28 Mart 2024 Perşembe

Bu Ülke Teröre Karşı Hep Dik Durdu Bundan Sonra da Duracak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, terörün en büyük amacının moral ve hayal kırıklığını oluşturmak olduğunu belirterek, "Ülke, halkı ile birlikte bu mesele karşısında hep dik durdu bundan sonra da dik duracaktır." dedi.

Isparta
Hüseyin Çelik, Süleyman Demirel Üniversitesi Politika Tasarım Grubu tarafından düzenlenen 'Küreselleşme Sürecinde Türkiye' konulu konferansa katılmak için Isparta'ya geldi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, ilk olarak Isparta Valisi Memduh Oğuz'u ziyaret etti. Burada basın mensuplarının, Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlama ilgili sorusu üzerine Çelik, şehit olanlara Allah'tan rahmet yaralılara acil şifa diledi. Çelik, "Maalesef terörün böyle kalleş tarafı var. Nerede, ne zaman ve nasıl çıkacağını bilemiyorsunuz, kestiremiyorsunuz. Türkiye yıllardan beri böyle bir mesele ile maalesef mücadele ediyor.
    Ama burada mühim olan halkımızın moralini iyi tutması. Terörün en büyük amaçlarından birisi; özellikle moral bozukluğu, hayal kırıklığı oluşturmaktır. İnsanların sinmesini, pısmasını sağlamaktır. Esas o zaman amaçlarına ulaşırlar. Ama bu ülke, halkı ile birlikte bu mesele karşısında hep dik durdu bundan sonra da dik duracaktır. Keşke bu acılar son acılarımız olsa. Ne yazık ki terör çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koydu." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR