28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN GÜNAYDIN'DAN BELGELİ CEVAP

BAŞKAN GÜNAYDIN'DAN BELGELİ CEVAP

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, siyasi partilerin Belediye Başkan Adaylarının ‘Isparta Belediyesi Belediye Başkanlığı Makam Odası’ ile ilgili bazı söylemlerine cevap verdi.

Belediye makam odasının şifreli olduğunu ve güvenliklerin sayısının çok fazla bulunduğu ile ilgili söylemlere belgeli cevap verdi. Günaydın, Ispartalıların zaten her fırsatta kendisi ile görüşebileceğini ve makam odasının ise kapalı ve güvenlik görevlilerinin bulunması ile ilgili genelge olduğunu söyledi. Isparta Valiliği tarafından güvenlik önlemleri kapsamında bu uygulamanın olduğunu belirten Günaydın, o belgeyi paylaştı.

Belgede ise ‘Belediyelerde başta makam odaları olmak üzere, tüm odaların anahtarlarının değiştirilmesi, anahtarlar ile ilgili olarak yetkisiz ve ilgisiz şahısların ulaşamayacağı şekilde tedbir geliştirerek (şifreli sistem, parmak izi vb) makam katında özel güvenlik eliyle gerekli güvenlik önlemlerinin alınması’ belirtilmiştir.

Isparta halkına kapımız sonuna kadar açıktır. Bunu hemşerilerimiz daha iyi bilir.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT

07 Şubat 2019 Perşembe 17:17

NASIL ULAŞAMADINIZ BAŞKANIN MAKAMINA ŞİMDİYE KADAR 2 DEFA GİTTİM İKİSİNDEDE GÖRÜŞTÜM BİRDE GERÇEKTEN TARTIŞMA AMAÇLI GİTMEME RAHMEN GAYET SAYĞILI KARŞILADI SAĞOLSUN BEN CHP Lİ OLAMA RAĞMEN OYUM GENE SANA OĞLUM YAPTIĞIN SEYLER GAYET BAŞARILI

Hemseri

07 Şubat 2019 Perşembe 10:24

Bunu hemserilerimiz iyi bilir demissiniz evet size ulasamadigimi iyi biliyorum gorusme talebimi en az on kisiye anlattim kapinda siz haric

Ali

07 Şubat 2019 Perşembe 05:23

Vallahi çocuk gibisiniz.Isparta için dışarıdan birtane bağımsız belediye başkanı getirmek. Nasılsa alışkınıZ dışardan vekil getirmeye bıktırdınız.bütün adaylar çekin gidin.

Yönetici

06 Şubat 2019 Çarşamba 23:25

AH RECEP ÖZEL AHH.ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMENİ BİN PİŞMAN ETTİN ADAY OLDUĞUNA.

Ispartalı seviyoruz. Fakat yaşlandı diyor sana.

06 Şubat 2019 Çarşamba 22:51

YAHU YZG. MUHTARLAR SÖYLÜYOR GİDİYORUZ. KAPIDA BEKLEYİP BEKLEYİP DÖNÜYORUZ DİYORLAR. BU HABER YALANMI. TAMAM GÜNDEM KONUSU OLUNCA MAHALLE WC. LERİNİ BİLE BAKMADAN SAVUNMAN YOKMU. YAŞLANDIN BIRAK SENİ SEVİYORUZ. AMMA OYUMUZ YOK SANA BOSAGİDECEK. BİRTANE VEKİL ÇIKARSAYDIN. PARTİLİN GUVENEBİLİRDİ.

Hiç bilenle bilmiyen bir olurmu? (ÂYET)

06 Şubat 2019 Çarşamba 22:14

Atalarımız boşa dememiş " Câhille çıkma yola, bulursun başına bela!". Biz boşuna demiyoruz bilgili ve tecrübeli başkanla yani sayın Yusuf Ziya Günaydınla yola devam edeceğiz inşêellah!

Yine kapak yine kapak

06 Şubat 2019 Çarşamba 21:51

Gökmen konuşmuş olmak için konuşuyor. Valilik gönderdiğine göre bu konuda bir hassasiyet var. Yine bir kapak... Başkan bıktı bunlara kapak yapmaktan bu adaylar bıkmadı yalanla dolanla uğraşmaktan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR