19 Nisan 2024 Cuma

BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA GELİYORUZ

BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA GELİYORUZ

Isparta

Sav Ak Parti Belediye Başkan adayı Şakir İpekçi, kasaba halkını ziyaret ederek; “Genç ve dinamik bir ekiple bomba gibi geliyoruz. Fark yaratacağız. Bana ve ekibime oy veren pişman olmayacak” dedi.

40 YILDIR KASABA HALKINA HİZMET VERİYOR

Adaylığı açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına hız veren Sav Ak Parti Belediye Başkan Adayı kasabada çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Yaklaşık 40 yıldır Sav’da kasaba halkıyla yakından ilgilenip her fırsatta özellikle onların sağlık konusundaki yardımına koşan İpekçi; “Sav sevdası nereden geliyor?” sorusuna, “Sav benim doğup büyüdüğüm ve doğduğum günden bugüne kadar ekmeğini yiyip, havasını soluduğum memleketim. Burada yaşamaktan da çok mutlu ve huzurluyum” dedi.

İPEKÇİ; “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA GELİYORUZ”

Sav Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, geçtiğimiz hafta sonu Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte kasabayı adeta karış karış gezdi. Kasabada çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını vurgulayan İpekçi, Sav’ın toprağını, havasını, suyunu, insanını da çok sevdiğini söyledi.

“SAV’A DEVLET YATIRIMLARINI YAĞDIRACAĞIZ”

Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından seçim startını verip ekibiyle birlikte sahalara inen İpekçi, Neden aday oldun? Sorusuna, “Sav Kasabasını devlet yatırımlarıyla buluşturup hak ettiği yere gelmesi için aday oldum. İnsanlarımız Sav’ın hak ettiği yerde olmadığını biliyor” dedi.

“SAV’I HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Ak Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatı ile uyum içinde çalışarak seçimlere hazırlanan İpekçi; “Kasabamızda başta altyapı, tarım, turizm ve eğitim olmak üzere 50’ye yakın projemizle geliyoruz. Öncelikle öğrenci potansiyelini artırmak, tarım kenti Sav Kasabamızda yetişen başlıca ürünlere katma değer yaratmak ve turizm kenti yapmak hedefim. Dünya mirası Sav’ı bir kültür ve turizm kenti yapıp hak ettiği yere getirmek için çalışacağım” diye konuştu. 

“AKİL İNSANLARIN GÖRÜŞLERİNE BAŞVURACAĞIZ” 

Ziyaret ettiği evlerde hane halkı tarafından son derece büyük teveccühle karşılanan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, göreve geldiğinde kasabanın yaşlı ve önder kişileriyle görüşerek onların görüş ve önerilerini alacağını söyledi. Sosyal ve üretken bir belediyeciliği Sav halkı ile tanıştıracağını kaydeden İpekçi; “Projelerimizi akil insanlarla tartışıp onların görüşleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulunarak öncelik sırasına göre projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projelerden en önemlileri Sav kasabamızı doğalgaz’a kavuşturacağız ve yıllardır kasaba halkımızın muzdarip olduğu koku sorununa kökten çözüm getireceğiz.

“SAV’I TÜM DÜNYA TANIYACAK”

Kasabanın en büyük eksiklerinden birisinin de tanıtım olduğunu ve göreve geldiklerinde yerel, genel ve hatta uluslararası boyutta Kasabayı tanıtma çalışması yapacaklarını vurgulayan Başkan Adayı Şakir İpekçi; “Bu doğrultuda, her yıl düzenleyeceğimiz çeşitli festivaller ile beldemizi yurt içi ve yurt dışında tanıtarak yerli ve yabancı turistin gelmesi için çalışacağız” dedi.

“BİZE OY VEREN PİŞMAN OLMAYACAK”

Ziyaretlerde kasaba halkının kendisine gösterdiği yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sunan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi; “Kasabamızın en belirgin özelliğihalkımızın insanları sevmesi, sıcakkanlı, cana yakın ve yardım sever olmasıdır. Bizler de genç ve dinamik siyasette yıpranmamış yeni yüzlerle bomba gibi bir ekiple geliyoruz. Fark yaratacağımıza inanıyorum. Bana ve ekibime oy verenler kesinlikle pişman olmayacak. Ayrıştırıcı değil birleştirici ortak akıl ile herkesi kucaklayacağız. Yapacağımız projelerle fark yaratacağız” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Avsar baskan kazanacak.

20 Mart 2019 Çarşamba 14:57

Kesin

Birisi

20 Mart 2019 Çarşamba 14:55

Sav belediyesi calisanlarini duzene sokacak olan kimse o kazansin. Saygisiz şöforleri degistirecek. Sokaklari dolaşan kontrol eden zabita olacak.. Ve de en önemlisi bilincli fen memuru lazim ışini hakkıyla bilen. Milleti birbirine dusurmeyen. Memnun olmayanlar begensin. Imza toplansin.

ahmete cevap...

20 Mart 2019 Çarşamba 09:50

ahmet kayacan isimli arkadaş mevcut başkan yönetebiliyorsa emin ol herkez yönetir - sen bile yönetebilirsin ...

bodur

20 Mart 2019 Çarşamba 09:08

İlyas Soylu adamdır

ahmet kayacan

19 Mart 2019 Salı 23:06

eczane yönetemiyenler sav ımı yönetecek..

Ayhan

19 Mart 2019 Salı 21:23

Savda mevcut başkan kazanır

savlu

19 Mart 2019 Salı 14:38

Mahoniye cevap o çesmeler susayan insanlar için susayan canlı mahlukat içinde.Şu anda yapılansa birsürü bidonlarla gelip su doldurmak araba yıkamaksa kardeşim kusura bakma kardeşim bu olmaz Benim 87 yaşındaki anam su parası ödesin sen gel suyumu doldur parayla sat.Pazardada SAV ın sebzelerini pis suyla sulanıyor diye alma Keşke yüzyüze konusabilsek yapılanları anlatabilsem ozaman hak verirsin SAVA.

Savlı Mehmet

19 Mart 2019 Salı 13:58

Ak partili Başkanların etrafında zengin fetöcüleri görmüyoruz artık sevindirici olan bu. Sav daki zengin fetöcülere belediyeyi bırakmayın.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

19 Mart 2019 Salı 13:56

Şakir İPEKÇİ, İlyas SOYLU, Sadullah SÜTÇÜ, Abdülkadir ÖNCÜ, Ahmet BAYRAM, Abdullah GÜL ve diğerleri sav kasabası için RANTÇI ve ÇIKARCI olmayan bir meclis olmuş.Allah yolunuzu açık etsin.

Reis

19 Mart 2019 Salı 13:39

Yaparsa ak parti yapar

mahoni

19 Mart 2019 Salı 12:46

Bir millet düşününki her sokaga her mahalleye hayır için çeşmeler yaptırılırdı ecdadımız önce insan derdi 1000 kalemli savda şimdi çeşmelerden su doldurmak yasak paranın gözü kör olmuş muhiddini arabi yi rahmetle anıyoruz su doldurmaya geleni kovmaktan beter ediyorsunuz ama ürününüzü ıspartada satmaya gelince kardeş oluyoruz ne kadar köfte o kadar su

Ispartalı

19 Mart 2019 Salı 11:54

Merkez ak sav ak ! Savda ne koku kalır ne başka bi problem.

Kaptan

19 Mart 2019 Salı 11:47

Yıllardır kronikleşmiş encümen kabuğunun kırılması beni çok mutlu etti.Gerçekten böyle rantçı olmayan dürüst bi kadro görmek çok güzel.Başarılar diliyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR