23 Nisan 2024 Salı

Cennet Yıldız Isparta'da hizmette

Cennet Yıldız Isparta'da hizmette

Isparta

Cennet YILDIZ kuaförlük mesleğine henüz 13 yaşında baba ocağı Akşehir'de başladı. 17 yaşında Kuaförler Odası Başkanlığı tarafından 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirildi.

İlk işyerini Akşehir ilçesinde hizmete açtı. Evlendikten sonra mesleğini eşinin işi nedeni ile Kocaeli ilinde sürdürdü. 2003 yılında AB uyum yasaları çerçevesinde kuaförlerde ağdanın kaldırılması söylemleri üzerine 'Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanlığı eğitimi aldı. Daha sonra Bursa İlinde güzellik merkezini hizmete açarak 10 yıl Bursalı kadınların büyük sevgisi ile işini aşkla sürdürmeye devam etti. Son olarak Antalya'da mesleğini sürdüren Cennet Yıldız anne ocağı olan Isparta'ya oğlunun görevi nedeni ile yerleşme kararı aldı. Isparta'yı çok sevdiği için aşkla, özveriyle ve büyük bir heyecanla sürdürmeye devam ettiği mesleğini GÜZELLİK MERKEZİ'ni Isparta'ya açarak tecrübelerini ve deneyimini bundan böyle  Isparta'da kendi işyerinde  sürdürecek.

İŞTE HİZMETLERİ

Saç Kesimi, tüm kuaförlük hizmetleri, Saç Kaynak, Peruk dikimi, Çıtçıt, Protez Saç, Mikro blading, Kalıcı Makyaj, Dermapen, Protez Tırnak, Kalıcı Oje, Saç Bakımı, Keratin Bakımı, Kalıcı Perma, Ombre, Sambre, Batık tırnak bakımı, Kirpik Lıftıng, İğneli epilasyon, türban, gelin başı, nişan başı ve daha bir çok hizmet sizleri bekliyor. Cennet Abla'nın PARADİSE HAİR & BEAUTY CENTER Güzellik Merkezi Salonu Isparta yeni Adliye Binası karşısında hizmetinizde.

Fatih Mahallesi 201. Cad. 59/61 No:4 Kat : 2 Yener İş Merkezi (IYAŞ) Karşısı ISPARTA

İletişim : 0541 123 89 00

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gariban kadın

21 Ekim 2021 Perşembe 08:01

Tüm dünyada maddi eşitsizlik olduğu gibi, kimi bir lokma ekmek için akşama kadar 90 liraya çalışır. Kimi de güzelleşmek için, vücut bakımı için tek seferde asgari ücret verir. Ne diyelim, hayırlı olsun. Bulaşıkçı olarak akşama kadar 90 lira alan , bizlerin gitmesi mümkün olmayan yerler maalesef....

ISPARTALI

20 Ekim 2021 Çarşamba 14:05

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.ALLH BOL BEREKELTİ KAZANÇ NASİP ETSİN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR