldı. Aday tanıtımında sahneye en son Çünür’ün evladı Dr. Hüseyin Ata çağrıldı. Çünürlüler kendi evlatlarını meclis listesinde gösteren Başkan Günaydın’a alkışlarla teşekkür ettiler.

Her mahallede olduğu gibi Belediye Başkanı Günaydın sahneye kendisi için bestelenen ‘Hadi bir daha bir daha’ isimli seçim şarkısıyla çıktı. Çünür halkının da eşlik ettiği seçim şarkısı boyunca Başkan Günaydın halkı selamladı.

ÇÜNÜR’E YILDIZ YAĞDI

Günaydın’ın Çünür gündeminde yaşayan otogar projesi ile Çünür Yenişehir vardı. 5 yıl önce seçim çalışması için geldiği aynı meydandan ‘Çünür’e yıldız yağacak dediğini hatırlatan Günaydın, “O yıldız Çünür’ü hem parlatacak hem zengin yapacak. İşte o yıldız Çünür’e düştü. Sakın arsalarınızı satmayın demiştim. Şimdi soruyorum sizlere, oldu mu bu dediklerim. Oldu dimi. Çünüre Türkiye’nin en prestijli otogarını yapıyoruz. Yeni Çünür’ü inşa ettik. Daha da büyüyecek Çünür” dedi.

BAŞDEĞİRMEN’E TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in otogar ile ilgili ortaya attığı iddialara da yanıt veren Günaydın “Beni açılışa davet edecekmiş. Nereden buldun bu yetkiyi sen. Yusuf Ziya Günaydın o projeyi kendi eliyle çizdi. Sen daha onun bir tek çubuğunu anlamazsın” diye konuştu

Otogar ile ilgili hükümetin aldığı tasfiye kararnamesi üzerine de konuşan Başkan Günaydın, “Ben yapmadım, devlet yaptı. Devletin çıkardığı bir kararname. Bunun üzerinden de bana yüklendiler. İnsanda biraz utanma olur yahu” dedi.

Daha sonra birkaç güne kadar Güreş Meydanının da açılışını gerçekleştireceğini ifade eden Başkan Günaydın, “Sayın Şükrü Başdeğirmen o projenin de açılışına beni davet edeceğini söylemişti. Hadi ben şimdi açıyorum. Seni de davet ediyorum. Gel birlikte açalım” çıkışında bulundu

Günaydın’ın hedefinden Şükrü Başdeğirmen hiç inmedi. Çünürlülerin arsalarının sanki gönül rızası dışında alınmış gibi gösterilmeye çalışıldığına da tepki gösteren Başkan Günaydın, “Artık yeter bu kadar da olmaz. Sen bir de adaysın. Ne konuştuğunu ne söylediğini bilmelisin. Ben helal ettirilmeden hiçbir şey alman” açıklamasında bulundu.

SIRA ESKİ ÇÜNÜR’E GELDİ

‘Bir yıldız daha geliyor’ diyen Günaydın, şimdi sırada eski Çünür’ün yeniden inşası olduğunu belirtti. Çünür’ün eski yerleşim bölgesinde de çalışma yapılacağını aktaran Günaydın, “Şimdiden burası için de uyarıyorum. Ey Çünür halkı buradaki arsalarınızı satmayın” derken, ‘Bu anlattıklarıma inanıyor musunuz?’ diye sordu. Vatandaşların hem alkış hem de ‘evet’ demesiyle Günaydın, “Yaparsa kim yapar, Allah’ın izniyle Yusuf Ziya Günaydın yapar” şeklinde konuştu.

NUTUK ÇEKENLE HİZMET EDEN

ARASINDAKİ FARKI ORTAYA KOYUN

Seçim İletişim ve Koordinasyon Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen de, Çünür’ün ilk imarının 1999 yılında Yusuf Ziya Günaydın’ın ilk başkanlık döneminde yapıldığını söyledi. Dikmen, “Çünürlü vatandaşlarımız sizlerden bir nutuk çekenlerle, hizmet eden arasındaki farkı ortaya koymanızı bekliyoruz” dedi.

HİZMET İÇİN AND İÇTİM

Çünür’ün evladı MHP Belediye Meclisi Üyesi adayı Dr. Hüseyin Ata da, “Başkanımızla size hizmet etmek için and içtim” ifadesinde bulundu.

BİZİM HÜSEYİN’İ DESTEKLEYİN

Çünür dedesi İbrahim Özdemir de, Dr. Hüseyin Ata’nın Çünür’ün medarı iftarı olduğunu kaydederek, “Bizim Hüseyin, bizim doktor diyoruz. Bizim Hüseyin’i destekleyin” dedi.

Daha sonra sahneye Çünür Muhtarı Kadriye Bilgiç çıktı. Belediye Başkanı Günaydın ve meclis üyelerine “Çünür sizi mahcup etmeyecektir” diye seslenen Bilgiç açık destek mesajı verdi.

Belediye Başkanı Günaydın, Çünür’den geldiği gibi büyük bir coşku içerisinde ayrıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Asdf

19 Mart 2019 Salı 00:58

Muhtar akp li yalan söylemesin akp mitinlerinde. Rte yoluna atlar kendileri ikincisi özdemir çünürün değil çünürde yaşayan alevi kardeşlerimizin dedesi ayrım yapmak için söylemiyorum karıştırmayalım akil insan mış gibi göstermenin anlamı yok Daha önce belediye başkan yardımcılıgı yapmış ali bozkurt hiç abartılmadı nedense adamın hakkı yendi meclis adayı abartılıyor onuda anlamadım

Başkanım şirket işçilerin unutma

18 Mart 2019 Pazartesi 20:20

Başkanım şirket işçilerin sizden güzel bir sözleşme ve zam bekliyor bizi enflasyona ezdirme size güveniyoruz. Artık önünüzde kanuni bir engelde kalmadı

Cūnūr teşkilatı

18 Mart 2019 Pazartesi 20:14

Yorum yapan yorgunlar bn cùnùrlù orada hep cūnūrlū vardı sallamaym sanki diger partiler her zaman geliyor baskan bir tane ne başkanlar górdúk zamnnda bu adam ADAM . bu adam BAŞKANNNNN .

muhtesem hb

18 Mart 2019 Pazartesi 20:13

cunurluler bundan 1 sene once yorumlarda asfalt yok balkonlari toz ****uruyor cam acamiyoruz diye agliyorlarlardi. insallah tarih hafizalari zayif degildir.benim degil cunku. zaten gerek de yok her gun farkli bir macera yasiyorum zihnimi zinde tutuyorum.

Okan

18 Mart 2019 Pazartesi 19:30

Eyyyy yorumcular benzine yine zam geldi. Benzin tanzim satış noktası istiyoruz.

Mahalle Sakini

18 Mart 2019 Pazartesi 19:23

Çünürün sana sadece sonradan görmesi oy verecek. Buradaki amiri memuru, yıllarca tozunu toprağını çekeni asla oy vermeyecek. Daha yıl olmadan asfaltlar çöktü yolda. Kadriye Bilgiç, oyum sana da değil artık, Tezcana!!

Çünürlü

18 Mart 2019 Pazartesi 19:05

Çünür den bir kişiye bile söz hakkı vermedin saatlerce hep kendin konuştun

Çünürlü

18 Mart 2019 Pazartesi 19:02

Çünür den bir kişiye bile söz hakkı vermedin hep kendin konuştunnn saatlerce

Ummuhan yıldırım

18 Mart 2019 Pazartesi 18:45

Kiskananlar catlasin yine yeniden yusuf ziya gunaydinla devammmmm

Hasan

18 Mart 2019 Pazartesi 18:32

Ak troller klavye başında. Hazımsızlığı gerekyok. Azkaldı hazmetrirecek yzg size.

Sonuçta kankileri sayılır çünürlünün

18 Mart 2019 Pazartesi 18:22

Kankilerini tabi coşkuyla karşılarlar sonuçta kendilerini zengin yapti adamın varı yoku çünürdü çünür için çalışıyordu diğer mahalleleride heykellere müzelerle kandırmakla geçirdi görevini

Rıfat Tekne

18 Mart 2019 Pazartesi 17:55

Isparta sadece çünür den ibaret değil sayın başkan bu mahalleden belki fazla oy alırsın sonuçta adamları zengin ettin

ÇÜNÜR

18 Mart 2019 Pazartesi 17:55

BU ZAMANA KADAR NERDEYDİN YZG SEÇİM ZAMANI ORTAYA ÇIKTIN NE YILDIZ YAĞACAK O YILDIZLAR SENİN ARSA KAPATIĞIN YERLERE YAĞAR ANÇA

ÇÜNÜRLÜ

18 Mart 2019 Pazartesi 17:49

FOTOĞRAFTAKİNLERİN HANGİSİ ÇÜNÜRLÜ KENDİ ADAMLARINI TOPLAMIŞ GELMİŞ MİLLETE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPIYOR KENDİN ÇALIP KENDİN OYNUYORSUN ÇÜNÜR ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN DİYOR YZG

Bir VATANDAŞ

18 Mart 2019 Pazartesi 16:16

Hani daha önceden demişti ki Yeni otogar ben açacağım. ondan sonra ben yapmadım devlet yaptı diyor Hangisi doğru? yahu yalan söylemeyi bırakın bay yusuf

Çürük

18 Mart 2019 Pazartesi 16:00

Çünürden destek gelir tabi her yer onun :)

Ispartalı

18 Mart 2019 Pazartesi 15:52

Seçimden önce neredeydin eyyy başkan seçim olmasa dışarı çıkacağınız yok.

kamil ağa

18 Mart 2019 Pazartesi 15:16

bakalım gülcü mahallelli kaç kişi gelecek

İsimsiz

18 Mart 2019 Pazartesi 15:06

Çünüre yıldız yağacakmış. Okadar arsa kapattın ordan yağar tabi sülaleni zengin ettin yeter yediğin artık.

Memet

18 Mart 2019 Pazartesi 14:48

Hayatın yalanlarla dolu.daha yaptığın rezil otoparkın hesabını soramıyorsun.adam kLdıromı burak yola kanepe.buzdolabı.araba koyuyor.kaldırımlar rezil.bir baksana erkeksen valiliğin arkadaki otoparka bak

komik

18 Mart 2019 Pazartesi 14:47

taşımayla değirmen dönmez yzg işlerin 1 aydır canını çıkardın beee ordan oraya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR