24 Nisan 2024 Çarşamba

BAŞKANDAN BAŞDEĞİRMENDEN İÇİMİZİ ISITACAK ÇAĞRI

BAŞKANDAN BAŞDEĞİRMENDEN İÇİMİZİ ISITACAK ÇAĞRI

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye olarak vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürdürebilmeleri için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini söyledi.

Son günlerde soğuk hava koşullarına dikkat çeken Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tüm vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu.

“Bu soğukta yaşayan insanlarımız var” diyen ve “İnsanlarımızın sağlığı bizim için çok önemli” ifadesinde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bizim bilmediğimiz, duymadığımız, ulaşamadığımız, evinde yakacak odunu, yiyeceği gıdası, giyeceği kıyafeti olmayan vatandaşlarımız olabilir. Bizler duymamış olabiliriz. Vatandaşlarımızdan, kimin evinde odunu, kömürü, kıyafeti, yiyeceği yoksa lütfen bize müracaat etsin, bunu bilen komşuları bu kişileri bizlere bildirsin” şeklinde konuştu.

Belediye olarak vatandaşın her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Hele böyle soğuklarda, kış günlerinde bu insanlarımızın yanında daha çok olmamız gerektiği inancındayız. Sosyal İşler Müdürlüğümüz burada faydalı olmak için çalışmalarını yapıyor. Mutlaka yetişemediklerimiz, duymadıklarımız olabilir. Kendilerini belli etmeyen insanlarımız var, onları buluyoruz. ‘Neden bizim haberimiz yok’ deyince kendini gizlemiş, söyleyememiş, ‘ihtiyacım var’ diyememiş ama çok kötü bir hayat yaşamış insanlarımız var. Bunları görünce bizler çok üzülüyoruz. Bu insanlarımızı bilen, gören, duyan varsa lütfen bizlere ulaşsın. O vatandaşlarımızın yakacağını, giyeceğini, yiyeceğini, evi kullanılmaz haldeyse onları kullanılabilir hale getirmek için elimizden ne geliyorsa yaparız” görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ayrıca şehirde yaşayan tüm canlıların aç kalmaması, sağlıklı olmasının kendileri için önem taşıdığını belirtirken sokak hayvanlarına yönelik de çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Başdeğirmen, “Sokak hayvanlarımızın hayatta kalabilmeleri için ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bunlar bizim belediye olarak görevlerimiz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fani

23 Ocak 2020 Perşembe 11:31

Dogrular nickli değerli insan size nasıl ulaşabiliriz bizde elimizden geldiğince size yardımcı olmak istiyoruz

Kader

23 Ocak 2020 Perşembe 11:08

Dünyanın en pahalı doğalgazını elektrìğiní vatandaşa kakala.Birileri arasında kırışsın Sonra yardımcı olacağım diye vatandaşı karşında mum yap.

İyi olmuş

23 Ocak 2020 Perşembe 09:38

Esnafın talebine bakınca doğru işler yapıldığı görülüyor. Yıllardır şehir sizin gibiler yüzünden kalkınmıyor. Herkes devletin kaldırımını dükkana katmış sesiniz çıkmıyor ey esnaf canınız yanınca mı sesiniz çıkıyor?

HUSOOOO

23 Ocak 2020 Perşembe 08:00

Memleketi bi kapali duraga sattiniz alin baskaninizi biryerinize sokun

esnaf 32

23 Ocak 2020 Perşembe 01:09

o koltuk seni degiştirdi.ben hiç ihtimal vermezdim.ama demek koltuk bögle bişeymiş.şunu bil orada kalıcı degilsin.

ıspartalı

23 Ocak 2020 Perşembe 00:57

bşk.günaydın bşk. neden 3 dönem kazandı biliyomusun.esnafın yanındaydı.esnaf yoksa sende yoksun.

selami

23 Ocak 2020 Perşembe 00:51

4 senen var bşk tadını güzel çıkar.günlerde geçer.

Mustan DEMİRKOL

22 Ocak 2020 Çarşamba 23:46

Binamızın önündeki kedilere bakıyoruz,ama Halıkent ayazmana mesireliğinin hemen altındaki,beyaz marketin elli metre üstündeki köpekler halen dehşet saçıyor,mahalleli ne bakkala ne markete ne yolda nede sabahları yürüyüş yapabiliyorlar..geceleride saat 2-3 e kadar havliyorlar.hayvan hakları savunucuları birer tane evlerine alsinlarda beslesinler.tekrar diyorum insanlara saldırıyor köpekler.siz bakımlarını yapmış olabilirsiniz ama korkan korkuyor...bu hayvanlar başı boş lütfen kaldırın

Fatos

22 Ocak 2020 Çarşamba 23:14

Arkadasa katiliyrm bnm cafemde sigara icilmiyor herkez hulka gidiyor neden cunku hbr geliyor ona kaldiriyor yada geliyorlar cay icip gidiyorlar hayirdir baskanim turalin oglumu yicek bu ekmegi sizde izinmi veriyorsunuz ????

Balaban ozentisi

22 Ocak 2020 Çarşamba 23:05

Baskanim seni esnafin yaninda olur sandik biz iyi sirkete aldiniz bizi eyvallah balabanla akrablik varmiydi

Esnaf sana güvendi

22 Ocak 2020 Çarşamba 23:01

Ya birakin bu yardim sever ayaklarini hukumet gibi 60 tl zam yapip dogal gaza %30 zam koyuyrsunuz fukaraya yardimdan bahsediyorsunuz esnaf evine ekmek ****uremiyor yedigi cezalardan dukkan kapatiyr sicili kirleniyor ahmet turalin oglunun cafesinde sigara nargile hersey iciliyor sikayet ediyorsun gelmeden hbr geliyor gelipngidiyorlar ceza yazan yok hayirdir baskan balabana mi ozeniyorsun

Ispartali

22 Ocak 2020 Çarşamba 22:28

Yedisehitlerde evlerin icinde gazino var baskanim hatirltmak isterim

Ziya celebi

22 Ocak 2020 Çarşamba 17:11

Kesin bir çıkarı vardır daha unutmadık kapindan kovdurdugun gaziyi kaybedeceksin

Ispartalı

22 Ocak 2020 Çarşamba 16:41

Gerçek ihtiyaç sahipleri iyi belirlenmesi lazım. Fırsatçılara dikkat edin.

Valla helal olsun

22 Ocak 2020 Çarşamba 16:34

Adamsın Başkanım..

Dogrular

22 Ocak 2020 Çarşamba 16:23

Geldikmi.eve.bakıyorlar.dolabı.var.diye.yapmıyorlar. sanki ev.bizim.kiralık.evin.dolabını.napcam.yakıcak.halim.yok.benim.kızım.var.askari.ücretle eşi çalışıyor. Borcu.çok olunca.yetiremiyokac.sefer.müracaat ettik.yardim yapmadılar.çocuğun sütünü başkası.alıyor.pazarı na. Biraz biz yardımEdıyoruz.ama.emekli.olunca.fazla.yardim edemıyorum..yardim için müracaat ettik. Evine bakıp.onaylamadılar.ihtiyacımız olmasa.zaten.bas.vurmazdık.birde. yardım ettiği kişileri.iyi arastırsın.belediye.

Ülkücüyüm ölene kadar

22 Ocak 2020 Çarşamba 15:48

HeLal oLsun baskanim

Ispartalı

22 Ocak 2020 Çarşamba 15:43

Başkanım ciddi anlamda zor durumdayım Bin bir türlü dert var basımda yiyecek ekmegim günlük sokaga cıkıp o gün nerde iş bulabilirsem üçbes kurus ne kazanabilirsem öyle oturup cocugm a yedirebiliyorum lütfen bana yardım edin Bi anne olarak çok üzülüyorum size mesaj attım defalarca ama görmediniz iş istiyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR