26 Nisan 2024 Cuma

Bıçaklanan muhtar yaşadıklarını anlattı: Beni olay yerine çektiler

Bıçaklanan muhtar yaşadıklarını anlattı: Beni olay yerine çektiler

Isparta

Geçtiğimiz gün kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçakla yaralanan Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı yaşadıklarını anlattı.

Muhtar Divarcı paylaşımında, ''Biz mahalle muhtarları;mahallemizin gözü, kulağı,eli, ayağı. Yaşamış olduğum bu üzücü olayı özetlemek istedim.bizim gibi herkesin birbirini tanıdığı mahallelerde olası bir durumda (hırsızlık madde bağımlıları ve ticareti fuhuş buna benzer yasa dışı olaylar) vatandaş polisi arayıp bildirmesi gerekirken benden bilmesin bana zarar gelir diye mahalle muhtarını ararlar bizde konuyu gereken mercilere bildiririz.

Mahalle sakinlerimden birkaç kişinin konu olan kişilerle ilgili şikayetleri üzerine olayı anlamak için (kimdir nedir diye) bir iki kişiye sordum bu durumu duyan şahıslar beni planlayarak olay yerine çekip hiç bir tartışma kavga olmadan iki kisinin bıçaklı saldırısına uğradım ve sol böbrek üstünden yaralandım

Sağlık durumum iyi bu süreçte hastanede ve sonrasında gelerek telefonla arayarak mesajla beni yalnız bırakmayan başta Isparta Milletvekillerimiz sayın Valimiz emniyet müdürümüz Belediye Başkanım ve sayamadığım herkese şükranlarımı sunarım'' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Acımak yok

05 Mart 2021 Cuma 18:46

Devletten büyük güç olmadığını göstersin devlet. Geçmiş olsun muhtarım.

Mahalleli

05 Mart 2021 Cuma 18:01

Geçmiş olsun Allah şifa versin muhtarım. İyi sabırlıymışsın valla. Ruhsatlı belindeki 14 yü çıkarıp, hepsini yere serecek durumda olmana rağmen, yine de olgun davranmışsın. Tekrar geçmiş olsun.

Muhtar

05 Mart 2021 Cuma 17:20

Muhtar korkma bu adamlar insanları sindirmisler hiç olmasa devlet bunları ifşa etsin ve. Bioyle insanlar hiç bir mahalede barinmasin darısı diğer yürekli muhtarlara

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR