28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN GÜNAYDIN: TAM 400 KM ASFALT DÖKTÜK

BAŞKAN GÜNAYDIN: TAM 400 KM ASFALT DÖKTÜK

Isparta

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Yayla Mahallesini baştan sona yeniliyor. Gece 23.30’a kadar çalışma yapan ekipleri denetleyen Başkan Günaydın, çarşı merkezinde bulunan mahalledeki kaldırımların tamamen kaldırılıp yeniden yapılması talimatını verdi.

           Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü çarşı merkezinde bulunan Yayla Mahallesindeki 14 sokakta gece gündüz çalışıyorlar. Gece 23.30’a kadar süren çalışmaları Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da yerinde inceledi.

            Ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Günaydın mahallede köstebek yuvasına dönen kaldırımların tamamen kaldırılıp yeniden yapılmasını, sokak aydınlatmalarının ve ağaçlandırmanın sil baştan ele alınması talimatını verdi.

            Gece 22.00’da yaptığı incelemenin ardından açıklama yapan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bir ülkenin medeniyet düzeyinin kaldırımlarla ölçüldüğünü söyleyerek, “Yayla Mahallemiz hem en eski hem de en büyük mahallelerimizden. Burada ana zorluğumuz kaldırımlar.Yayla Mahallesi’nin tüm kaldırımları yeniden yapılacak. Bu iğneyle kuyu kazmaya benziyor. Fakat hiçbir zorluktan, hiçbir güçlükten çekinmeden devam ediyoruz. Bu kaldırımları düzelttiğimiz zaman Yayla Mahallesine adeta yeni bir medeniyet geldiği görülecek. Bir düşünürün de dediğin gibi; bir ülkenin medeni olup olmadığı kaldırım yüksekliğinden belli olur” dedi.

            Kaldırımların altını da kullanan esnafın belediyeye yardımcı olmasını isteyen Başkan Günaydın, “Kaldırım altını kullanan tüm esnafımız hemen binanın hizasından duvarlarını çekecekler biz de kaldırımları komple kaldırıp yeniden yapacağız. Tüm esnafımızdan bu konuda bize yardımcı olmalarını rica ediyorum” dedi.

** “HİÇ KİMSEDEN TEK KURUŞ KATKI PARASI ALMIYORUZ”

            Tüm Türkiye’de asfalt ve kaldırım çalışması yapan belediyelerin halktan, ‘asfalt ve kaldırım katkı payı’ adı altında para aldıklarını hatırlatan Başkan Günaydın, “Bugün bütün Türkiye’deki belediyeler halktan asfalt katkı parası alıyorlar. Kaldırımları yaptıysa kaldırım katkı parası alıyor.Bugüne kadar 400 km’den daha fazla asfalt çalışması yaptık ve hiç kimseden tek kuruş para almadık. Bundan sonra da almayacağız. Halkımızın duası, onların bereketi bize güç veriyor ve bu sayede bu yükün altından kalkıyoruz” diye konuştu.

** “DÜRÜST, ÇALIŞKAN, VERİMLİ VE BİLGİLİ ÇALIŞIYORUZ”

Isparta Belediyesi’nin tüm birimlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘milli ekonomi’ modelini uyguladıklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Gece yarılarına kadar çalışmalarımız devam edecek çünkü geceler bile bize yetmiyor. Bir günü üç güne çıkartıyoruz yine yetmiyor. Tüm Isparta’yı brüt olarak planlıyoruz. Asıl kazancımızın birisi de; gece gündüz, iş randımanı yüksek seviyede çalışmak. Elimizde bulunan tüm araçları çalıştırıyor, bir saat bile boş durdurtmuyoruz. Bu çalışmalarımızda kendi imkanlarımızı kullanarak verim elde ediyoruz. Belediyemizin tüm birimlerinde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “milli ekonomi” modelini uyguluyoruz. Bu çalışmaları kendi imkanlarımızla yaptığımız için ihale bedelinin 8’te birine mal ediyoruz. Dürüst, çalışkan, verimli ve bilgili çalışıyoruz. İşte biz bu şekilde Türkiye’nin en zengin belediyesi haline geldik” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Yayla Mahallesi Muhtarı Turan Saygıcı da, “Gece saat 22.00 olmasına rağmen belediyemiz hala çalışıyor. Belediye ekiplerimiz yaklaşık 20 gündür burada çalışıyorlar. Mahallem ve şahsım adına Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çünürlü

14 Eylül 2017 Perşembe 17:10

Bu Çünür Mahallesi seni bitirecek başkan 4 km tali yolun asfaltını dökemeyen nasıl olur da 400 km asfalt döktük diyebilir. Ispartayı toplasan o kadar yol çıkmaz. Sen arazilerini değerlendirdin tabi işin bitti Çünürde ama seçim zamanı muhakkak geleceksin ama bakacağız hangi yüzle

rukiye

14 Eylül 2017 Perşembe 09:51

başkan Isparta leş gibi kokuyor yoldaki ızgaralardan sanki hayvan ölüsü gibi koku yayılıyor çok kötü kokuyor güller şehri lağım kokuyor

sengetli

14 Eylül 2017 Perşembe 08:54

asfalt dökmek belediyenin görevidir.fazla abartmasak.daha asfaltlkancak çok mah.yol var.

Hüseyin

13 Eylül 2017 Çarşamba 15:45

bu 400 km yol nereye yapıldı acaba

Hüseyin

13 Eylül 2017 Çarşamba 15:43

malesef başkan çünürde kaybedeceksin ve burası 100 bin nüfuslu bir yer olmak üzere

halime

13 Eylül 2017 Çarşamba 15:13

Çok güzel işler yapıyorsunuz hayvan barınağı olsun konuşmalarınız yardımlarınız sayın başkanım.Ancak çünür mahallesini görmezden gelmeyin lütfen.kendinize yazık etmeyin seçimlerde.

Hayriye

13 Eylül 2017 Çarşamba 15:10

ya çünür halkının canı yok mu?Evler toz kokuyor rezillik bin para. Bahçeli gelcende 2 günde attın .İstesen olacak da. Neden ilerlemiyor lütfen yeter artık başkanım.

mert32

13 Eylül 2017 Çarşamba 12:53

cezaevi ve elit park sitesi önünden sadce silindir geçirip dalga geçer gibi bunun üzerine asfalt 6 ay sonra atılabilir diyerek gülen personelin başkanı. bize o sökülen asfaltı bile dökseniz razıyız

muro

13 Eylül 2017 Çarşamba 12:43

Cezaevi Bölgesi???? salla başkan 400 km'imiş cezaevinin önünde ki 400 metreyi bi yapta ondan sonra konuş. gece yarılarına kadar değil sadece 2 saatlik iş var..hep göstermelik bölgeler. tabi burda çatlasın 500 hane var sana yetmez o oylar

+32

13 Eylül 2017 Çarşamba 10:39

salla salla başkan salla daha yok mu salla salla dert babasıyız ya salla Mehmet tönge mahallesine bi gelde yollar ne halde bi gör salla başkan.bide durmuş 400 km yol yaptım diyor

mehmet tönge

13 Eylül 2017 Çarşamba 10:38

mehmet tönge mahalleside ısparta da biir mahalle bazı kişiler yapılan yorumlara orada yaşlılar yaşıyor diye ilgilenilmesi gerekli olmayan bir mahalleymiş gibi görüyor ama ordada yaşayan canlılar var oranında yolları yapılsa bayağı hora geçecek zahmet olmazsa hee ordakilerde oy kullanıyorlar

GhostRider

13 Eylül 2017 Çarşamba 10:32

Bazı yerlerde yolların daraldığı gözlenmekte sebebi ne acaba?

tamer

13 Eylül 2017 Çarşamba 10:29

göz boyama asfaltlaması. zormu çıkarsın on dakika asfalt makinasının üstüne flaşlar şırrak şırrak . olur biter .artı, takviye medya .olduda bitti maşaallah. her taraf asfalt . başkanımız çalışıyor alkış alkış .

meddem

13 Eylül 2017 Çarşamba 08:51

meddem hastanesi önü 3 aydır yapılmadı tozdan mahfolduk...

Çünürlü

13 Eylül 2017 Çarşamba 07:50

Senden başka kimseye oy vermedik ailece bütün seçimlerinde ama elimiz kırıldın bi daha verirsek.çünür de oturuyoruz

ıslpartalı

13 Eylül 2017 Çarşamba 06:59

başkan ıspartanın tamamı yolları kaç km atıyor gibisin 30 yıllık asfalt döktük dedin 1 kışta bitti

R.Ertürk

13 Eylül 2017 Çarşamba 01:37

Çünür'de yaşayanlar ıspartalı sayılmıyor.2019 seçimlerinde oy kullanmayacak! Sayın Belediye Başkanı Yusuf Ziya günaydın Çünür de yaşayanların çilesini göz yummakla Meral Akşener'e çalıştırın farkında bile değil. MHP yönetimi inşallah geç kalmadan meselenin ciddiyetini fark eder.

Misafir

13 Eylül 2017 Çarşamba 00:05

Doğru asfalt döktünüz birde sivrisineklere çare bulsanız

Misafir

13 Eylül 2017 Çarşamba 00:01

Her tarafa asfalt döktüm diyorsun tamam, da Isparta'da sivrisinekten Durulmuyor.

Çünür zede

12 Eylül 2017 Salı 21:03

Çünür'de bu sene yine toprak yol kullanacağız sanırım. Bu kadar insan çünür'e taşınmışken hala neden görmezden geliniyoruz sayın başkan ?

Kazım Kazım

12 Eylül 2017 Salı 20:15

Yolunuz düşerse çünüre de bekleriz bir ara sevindik asfalt başladı diye meğer protokol yolu için miş

Vatandaş

12 Eylül 2017 Salı 17:22

katkı parası almıyorsunuz sanırım cebden yaptırıyorsunuz sayın yusuf ziya günaydın!!

Vatandaş

12 Eylül 2017 Salı 16:37

Gülistan Mahallesinde 1 metre bile asfalt yok nerde o 400 km asfalt ?? Gülistan Mahallesinde 2824 Sokak gelinde bakın arabalar zor geçiyor ve öyle arada kalan sokakta değil metro saba sitesinin hemen arka sokağı

İSİMSİZ

12 Eylül 2017 Salı 16:33

DÖKDÜĞÜNDEN BELLİ KAÇ AY OLDU KOLÇELİK KAVŞAĞI TAHLİ YOL ÇALIŞMASI BAŞLAYALI YOL EMMİNEYTTEM ÇÜNÜRE KADAR TOPRAK BOZUK HER GÜN GÜNDE 3 KERE TOZ KALKMASIN DİE SULAMAYA GELEN BELEDİYE ARAÇLARININ YAKITINA YAZIK İŞ YAPMAK MARİFET DEĞİL MESELE ZAMANINDA BİTİRMEK

IŞIKKENT MAHALLESİ

12 Eylül 2017 Salı 16:19

sayın başkanım ışıkkent mahallesinde bi çalışma olacakmı orayada bi el atsanız yollar iyice bozuldu mahallede

O asfaltın 1msi

12 Eylül 2017 Salı 16:05

Bile yeni şehir dediğiniz Çünür e dokulmedi tozdan bitlendik nasıl bir belediyecilik anlayisiniz varsa artık ...qp3sqz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR