28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN TURAL’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN TURAL’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Isparta

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, öğretmenlerin rehberliği sayesinde geleceğe dair hedeflere ulaşılabileceğini belirterek,  eğitim adına yapılan her çalışmanın devletin ve milletin kaderini doğrudan etkilediğini söyledi.

 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, çocukların ve gençlerin sosyalleşerek toplumsal hayata hazırlanmasında ve ülkenin kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında öğretmenlerin önemli bir faktör olduğunu söyledi.  Başkan Tural mesajında şunlara yer verdi:

“Öğretmenlerin rehberliği sayesinde geleceğe dair hedeflere ulaşılabileceğini unutmamak gerekir. Bu anlamda eğitim adına yapılan her çalışma devletin ve milletin kaderini doğrudan etkilemektedir. Okuma ve öğrenme insanoğlu için vazgeçilmez bir olgudur. Bulunduğumuz teknoloji çağında bilgi üretimi hayati bir önem kazanmıştır. Bilginin kaynağı olan eğitim gönüllüleri öğretmenlerimiz, yarınlar adına umut bağladığımız en büyük güçtür. Yaşamın her döneminde eğitim öğretime büyük bir gereksinim bulunmaktadır. Bu kutsal görevi sürdüren, bugünlerin ve yarınların mimarı öğretmenlere, çağdaş ve demokratik bir toplum oluşturmak adına, büyük sorumluluklar düşmektedir. Ülkemizin geleceğinde önemli görevler üstlenen öğretmenlerimiz hepimizin baş tacıdır. Toplum olarak sıkıntılı süreçler geçirdiğimiz bugünlerde sizlerin önderliğinde gençlerimizi geleceğe iyi hazırlayabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle büyük fedakarlıklarla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren, bir toplumun şekillenmesinde önemli görevler üstlenen ve gençlerimizin iyi bir şekilde yetişerek vatanına sahip çıkmasını sağlayan kıymetli öğretmenlerimizin gününü tebrik eder, ahrete intikal eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara uzun ömürler diler sevgi ve saygılarımı sunarım.”

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR