24 Nisan 2024 Çarşamba

BAŞKAN'IN EVİNE HIRSIZ GİRDİ

Son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi ve hırsızlar bu kez belediye başkanı Tekin Bayram'ın oturduğu apartmana girdi. Başkanın evinden bir şey bulamayan hırsızlar komşusunun ziynet eşyalarının saklandığı kasayı açtı

Isparta

    Yalvaç’ta son zamanlarda artan hırsızlık olayları vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Hırsızlık eylemini gerçekleştirenlerin girdikleri yerde hiçbir iz bırakmaması, çelik kapıları ve kasaları kolaylıkla açması bu işi profesyonelce yaptıklarını gösteriyor. Bu da vatandaşların tedirginliğini daha da artırıyor.

ÖĞLE VAKTİ SOYDULAR

   Akdeniz Belediyeler Birliği toplantısı için Antalya’da bulunan belediye başkanı Tekin Bayram’ın Görgü Mahallesindeki dairesine Cumartesi öğle saatlerinde giren hırsızlar, dubleks dairenin altını üstünü getirdi. Masa üzerinde duran dizüstü bilgisayara bile dokunmayan hırsızların evde para ve mücevherlerin saklandığı bir kasa aradığı ihtimali üzerinde duruluyor. Çelik kapının kilit göbeğini dağıtmak suretiyle kapıyı açmayı başaran hırsızlar başka bir odadan girişi olan yatak odasını göremedi. Burada başkana ait ruhsatlı tabanca, birden fazla saat ve başkanın eşine ait küçük ziynet eşyaları da böylelikle çalınmaktan kurtuldu.

BOMBA 32 7/24  HABERCİLİK YAPAR 
ISPARTA'NIN VE ISPARTA'LININ 24 SAAT KESİNTİSİZ ANLIK TEK HABER SİTESİ...
BOMBA 32'Yİ TAKİP EDİN HABERDEN ÖNCE SİZİN HABERİNİZ OLSUN..

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR