28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN TUNA'YA ESNAFTAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN TUNA'YA ESNAFTAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Isparta

Uluborlu'da esnaflar bir araya gelerek yeni Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Uluborlu Belediye Başkanı seçilen Mehmet Aziz Tuna’ya esnaftan tebrik ziyaretleri sürüyor. Belediye hizmet binasına gelen Uluborlu Esnaf Odası Başkanı Hamdi Şener ve beraberinde ilçe esnafları makamında Başkan Tuna’yı ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrasında Mehmet Bakır Başkan Tuna’ya tablo hediye etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yazık yazıkk

09 Nisan 2019 Salı 09:58

Belediyecilik parti işi değildir şahıs işidir aziz tuna başkan oldu diğer seçime kadar icraatlarına bakılır eğer oda ünverdi gibi olursa kalem bizim elimizde yazmasını biliriz ama daha denemeden bilemeyiz ünverdi kiminle muhattap oluyordu kime selam veriyordu hepiniz korkudan tir tir titriyordunuz belediye personeli çok mu seviyordu gelin bir de onlara sorun onun tek halkı opetti şimdi opetde kalsın hiç çıkmasın çıkacak yüz var mı bilemem tabi

Sengetzamanı

08 Nisan 2019 Pazartesi 18:04

Yatırıma doymuş anlaşılan uluborlu şimdi artık senget zamanı.o kadar yatırıma gidip bu partiye oy çıktı yazık.azcıkta sengete yapılsın yatırım.

Gazi

08 Nisan 2019 Pazartesi 16:16

Disiplinli olmak başıbozuksuz olmaktan çok daha iyidir.Yeni başkan Aziz TUNA bey disiplinli çalışkan kendini küçüğünü büyüğünü bilen en azından bir selamı esirgemeyen kişidir.kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.

Nasılsınız

08 Nisan 2019 Pazartesi 15:28

Sabah iştimasında Aziz tunayı tanımaya başladınızmı belediye personeli? Ünverdiyi mumla arayacaksınız

Ebu Turab Toprağın Oğlu

08 Nisan 2019 Pazartesi 14:40

AZİZ BEY DÜRÜST NAMUSLU KUL HAKKINDAN KORKAN ALLAH KORKUSU OLAN BİR İNSAN... ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.. ÇALIŞMAYAN OLURSA İŞTEN KAYTARAN OLURSA TUTANAK TUTSUN HEMEN İŞİNE SON VERSİN.. HZ.ÖMER ADALETİ SAĞLAYACAĞINDAN EMİNİM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR