20 Nisan 2024 Cumartesi

BU ÜLKEYİ YIKMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK

BU ÜLKEYİ YIKMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK

Isparta

15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Akif Altay, adını taşıyan ilkokulda anıldı. Anma programına katılan eşi Gülsüm Altay, 'Bu ülkeyi yıkmaya kimsenin gücü yetemeyecek. Düşmanları sevindirmeyeceğiz' dedi.

Şehit Polis Memuru Akif Altay için adını taşıyan Şehit Polis Memuru Akif Altay İlkokulu’nda anma programı düzenlendi. Programa Şehit eşi Gülsüm Altay ve İl Milli Eğitimin Şube Müdürü Gönül Şahin ile davetliler katıldı. Anma programında 15 Temmuz şehidinin fotoğraflarından oluşan video gösterisine yer verildi. Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu. Şehit eşine, Türk Bayrağı ve öğrencilerin fotoğraflarının birleşmesi ile oluşan Şehit Akif Altay'ın resmi hediye edildi. 

Şehit eşi Türk Bayrağını açarak ‘Şehidimizin yapılan bu programdan haberdar olduğuna eminim. Allah hepinizden razı olsun. Okul idaresine, öğretmenlere ve yarının emanetçisi bu güzel çocuklara çok teşekkür ediyorum. Şehidimin adını gururla yaşatıyorsunuz. Bende her zaman sizlerin en büyük destekçisiyim. Bu ülkeyi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Düşmanları sevindirmeyeceğiz’ dedi.

Şube Müdürü Şahin ise, hayatımda yaşadığım en anlamlı gündü diyerek, programı çok beğendiğini söyledi.

Program kesilen pasta ile son buldu.

RUHUN ŞAD OLSUN YİĞİDİM

O işgal gününün planlayıcıları o kara gecede her şeyi hesap ettiklerini sandılar ancak, her gece Allah'a şehit olmak için dua eden, 30 yıl boyunca ailesini geride bırakıp, dağlarda görevden göreve vatan hizmeti için koşan Özel Harekat Polisi Akif Altay'ın ve nicelerinin bayrak aşkını, vatan sevdasını bilmiyorlardı. Sen ölmedin Şehidim, bizler biliyor ve inanıyoruz ki Şehitler Ölmez. İşte tamda bu yüzden diyoruz ki iyi ki doğdun şehidim, iyi ki bu dünyaya bir Türk evladı olarak geldin. Seninle gurur duyuyor, seni rahmetle, minnetle anıyoruz. Ruhun şad olsun.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ogün ÖZTUNA

12 Kasım 2019 Salı 12:52

Çok güzel ve anlamlı bir tören olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Şehidimizin adının bu okulda daha uzun yıllar boyunca yaşayacağına inancım sonsuz. Bu okulunda ileride bu eğitim kadrosu ve idarecileriyle Isparta'ya çok büyük hizmetler vermesi en büyük temennimizdir.

vatandaş seyit

12 Kasım 2019 Salı 08:29

bayrak inmez ezan dinmez şehitler ölmez vatan bölünmez şehidimizin adı bu okuldan inmez

akif

11 Kasım 2019 Pazartesi 23:05

gurur duyuyoruz şehitlerimizle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR