19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN HASTANE EK BİNA ARSASI MÜJDESİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN HASTANE EK BİNA ARSASI MÜJDESİ

Isparta

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, uzun bir süredir çözülemeyen hastane ek bina arsası sorununun bugün çözüldüğünü müjdeledi.

Hastane ek bina yapımı için gereken arsanın sahibi olan hemşehrimiz Türkan Kitapçı’nın bağışladığı arsa için istediği şartların Sağlık İl Müdürlüğü tarafından kabul edilmemesi nedeniyle arsayı hastaneye devredemediklerini belirten Tütüncü, “Hastane yanında bulunan Müderris Mahallesi 262 ada 1, 2 ve 3 parsel numaralı arsaların temini için başından beri gayretle çalıştık. 2 ve 3 no.lu arsaları belediye olarak biz kamulaştırmalarını gerçekleştirdik. Çok hisseli olan 2 no.lu parsel bizim epeyce zamanımızı aldı. Bu arada 1 no.lu parselin sahibi olan hayırsever hemşehrimiz Türkan Kitapçı ablamız, arsasını bedelsiz olarak bağışladı. Bu bağışlama için istediği bazı şartları Sağlık İl Müdürlüğü kabul etmediği için tapuyu devredememiştik. 2 ve 3 no.lu parsellerin tapularını daha önce devretmiştik. Şimdi de 1 no.lu parselin tapusunu almış durumdayız. Bu şekilde bu parselde devre hazır hale gelmiştir. En kısa sürede Sağlık Bakanlığı’na devrini gerçekleştireceğiz. Şartlar da geri çekildiği için hastane ek binasının yapımı konusunda arsa noktasında herhangi bir sorun kalmamıştır. Yalvaç’ımıza gelecek her hizmet için biz belediye olarak her türlü fedakarlığı yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Sağlık Bakanlığı’nın yapacağı bu ek hastane binasından halkımız yararlanacağı için kamulaştırma dahil her çalışmayı titizlikle yürüttük ve sonuca ulaştık. Bundan sonra inşallah Sağlık Bakanlığımız da hızlı bir biçimde ihale sürecine çıkarak ek binamızın yapımına başlayabilir. İnşallah Yalvaç’ımız için hayırlı olsun.” dedi.

Biz de başta hayırsever Türkan Kitapçı olmak üzere, arsalarını devreden hemşehrilerimiz ve belediyemize şehrimiz adına teşekkür ediyor, bir an önce hastane ek binasının yapımına başlanmasını diliyoruz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İlaçlama

06 Kasım 2020 Cuma 00:00

Yalvaçta aşırı kara sinek var ilaçlama yok mu

Cafer

05 Kasım 2020 Perşembe 21:35

Başkan garibana ev dedin toplu konut dedin ne oldu kaç sene oldu madem neden imza topladın milletten

Mustafa musa AKBAŞ ylvc

05 Kasım 2020 Perşembe 17:43

EKİBİNİZE CANI GÜNULDENTESEKKUREDERİM. GEÇMİŞTEKİ LER NE YAPMIŞ Kİ . SİZ YOLUNUZA BAKIN HİZMET LERİN İZ İZ BIRAKTIĞI İÇİN İNSANLAR BAZILARI CİGNENEMIYOR.KENDİLERİ CIGNENILIYOR.VS SAĞOLUNVAROLUN TEBRIK

otomat düğmesi

05 Kasım 2020 Perşembe 15:58

erbakanın dediği gibi otomat düğmesi iş yapmış aklına gelmiş. yapman gereekn şeyler bunlar zaten iş yapacak işler yapman lazım. organizeyi ne yaptın , yeni tabakhaneyi ne yaptın , yeni sanayi sitesini ne yaptın? tapudaki bir aktarım işini iş yaptık diye sunuyor milleti kerizliyor. o zaten resmi bir prosedür olması gereken iş.

adı iş olsun

05 Kasım 2020 Perşembe 15:43

virüs geçti hastalık bitti başkan iş yaptı. daha evvelden yapaydın ha şunları ya korona bitmek üzere yeni hastane yapılacak daha . uyanda balığa gidelim be halil başkan?

teşekürler

05 Kasım 2020 Perşembe 15:25

emeği geçenlere teşekkürler. şubat ayında alperenin bahsettiği bina arsası galiba 9 ay sonra mı sonuçlanmış?

yalvaçlı

05 Kasım 2020 Perşembe 15:23

başkanım çok geç kaldın be virüs yalvaçta yayıldı gitti sen iki senedir kamulaştırma yapacaksın. sağlığa önem ver insanlara yalvaçlıya bunu yapma. işlerin üzerine düş hızlandır takip et. oturma artık şu koltuğunda. ayrıca sözlerini yerine getir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR