27 Nisan 2024 Cumartesi

BİLGİÇ'TEN POLİS HAFTASI MESAJI

BİLGİÇ'TEN POLİS HAFTASI MESAJI

Isparta

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ‘Polis Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm polis teşkilatı ile ailelerinin Polis Haftası'nı kutladı.

TBMM Başkanvekili Bilgiç, Polis Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında gücünü her zaman kanunlardan ve milletten alan Türk polisinin görevini daima fedakarca yaptığını belirterek, teşkilatın başarılı çalışmalarla Türk milletinin güvenini ve takdirini kazandığını kaydetti. Ülkenin güvenliği ve huzuru için kendi canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan tüm emniyet mensuplarına teşekkür eden Bilgiç'in mesajında, " 10 Nisan 1845 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Türk Polis Teşkilatı'nın, 175. yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin güvenliği için gece gündüz demeden canlarını riske atarak çalışan polislerimizin bundan önceki çalışmalarında olduğu gibi bundan sonra da başarılı olacaklarına inancım sonsuzdur. Türk polisi, devletimizin ve milletimizin bekası için terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda verdiği mücadelede önemli görevler üstlenerek başarılı işlere imza attı, atmaya devam ediyor. Emniyet mensuplarımızın FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer terör örgütlerine karşı verdiği kahramanca mücadele her türlü övgünün üzerindedir. Tüm polis teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

esra7

12 Nisan 2020 Pazar 16:00

polis haftası kutlu olsun reis :) ak reiS :)

Gülcü

11 Nisan 2020 Cumartesi 16:53

Sayin vekilim kendini haber spikeri zanneden fatih portakalı ve aynı zamanda çok konuşan ama boş konuşan özgür özeli ALLAH aşkına susturun

Gülcü

11 Nisan 2020 Cumartesi 16:39

Hainlere karşı verdikleri savaşı kazanmalarını yüce Rabbim den diliyorum . Allah yar yardımcıları olsun

Gülcü

11 Nisan 2020 Cumartesi 16:31

Sayin vekilim bu fatih portakalı ve özgür özeli susturacak bir makam yokmu acaba

MARDİN/47

10 Nisan 2020 Cuma 18:37

EMNİYET, TEŞKİLATIMIZIN 175. YILINI KUTLAR. HAİNpkk,fetö,mlkp,tkp,tiko,ypğ,pyd,.................... ğibi terör örğütlerine karşı ve TERÖR ÖRĞÜTLERİNE yardım yataklı eden kansızlara,maddi destek sağlayan HAİNOĞLU HAİNLERE KARŞI VERDİKLERİ KUTSAL MUCADELEDEN DOLAYI KUTLARIM ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.ĞÖNÜL ĞÖZLERİ,KALP ĞÖZLERİ AÇIK OLSUN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR