25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA: MÜRACAATLAR YAPILDI

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA: MÜRACAATLAR YAPILDI

Isparta

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, kentte yapılacak toki projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  Toki projesinin yapılacağı alanla ilgili çalışmaların devam ettiğini ve müracaatların yapıldığını belirten Başkan Tütüncü, Gerekli müracaatlarımızı yaptık, sonuca göre projeyi yapacağız” dedi.

Başkan Tütüncü açıklamasında, ‘’son dönemde özellikle TOKİ konusu ısrarla gündeme getiriliyor. TOKİ doğrudur Ankara TOKİ başkanı bizi tesadüfen bizde Ankara’dayken aradı  biz yeri başlangıcı bitimi ivedi şekilde çalışmaların yapılması için kazıkların çakılmasını yaptık ama burası Yalvaç belediye sınırları içerisinde değil, köy sınırları içerisinde değil, tescil harcı bırakılan bir yer bu yerin olması sebebiyle maliye hazinesine müracaat edip burada bir TOKİ projesinin gerçekleşebileceği ve tapulamayla birlikte TOKİ’ye tahsisiyle birlikte tescil yapılmasını talep ettik.  Oradan gelen cevap doğrultusunda eğer köy sınırlarında olduğu kabul edilirse özel idare ile belli bir çalışmaya girilerek veya yalvaç sınırlarında kabul edilirse gerekli kararları alarak biz bu çalışmayı yapacağız.’’ Dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah AYDIN

26 Kasım 2020 Perşembe 13:13

Toki kakaya dönmesin.

dumrul

26 Kasım 2020 Perşembe 09:19

yalvaca konut yapılsında kim ne şekilde yaparsa yapsın. toki olur belediyenin projesi olur.yalvacı seviyorum diyen yetkili kimler varsa bırakın kısır çekişmeyi kayıkçı dövüşünü beraber ev alamayan yalvaçlının ev sahibi olmasını sağlayın.

Isparta lı

25 Kasım 2020 Çarşamba 21:48

Yalvaç a toki gelsin yalvaç li mutayitler halilin ipini çekerler

Alemdar polat

25 Kasım 2020 Çarşamba 18:31

Yine kuş uçmaz kervan geçmez yerlere ev yapılacak anlaşılan

Emel

25 Kasım 2020 Çarşamba 17:38

2019 da cekilen toki bitti ispartada sira size geldi sizinkide biter hemen milleti oyalayin bakalim

beklemeye gerek yok.

25 Kasım 2020 Çarşamba 15:50

başkan yeri oyalamaya gerek yok ? 600 konutluk alanı tokiye tahsis et. bütçeyi kaçırmayalım. 600 konutluk alan olmuyor mu yoksa milleti boşa mı heveslendirdin?

Cesars

25 Kasım 2020 Çarşamba 13:31

Niye orası hani 600 konut yapacağınız yer varya orayı gösterin. İşiniz gücünüz milleti oyalamak bir makarna uğruna oy verenler gördün.

yıl bitti

25 Kasım 2020 Çarşamba 12:43

başkan bu konu ocaktan beri gündemde mecliste bütçe geçti sen hala yapacağım diyorsun kaplumbağa gibisin ya

sosyal konut

25 Kasım 2020 Çarşamba 12:38

başkan senin konutlar noldu? hani toki gelmezdi seçimde öyle dedin? alperen şubatta geliyor dediğinde senin arkadaşların olmaz dedi. sen kendi sözünü yerine getiremedin akpnin projesini yapıyorsun kayıt olduk bekliyoruz. arabamızı sattık şimdi alamıyoruz zzarar ettirdin.

Bülent

25 Kasım 2020 Çarşamba 12:06

Daha önce ki projeler ne oldu Isparta merkez ve ilçelerinde. Haziranda başlıyordu. 5 ay geçmişHalen daha bir gelişme yok.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR