19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN GÜNAYDIN MAHALLELERİ DİP TIRNAK YENİLİYOR

BAŞKAN GÜNAYDIN MAHALLELERİ DİP TIRNAK YENİLİYOR

Isparta

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünce Kurtuluş Mahallesinde başlatılan altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları planlanan süreden 9 gün önce tamamlandı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün çok sevindirici bir olayla karşılaştım. Bu mahallemiz 25 Ağustos’ta bitecekti,gece-gündüz çalışarak 9 gün öncesinden tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğünce gece gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mahallede altyapı kontrollerinin yapıldığını eksiklik ve arızaların giderildiğini ardından da stabilize ile birlikte asfaltın döküldüğünü söyledi. Günaydın ayrıca yollardaki çizgi çalışmalarının da gerçekleştirileceğini belirtti.

Kurtuluş Mahallesinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Günaydın, Kurtuluş’un kolay bir mahalle olmadığını, dar ve kısa sokaklardan oluştuğunu dolayısıyla yorucu bir çalışma gerçekleştirildiğini kaydetti. Günaydın, çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini, aynı anda 4 mahallede çalışmalar sürdürüldüğünü kaydederek,“Isparta’mızı kış girmeden bitirmek istiyoruz. 3-5 senelik işi, bir yılda gerçekleştiriyoruz. Yayla Mahallemizdeki çalışmalarda da büyük altyapı sorunları var, bunlar gideriliyor, böylesine büyük bir sorunu Kurtuluş Mahallesinde yaşamadık. Böylece Kurtuluş’ta tatlı bir zaman kazancı elde ettik.Çok hızlı bir şekilde çalıştık bundan dolayı da mutluyum. Bu kadar randuman, bu kadar kar, beceri ve tecrübenin üzerinde serilik noktası Kurtuluş Mahallesinde zirveye çıktı. Tüm teknik arkadaşlarıma, çalışan, yöneten arkadaşlarıma hepsini tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Bu gidişle kış girmeden Isparta’yı bitireceğim diyebiliyorum. Bu akşam burada çok sevinçliyim. Bu çalışmalar başta Kurtuluş Mahallesi sakinleri olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kurtuluş MahallesiMuhtarı Fevzi Boşgelmez de mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Boşgelmez, “Mahallelerimiz altyapıları, sıfırdan asfaltlarımız, çayboyumuz, yürüyüş yollarımız köprülerimiz pırıl pırıl ışıklandırıldı. Yine Gökçay’ımız. Başkanımıza bu başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundu.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KÜÇÜK ZİYA

18 Ağustos 2017 Cuma 12:04

GEL SEN BİRDE CEZA EVİNİN ORADAKİ YOLLARA BAK ASFALT AT TOZDAN HENDEKTEN GEÇİLMİYO

gkhn

18 Ağustos 2017 Cuma 10:44

çünüre bi el at artık başkan toz toprak rezalet cam kapı açamıyoruz asfalt olana kadar da belediyeciliğin verdiği etik anlayışıyla her gün ****arın sulanması lazım senin ilinin vatandaşı yaşıyor orada imara açmak la bitmiyor her şey ilgilenmek lazım

Çünürlü

17 Ağustos 2017 Perşembe 23:44

Çünür tozdan be çukurlardan geçilmiyor. Yaz bitmeden Çünür ün asfaltlanmadı lazım.

Çüñür sakini

17 Ağustos 2017 Perşembe 22:19

Çünür mahallesinin yolları çok kötü durumda. Belediye Çünürle hiç ilgilenmiyor. Çüñürün de ispartanin bir mahallesi olduğunu belediyenin artık hatirlamasini bekliyoruz

ozan acar

17 Ağustos 2017 Perşembe 19:55

Sehir merkezine iyide tabakanne kokusundan boguluyoruz

Dudu korkmaz

17 Ağustos 2017 Perşembe 19:48

5 senedir evimin önü asfalt olacak bekliyoz bakalım kaç sene daha oy zamanı kapını teperler

YETER

17 Ağustos 2017 Perşembe 18:21

Lütfen 2 hafta sonra asfalt yapacağınız yeri hemen kazmayın.Pislik toz içinde gitmekten, çukurdan çıkıp başka çukura girmekten sıkıldık

Ispartalım

17 Ağustos 2017 Perşembe 17:15

Isparta da yollarda kelle koltukta. Asfalt yolda araba ile giderken aniden yarım metre çukura düşebiliyorsunuz. Birde yolun ortasında demir kapaklar ya yarım metre çukurda, yada yarım metre yol hizasından yukarıda oluyor.

ahmet erbil

17 Ağustos 2017 Perşembe 16:42

2 aydır cuma pazarı parkını bitirmediniz 2haftadır ne gelen var nede giden

Erol

17 Ağustos 2017 Perşembe 14:09

BASKANİM VATAN MAHALLESİ KOKUSU NE ASAMADA KANAL 32 YORUM VERİP MAHALLELİLERİ BİRAZ AYDİNLATİN. GERCEKTEN COK KÖTÜ.

Vatandaş

17 Ağustos 2017 Perşembe 13:50

Dìs hastanesine giden cevreyolu koprunun alti nezaman asfaltlanacak biz umudumuzu yitirdik artik arabalarimiz mahvoldu .

Onur

17 Ağustos 2017 Perşembe 12:51

Başkanımız lütfen koku sorununada bir çözüm bulun. Artık dayanamıyoruz. Davrazkentte oturuyorum. Kapı-Pencere kapalı olduğu halde evde durulmuyor. Yemek bile yiyemez olduk. LÜTFEN ÇÖZÜN BU SORUNU.

SORUN VAR

17 Ağustos 2017 Perşembe 14:56

2 YILDIR 3 DEFA BELEDİYEYE 2 DEFA MUHTARLIĞA BAŞVURMAMIZA RAĞMEN BİNA ÖNÜNDEKİ 20 METRE UZUNLUĞUNDAKİ KALDIRIMIN YAPILMASINI MALESEF BAŞARAMDIK...SENEYE ORDA KABAK YETİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYOZ...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR