23 Nisan 2024 Salı

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Isparta’nın merkeze bağlı Kışla Köyü’nde yaşayan vatandaşlar, okul ve bahçesinin bakım ve onarımı için harekete geçti. Bir çok yerden destek istendi ancak, yardıma Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen koştu.

Isparta

ISPARTA Merkeze bağlı Kışla Köyü’nde imece ile örnek bir çalışmaya imza atılıyor. 2 mahallesi bulunan köyün Orta Mahallesi’nde halkın buluşacağı, misafirlerin oturacağı bir yer ihtiyacını çözmek için eski okul ve bahçesinin değerlendirilmesi kararlaştırıldı. Köylüler el birliği yaptı, köyde oturanlar ile yetinilmedi şehirde oturanlara da haber verildi. Herkesten destek alındı, okul binası ve çevresinin düzenlemesi işine başlandı. Yaşlısı, genci tüm Kışlalılar imece usulü ile eski okulu restore ettiler, bahçesinde de çevre düzenlemesi yapıldı.

Bu çalışma kapsamında ilk destek Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den geldi. Çevre düzenlemesi kapsamında ihtiyaç olan çocuk parkı Isparta Belediyesi tarafından kuruldu.

Köylüler, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ayrı bir teşekkürde bulundu. Köylü vatandaşlar: ‘Büyük kışla köyü orta mahallesine oyuncak kum çakıl çimento desteğinde bulundu. Burada eski bir okulumuz var. Köylüler olarak elimizden geldiğince ayakta tutmaya çalışıyoruz. Gittiğimiz çoğu yerden elimiz boş döndük. Başkanımız sağolsun gerekeni yapıyor. Kendisine teşekkür etmeye geleceğiz’ dediler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Başka derdimiz sıkıntımız kalmamış

22 Şubat 2021 Pazartesi 23:59

Vay be okadar ihtiyac varken Adamlar oturacak yer birnevi diger adı köy odası köy kahvesi bütün derler ihtiyaçlar bitmiş sadece bu eksik kalmış

Ispartalı ya cevap

22 Şubat 2021 Pazartesi 13:58

Buyurun gelin köyümüze kapılarımız sonuna kadar açık yerinde inceleyin yanlış bir şey mi yapılmış yada yapmışız yada yapıyoruz biraz inceleyip daha sonra eleştirin lütfen

Hele hele bak

22 Şubat 2021 Pazartesi 12:28

Reklama bak hele hele

Ispartalı

22 Şubat 2021 Pazartesi 12:00

Kul hakkı var kardeşim, bana cevap vereceğine kul hakkına giriliyor mu, bunun hesabını nasıl veririm diye düşün.

Ispartalı

22 Şubat 2021 Pazartesi 11:37

Ben konuyu yanlış anlamışım, ilkokul yaptılar sanmıştım. Meğerse iki mahalle oturacak yer bulamamış, ortak yer yapmışlar. Ama şimdi o köyde ilkokul ya da ortaokul var mı merak ettim.

Ispartalı cevap

22 Şubat 2021 Pazartesi 11:26

Bence eleştiri yapacağınıza teşekkür etmeyi deneyin.

Ispartalı

22 Şubat 2021 Pazartesi 09:56

Milli Eğitim Bakanlığının yapması gerekeni belediye yapıyor. Hangi sıfatla????

Hüseyin

22 Şubat 2021 Pazartesi 08:24

Allah razı olsun başkandan ve emeği geçenlerden. Köyde mermer ocağı olsaydı koşa koşa yaparlardı ****arı bilmem anlatabildim yol dahil. Köylükerede teşekkür ederim. Şükrü başkan sadece sizi seviyoruz.

Kışlalı

22 Şubat 2021 Pazartesi 07:33

Valilik ve özel idare resmi daire dilekçe verildi ****ara da ama cevap gelecek o bekleniyor Başkanımızdan Allah razı olsun istediklerimizi 2 letmedi takadak verdi.

H.K

21 Şubat 2021 Pazar 23:45

Valilik ve İl Özel İdaresi bütçesinde bulunan köye Belediye Başkanı yardımda bulunuyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR