25 Nisan 2024 Perşembe

CENTRUM GARDEN VE YAŞAM MERKEZİ GÜVENLİ VE SAĞLIKLI ALIŞVERİŞİN TEK ADRESİ

CENTRUM GARDEN VE YAŞAM MERKEZİ GÜVENLİ VE SAĞLIKLI ALIŞVERİŞİN TEK ADRESİ

Isparta

Siz misafirlerimiz bizim için değerlisiniz. Siz değerli misafirlerimiz sağlığı için gerekli olan tüm önlem ve tedbirleri alıyoruz. Covid-19 önlemleri kapsamında klimalarımızı çalıştırmıyor, Alışveriş ve Yaşam Merkezimizin Tamamını Sadece % 100 Taze Hava İle Havalandırıyoruz. M2 başına düşen müşteri sayısına göre sizleri ağırlıyoruz, Alışveriş ve Yaşam Merkezimiz içerisinde yer alan El Temizleme İstasyonlarım ile kişisel hijyeninizi en üst seviyeye çıkarmanız için sizlere yardımcı oluyoruz. AVM içerisinde ve tüm mağazalarımızda gerekli olan günlük tüm temizlik ve dezenfektasyon işlemleri uzman çalışma ekibimiz tarafından periyodik olarak yapılmaktadır.

Yeni yaz şıklığını yakalamanız ve sevdikleriniz ile keyifli zaman geçirmeniz için tüm mağaza ve restoranlarımız ile sizlere en iyi kalitede hizmet vermek en büyük önceliğimiz. Covid-19 sürecinin yönetilmesinde büyük katkısı olan değerli sağlık çalışanlarımız ve emniyet güçlerimize sonsuz teşekkürler sunarız.

Siz ve sevdiklerinizi ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı belirtir bu yaşanan olumsuz zamanları en kısa sürece geçmesini temenni ederiz.

ÇALIŞMA SAATLERİ

AVM: 12.00 – 20.00

MİGROS: 09.00 – 22.00

STARBUCKS: 09.00 – 21.00

ANTRE GURME: 10.00 – 22.00

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Boşver

07 Haziran 2020 Pazar 04:08

Girişte maske bile dagıtmıyorlar iyas da dagıtılıyor nerede kalıte guven

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR