26 Nisan 2024 Cuma

BURASI SULTANAHMET DEĞİL ISPARTA!

BURASI SULTANAHMET DEĞİL ISPARTA!

Isparta

ISPARTA Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar Merkezi’nde şehit aileleri, gaziler, belediye personeli ve halkın katılımışla büyük iftar programı gerçekleştirildi.

Gökkubbe Fuar Merkezi’nde Ramazan Şenliği programına binlerce kişi akın etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

haram olsun

08 Haziran 2018 Cuma 17:41

o yemek ve etkinlikte bir ıspartalı vatandaş ve esnaf olarak hakkım varsa haram zehir zıkkım olsun.bu konuda başkan çok vebal altındadır, yiyenlerde öyle.zaten kendini bilen birisi gidip de gözlü haklı yemekten yemez.

muhammet

08 Haziran 2018 Cuma 13:49

Demekki neymiş 9 kişi aç yaşıyormuş ısparta eri kalan o bin kişi kim mi ?Onlar da yalakalık yapanlar. Bunun övünülecek bir tarafı yok.

Hüdayfa

08 Haziran 2018 Cuma 13:11

BOŞ İŞLER PEŞİNDE KOŞMAK KONUSUNDA BU KADAR ISRARCI OLUNMAZ YA... VATANDAŞIN VERGİSİYLE PARASIYLA SÜREKLİ BİRİLERİ BESLENİYOR .. ÇÜNÜR TOZ ÇAMUR İÇİNDE AYAZMANA KOKUDAN GEÇİLMİYOR DAHA BİRÇOK SORUNU VARKEN ASLA ASLA ISPARTALILAR YUSUF ZİYAYA OY VERMEMELİ....

hulusi

08 Haziran 2018 Cuma 12:18

ıspartadaki trafik sıkışıklığının tek sebebi halk otobüsleridir ya ıspartaya dolmuş gelsin yada otabüsler şehir merkezine girmesin ha birde otobüsler kalkana veya dolmuş gelene dek otobüs şöförlerini güzelce bir eğitin düzgün ve saygılı olanlarını trafik kurallara uyanlarını tenzih ediyorum diğerleri resmen dağdan inme

Hayrullah Taşkesen

08 Haziran 2018 Cuma 11:40

Benim, Paramla iftar yemeği ???? Yemek yiyenlere bir şey söyleyemem fakat bu iftarı verenlere hakkım haram olsun.Helallık istiyorlar birde ya şimdiden haram,zıkkım olsun.BU yemek parası maliyetine belki bir iş aracı alınırdı.

Kerim

08 Haziran 2018 Cuma 10:51

Sen yeme içmeyi bırak ESKİ MERKONUN ALTINDA BULUNAN otopark sütünları dökülüyor,her yer nemden leş gibi kokuyor,Orayı kime ihale etti isen acilen ya tekrar yaptır ya da parasını geri al.Vali bey burası hakkında bir işlem yapın.Milletin parası ile yapılan yer dökülüyor.Sayın Valim otoparka bir gün arabanızı parkedin.Habersizce gelin bir bakın vali bey.Sıvalar alçılar boyalar bitik durumda.Allah din iman aşkına vali bey gelin bir görün

Kaldırım mühendisi

08 Haziran 2018 Cuma 10:22

Bisiklet yolu geniş yollara yapılır. Her gün sizin yüzünüzden eziyet cekiyoruz.

ebabil taş

08 Haziran 2018 Cuma 08:58

Allah kabul etsin iftarda şatafat olmasa da bu parayla yoksullara, yetim, öksüz ve şehit yakınlarına bayramlık alsaydınız keşke.

merak edi YORUM!!!

08 Haziran 2018 Cuma 08:51

kamusen cim, Türk eğitimsencim iftar verceksen ver.. belediyenin vereceği iftarın mesajını bana atıp belediye adınamı iftar açtırıyon. bizden kesilen paralar noluyoı sahi. zaten üyene sahip çıkmaz akıl verrisin(bunu bizzat genel merkeze bildiircem) belediye nin vereceği iftarı boşverde verebiliyosan kendin ver saygılar... ayrıca bu paralar nerdne geliyo acaba merak ediyorum...

Vatandaş

08 Haziran 2018 Cuma 08:50

Sayın başkan çok güzel di yemek allah kabul etsin inşaallah.sen den bi ricam var şu bisiklet yollarını bi kaldır bıktık usandık trafiği felç ediyor.size bu aklı verenler yanlış bilgi veriyor bisiklet yolu secimde size zarar verecektir.lutfen bu yanlıştan dönünüz.

oh oh maşallah sevaplı işler bunlar tabi bide rekl

08 Haziran 2018 Cuma 08:47

bu organizasyonu yapanın bu kadar reklamı yapıp.... cebinden 1 tl çıktıysa helal olsun:) yörük sırtından kurban kesmemi yoksa. ben gitmedim ama bendende 1 kuruşta olsa çıktı demi cebimden saygılarım başkanım. yılın başkanım sokakta tulumnba imalatına ne diyorsunuz. basıl danışmanınız ya yok. yada size bilgi vermiyo saygılar

FERIT IYI OKU

08 Haziran 2018 Cuma 08:45

Belediye Bşk. halka iftar açtiriyor en azindan..Suriyelilere bakmak mübahsa bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti vatandaşina iftar açtirmak neden zoruna gitti..

Vatandaş

08 Haziran 2018 Cuma 00:49

Iyaşa girişi kapatıp onca trafiği tek giriş çıkışa vermekte ayrı meziyet. Ne anlıyorsunuz vatandaşa eziyet etmekten anlamıyorum.

Ferit

08 Haziran 2018 Cuma 00:47

Belediye kimin parası ile iftar veriyor? Herkesten helallik alması gerekir.Çünki ihtiyacı olana değil seçimde oy getireceklere iftar veriliyor. Siyaset ramazana karışıyor. Bu yanlış.

Antibisiklet yolu

07 Haziran 2018 Perşembe 23:51

Sen yemek vermeyi bırak şu bisiklet yollarını bi kaldır. Koca otobüsleri de şehir içinden çek. Hergün sıkıntı hergün kaza bela

Ispartalı

07 Haziran 2018 Perşembe 23:20

Allah kabul etsin ama oylar ince ve duyarlı adama

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR