19 Nisan 2024 Cuma

BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRI KAMU ZARARI DAVASI AÇ

BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRI KAMU ZARARI DAVASI AÇ

Isparta

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e çağrıda bulundu. İşte o açıklama:

“Eğer bu belediyeye tamirci olarak gelmediyseniz. Geçmiş dönemdeki hatalı, kusurlu yatırımları bahane etmeden, yeni yatırım planları üzerinde durursunuz. Geçmiş dönemden kaynaklanan kamu zararları için de davalarınızı açarsınız. O zaman biz de sizin arkanızda dururuz. Otogar projesi muamma, 45 bin metrekare alan kamulaştırma sorunu ile yüz yüze. Otoparklar çöküyor. Belediyenin karşısındaki otopark kapatıldı. Güçlendirilecekmiş. Şimdi burada kamu zararı yok mu? Elbette var. O zaman açacaksın davayı kamu zararını gözler önüne sereceksin ve Isparta’nın hakkını hukukunu korumuş olacaksın. Adalet bunu gerektirir.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatan Evladı

13 Kasım 2019 Çarşamba 17:04

PARTİCİLİĞİ KAYIRAN HALKA HİZMET İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAYAN; BEN YAPTIM; SEN YAPTIN DİYEN; DIR DIR EDEN MECBUREN YAPILMASI GEREKEN GÖREVLERİ KENDİSİ YAPMIŞ GİBİ GÖSTEREN CEBİNİ DOLDURAN SON MODEL MAKAM ARACI İLE GÖSTERİŞ YAPAN BÜTÜN KAMU GÖREVLİLERİNİN ALLAH CESASINI VERİR İNŞALLLAH

bir dost

11 Kasım 2019 Pazartesi 03:32

Dişçi arkadaş, sen git kendi işinle ilgilen. Yanında ki toy delikanlılar sana hukuki konularda akıl vermeye çalışıyorlar sanırım. Anlamayacağın işlere kafanı yorma. Yerel seçimde adayınız olan Gökmenoğlu'da "ITKM Isparta'nın sorunu, 1 aya çözerim diyordu." . Eğer bu cümle seçimde verdiği diğer saçma vaatler gibi değilse, gerçekten Isparta'yı düşünerek bu vaatlerde bulunduysa Şükrü Başkanın yanına gitsin ve bu konuyu nasıl çözeceğini anlatsın. Belki sevaba girer.

Alper

10 Kasım 2019 Pazar 19:47

Bu ülkede,iktidardakilere pek dava açılmaz,açılsa da...anlayın işte

vatandaş

10 Kasım 2019 Pazar 05:08

mhp ak parti kardeştir nasıl dava açacak kardeşimmm

Sindirella

09 Kasım 2019 Cumartesi 22:23

kamu zararını görüp de açmayan zararı açan kadar zararlıdır ülkem için. bir önceki yönetimin gerçekten kamu zararı var ise dava açın ki onurlu yönetici görsün diğer kurum yöneticileri. arkanızdayız başkan.

ısparta halkı

09 Kasım 2019 Cumartesi 18:52

çünür yeni otogarı Sn belediye başkanımız çözeceğini ve Çünürde otogar olarak daha uygun maliyetle yerli ve milli malzeme kullanarak açacağını söylemiştir.sorun çözücü açıklamalar yapmıştır.Hayırlı olsun.Söz verdiği gibi daha iyi şekilde Çünürde açacağına şüphemiz yoktur.

Yazık

09 Kasım 2019 Cumartesi 16:15

Münafıklara,olmayan birşeyi varmış gibi gösterip siyaset yaptığını söyleyenlere,üç günlük dünya menfaati için iftira atmaktan çekinmeyenlere yazıklar olsun!

Rakibine dost görün, başarısını engelle...

09 Kasım 2019 Cumartesi 15:43

Ispartada biz Mhp için oy vermiyorduk Yusuf Ziya beye, icraatlerinden yönetiminden memnun olduğumuz için seçtik hep! Bundan böyle oylarımız Ancak Ispartayı YZG gibi ilerletene olur, İyi parti durumu iyi anlamışki ve kendilerini bir sancı almış; Şükrü bey Yusuf Ziya ile iş birliği yaparsa çoook başarılı olur, bizim Ispartada hiç bir zama kazanmak gibi bir şansımız kalmaz diye! Ve hemen tedbir almaya başlamışlar oluşabilecek bir birliğini ve Şükrü başkanımızın başarılı olmasını engellemek için!

İyiymiş gibi görünmeyin, iyi olun!

09 Kasım 2019 Cumartesi 15:32

Entirikadan beslenen fırsatçılık yaparak, Elinizde çıra alıp milleti birbirine tutuştururken partinizin adının iyi olması çok mânidar! Siz böyle yaparak Şükrü beye destek olduğunuza inanacakmı zannediyorsunuz gerçekten Şükrü başkanımızı.

Vatandaş

09 Kasım 2019 Cumartesi 14:56

Madem iyi koydun partinin ismi iyi ol o vakit! İyi partiysen İyilik peşinde koş, milleti bütünleştirici ol, birbirine tutuşturma insanları, bölme, birlik beraberlik içerisinde memleket meselelerinde çözüm bul sorunları yok etmek için ****ret et, sorunları büyütmek için ****ret etme!

Vaybe!

09 Kasım 2019 Cumartesi 14:53

Cumhur ittifakı cephesinde olanlar; Yusuf Ziya ihtiyaç olduğunda Şükrü beye destek olacağını açıklayınca, millet ittifakını bir endişe sarmış!

Hamleye bak sen?

09 Kasım 2019 Cumartesi 14:49

Ne iş? millet ittifakının elamanları cumhur ittifakı ve ülke millet birliğinin arasına nifak salma çalışmalarına hızmı verdi? Küçük hesaplar peşinde koşanlar büyük hesabı kaybederler! Destur; bu millet artık her hamlenin amacını anında görüyor Elhamdülilleh! Sayın Yusuf Ziya ihtiyaç olduğunda Sayın Şükrü beyefendiye destek mesajı yayımlayınca millet ittifakını bir sancı almış!!!!

BÖRÜ

09 Kasım 2019 Cumartesi 13:16

Iyi Partiyi bu hakli duruşu için tebrik ediyor, sayın başkanın gereğini yapmasını umuyorum. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden hesabı sorulmalı.

Vatandaş

09 Kasım 2019 Cumartesi 12:52

İşiniz gücünüz dava aç demek başka bi halta yaramazsınız ıtkm neden bu hale geldi bu zamana kadar davalar yüzünden o ona fesh davası açıyor o ona başka dava açıyor... Sizin derdiniz açtırmak değil beyler sizin derdiniz ayak bağı olmak bunun hesabını Allaha vereceksiniz Şükrü Başkan arkandayız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR