26 Nisan 2024 Cuma

CHP GENEL SEKRETERİ ISPARTA'DA

CHP GENEL SEKRETERİ ISPARTA'DA

Isparta

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve Burdur Milletvekili, TBMM idare Amiri Mehmet Göker, Isparta’ya geldi. CHP heyetini İl Başkanı Yalım Halıcı ve partililer karşıladı.

Isparta’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Böke, esnafları ziyaret etti. Başkan Halıcı ziyarete ilişkin açıklamasında; ‘Isparta’nın her türlü sorununa sahip çıkmaya, hemşehrilerimize umut olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bizi yalnız bırakmayan tüm yönetim kurulu üyelerimize, ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, Belediye Meclis üyelerimize, vefakar üyelerimize ve hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim’ dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Xxx

17 Ekim 2020 Cumartesi 17:34

Tüm A hbr seyredenler burda mi?

Iso

17 Ekim 2020 Cumartesi 12:52

İspartada size ekmek cikmaz zamanınızı harcamayin

ah ah ah ah

17 Ekim 2020 Cumartesi 07:02

Şehrimize hoşgeldiniz bizim sorunumuz sorun değil sizin sorununuz yanında biz kendi yagimuzla az yada çok kavruluyoruz daa siz lütfen 85 milyonun karşısında Maraş hakkında soru sorulduğunda ne diyeceğini bilemiyen bir kişi ülkeyi yonetecegini bu milletin seçeceğini inanmak en byk sorun bence s400 konusnda sözleri demirtas hakkında sizleri namus sözü verip kendi belediyelerin namussuzluk etmeleri bunları millet yutacaginimi saniyorsunuz bir işyeri zarar ediyorsa genel müdürü degistirsin vizyon 0

Adem

17 Ekim 2020 Cumartesi 06:54

Emekliler 1500 tl aliyor sesinizi cikarin chp angari islerle ugrasmayin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR