20 Nisan 2024 Cumartesi

Bulvarda asfalt çalışmalarına başlandı

Bulvarda asfalt çalışmalarına başlandı

Isparta

Isparta Belediyesi Gölcük Yolundan yeni Zabıta Hizmet Binasına inen DSİ kanalının her iki tarafında kalan ve gidiş geliş 7200 metre uzunluğa, 25 metre genişliğe sahip bulvarda asfalt çalışmalarına başlarken, tek yönlü asfalt çalışması tamamlandı.

Isparta Belediyesi şehir trafiğini rahatlatacak alternatif ulaşım yollarını devreye alıyor, bulvarlar açıyor.Bu yollardan birisi de Gölcük Yolundan yeni Zabıta Hizmet Binasına inen DSİ kanalının her iki tarafında kalan ve gidiş geliş 7200 metre uzunluğa, 25 metre genişliğe sahip bulvar. Bordürleri çekilen bulvarda stabilize çalışmalarının da tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına geçildi. Kanal boyunun zabıta kavşağına inen yönünde asfalt çalışmaları tamamlandı.

Yine Isparta Belediyesi tarafından DSİ kanalı ile Fatih Mahallesini kesen yolda da kavşak çalışmaları başlatıldı.

Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı İlker Köse,bulvarın Muzaffer Türkeş ile birlikte Işıkkent, Batıkent, Binbirevler ve diğer üst mahallelerden üniversite istikametine giden sürücüler için büyük bir kolaylık sağladığını söyledi. Muhtar Köse, “Başkanımıza şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

24 Ekim 2021 Pazar 05:35

Sağdan tutsak yine kulak soldan tutsak yine kulak araçlar nereden gelirse gelsin buluşma noktası yine hep aynı çarşı merkez yine trafik konvoy yine arkadan çarpma trafik kazası.

cem

23 Ekim 2021 Cumartesi 23:13

ISPARTAYA 50BİN TOKİ YAPIN ACİLEN ISPARTA ARTAN ŞİŞİRİLEN EV-ARSA-DAİRE FİYATLARI YÜZÜNDEN GÖÇ VERİYOR ELMA İŞÇİSİ YOK MEVCUT MAHALLELERE 2 KAT ARTIŞ VERİN 4-5 KAT OLSUN HER MAHALLE ESKİ MAHALLELER DEPREME HAZIR OLSUN 150M2 EV 300BİN MALŞYET VAR FİYATLAR 500-600BİN ÇOK PAHALI ISPARTA ÇOK TAKİYECİLER ŞİŞİRİYOR VERGİ VERMEYENLER ŞİŞİRİYOR EV ARSA DAİRE FİYATLARINI FAİZCİ-TEFECİLER ŞİŞİRİYOR HERKEZ EMLAKÇI İNŞAATÇI OLDU EMLAK FİYATLARI AÇIK ARTIRMA GİBİ OLDU 100YIL ÇALIŞ EV ALMA ŞANSI YOK HALKIN

Batıkentli

23 Ekim 2021 Cumartesi 22:07

Geç bile kalındı. Gölcük yolu başlangıç noktasına trafik ışığı şary

Halk

23 Ekim 2021 Cumartesi 19:17

Heryere trafik lambası koyup durmayın. Bi alt geçit üst geçit yapında görelim. En basidi ışık koymak. Sonra trafik pert oluyor. Hiçbirşey yapmadınız bu ıspartaya siz.

Hatice

23 Ekim 2021 Cumartesi 12:03

Bu güldeste anaokulu bahçesindeki yetişkin onlarca kestiği çam ağaçlarının hesabımı versin önce niye ve neden kesildi?Ayrıca kaldırımdan yürürken otopark girişi ve dış duvar 70 80 cm dışarda kaldırım daralıyor orda salı pazarına giderken hep yoldan gidiyoruz size ne demeli...

Takkiyeci

23 Ekim 2021 Cumartesi 11:55

Bırakın milleti kandırmayı burasının asfaltını KARAYOLLARI yapıyor yatıyor kalkıyor yörük sırtından kurban kesiyor bu millet aptal değil az kaldı az sabret filmin sonunda başrol verecez size

Vatandaş

23 Ekim 2021 Cumartesi 09:50

Artan asfaltları da Güldeste anaokulun girişine dökün. Defalarca istememize, dilekçe vermemize rağmen belediye kulak arkası ediyor talebimizi. Ne istiyorsak çocuklar için istiyoruz.

vatandas32

23 Ekim 2021 Cumartesi 06:34

Efe gazinosu kavşagına ışık yapıldımı çiçek gibi olur? inşallah

BU EVLER VAR ZATEN İMAR İSTENİYOR COKMU ZOR

23 Ekim 2021 Cumartesi 04:29

ESAS İMARA AÇILACAK BÖLGE BURASI.NEDENSE BİLMİYORUZ. BULVAR SAGINDAKİ BÖLGE NİN YUKARISI HAYVAN YETİŞTIRME BÖLGESİYDİ. BİRANDA İMARA AÇILDI.BU EVLERİN BULUNDUGU BÖLGE MEDDEME KADAR AÇİLEN İMARA AÇILMALI GEREKEN BUDUR EVLER VAR İMAR YOK DENİYOR VAHİM.

Kamil Ayata

23 Ekim 2021 Cumartesi 00:56

Sabah gülistan ve özkanlar yönü resmen kilitleniyor. Yeni yolların yapımına devam edilmeli. Mevcut yollar bu trafiği kaldırmıyor artık..

umutsuz

23 Ekim 2021 Cumartesi 00:37

aydınlatma alt yapı yapılmadan asvalt? oradaki k****a yağmur suyu hatları verilir bunlar yapıldı mı ? tabiki hayır niye yolların düzgün olmasına gerek yok 1 ay sonra göçer 2 ay sonra kazmaya başlarız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR