18 Nisan 2024 Perşembe

BİLGİÇ'TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MUTLU HABER

BİLGİÇ'TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MUTLU HABER

Isparta

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  koronavirüs nedeniyle gece gündüz demeden 7/24 çalışan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddeti önlemek amacıyla verilen Sağlık Şiddet Yasa Teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı dedi.

Sağlıkta şiddetin önlenmesine yönelik düzenleme ile Kovid-19 salgını nedeniyle yapılamayan eğitimlerin telafisine ilişkin düzenlemeyi de içeren Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Bilgiç bu haberi kendisine ait sosyal medya hesabı twitter'dan paylaştı:

İŞTE O PAYLAŞIM

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Lichessorgpintsizedslasher

20 Nisan 2020 Pazartesi 17:16

maşallah neyse gençler kafanızı bunla karıştırmayın gidin satranç falan oynayın iyi gelir

Sağlıkçı

18 Nisan 2020 Cumartesi 21:17

Öncelikle söz verdiğiniz 3600 ü verin ve sözünüzde durun. Şiddet yasasına gelince Başkaları da verdi o teklifi neden reddettiniz. Zaten ikişde birde afla o cezaların bir hükmü kalmıyor. Tavşana kaç Tazıya tut idare ediyorsunuz. Güvenilmezsiniz vesselam.

Vatandaş

17 Nisan 2020 Cuma 23:44

Sayın vekil eczacılar odası başkanı açıklama yaptı ISPARTA’ya maske gelmedi hiç diye. Biraz da vatandaşa faydalı konularla ilgilenseniz.

kızıl melek

17 Nisan 2020 Cuma 09:49

Geçici mutluluklar sağlık çalışanlarına maalesef ilaç olamaz.Eğer sağlıkçıları bu kadar sevip,düşünüyorsanız, yıllardır yılan ****sine dönen ve her seçimde ısıtılıp önlerine konan ama seçim bitince unutulan, 3600 ek gösterge kanunu yasalaştırın.

çalışan

17 Nisan 2020 Cuma 09:35

Tamam anladık saglık çalışanlarımızdan Allah razı olsun gece gunduz calışıyorlar ama bırtek hastanede çalışan onlar degil hasta bakıcılarımız ve temızliçileırımzde var onlarıda dusunmek gerekır onların Arkasını toplayanlar onlar dır yazık onalrada yaa valla gecenlerde hastaneye gıttım hemşirenın biri temizlikçiye ahkem kesiyor alın şunları temizleyın çabuk dıye bagirıyor yaa senı bır ana dogurduysa onuda bır ana dogurdu gerçekten çok uzuldum yanii kızdım hemşire olacak bayan şahıza birde havalı

VATANDAŞ

17 Nisan 2020 Cuma 08:20

dostlar iş başında görsün ilk önce reddet sonra aldın tepkiyi apar topar yasayı kabul et alıştık artık millet olarak inanmış gibi yapmaya çünkü çivisi çıktı bu işin ...

şirketten

17 Nisan 2020 Cuma 07:45

BENDE ÇOK ÖNEMLİ DEYİNCE MUTLU ETMEK İÇİ MAAŞLARDA DENGELEME YAPTI ZANNETIM. BÖYLE BIR MÜJDEMİ OLUR. ÇALIŞANLARLA ŞİRKET ÇALIŞANI ARASINDAKİ FARKI GİDERSENİZ. MÜJDEYE DEGERDİ OZAMAN.Adam demiş. HER ÖGÜN DAYAK YEMİYORUZ. FAKAT EKMEK YİYORUZ. MÜZDE BU OLURDU.

calisan

17 Nisan 2020 Cuma 03:55

Adam cok güzel dile getirmis. hergün ekmek yiyoruz diyor. gercek çalişanlarla imza atanlar arasındaki uçuruma söz edilmiyor.Öneli olan budur. Maaş farklarına Bakılmalı. korona var.

Sağlkçı

16 Nisan 2020 Perşembe 23:39

Geçen gün haberlerde sağlık çalışanlarının ek ödemelerinin 3 ay süreyle tavandan mı ödenecek dedi. Ben mi yanlış anladım. Bordroya baktım hiç fark yok. Etrafıma sordum onlarda da fark yok. Yoksa biz farklı bir Kurum da mı çalışıyoruz.

Vatandaş

16 Nisan 2020 Perşembe 23:27

Sayın vekil SDÜ tıp fakültesi Hastanesi'nde hocaların bir kısmı işe gelmediği halde en üst seviyeden maaş alıyor böyle saçmalık olmaz. Asıl görevinin başında ki hasta bakıcı, temizlik görevlisi, güvenlik, hemşire, asistanlar ve görevini yapan hocalara hakkı verilmesi gerekir.

Günaydin

16 Nisan 2020 Perşembe 20:32

Aferin

Sağlık personeli

16 Nisan 2020 Perşembe 19:45

Sayın vekilim teşekkür ederiz Fakat bunun yanında asıl sağlık çalışanlarına söz verilen 3600 ek gösterge ve maaşlarda kalıcı iyilestirmelerinde en kısa sürede yapılmasını istiyoruz bu yasa gerekliydi elbette fakat biz hergun dayak yemiyoruz ama hergun ekmek yiyoruz saygılarımı sunarım

Halkla Oynamayın

16 Nisan 2020 Perşembe 18:48

Reklam başladı. Chp yasayi meclise sunduğu zaman neden HAYİR oyu verip reddediniz????? Sayın Koca rica etti, sosyal medya da tepki oldu diye ertesi gün neden kendiniz sunmuş gibi tekrar oylamaya aldınız?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR