25 Nisan 2024 Perşembe

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ISPARTA'YA CANLI BAĞLANMASI BEKLENİYOR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ISPARTA'YA CANLI BAĞLANMASI BEKLENİYOR

Isparta

AK Parti 7. Olağan Isparta Kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile katılması bekleniyor.

Kongre süreci hakkında açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ‘’Teşkilat Başkan Yardımcımız Abdülkadir Özel ile genel merkezden katılımcılarımız da bizimle birlikte olacaklar” dedi. Zabun, ‘’AK Parti’nin bir siyaset geleneği vardır. Partimizin siyasi geleneğini belirleyen ilk baştan beri sayın Cumhurbaşkanımızdır. 2014 yılı Ocak ayı itibariyle il başkanlığı görevi bize verilmişti. 7 yılı dolduracağız. Bu sürede çok yoğun bir tempoyla çalıştık. 7 seçim yaşadık. Bu seçimlerde Isparta teşkilatlarımızla önemli başarıların altına imza attık. İl ve ilçe başkanlıkları bir emanettir. 7 yıllık süreçte yanlışımız, eksiğimiz olmuş olabilir ancak hiçbir yanlışın altına kasten imza atmadık. Sayın Cumhurbaşkanımız teşkilatlarla yakından ilgileniyor. Kendi adıma üçüncü dönem süreci içerisindeyiz. 7 yılın ardından sayın Cumhurbaşkanımızın takdirini kazanmak zor bir iştir ama bu takdiri kazanmak da büyük onurdur. Bu onur sadece il başkanı olarak bana ait değil, teşkilatımıza ve AK Parti ailesine aittir” diye konuştu.

22 Kasım Pazar Günü Işıkkent Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan AK Parti Isparta İl Başkanlığının 7. Olağan kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile katılması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

deniz gezgin

21 Kasım 2020 Cumartesi 22:29

adaleti rabbim bilir.vebalide allah bilir.esnaflar rezil perişan ses ve icraat erdoğan

Reisci

21 Kasım 2020 Cumartesi 22:06

Hadi hayırlısı.Reisim bağlandığına göre kesinlikle Antalya dereboğazı yolunun müjdesini verecektir

Derbeder

20 Kasım 2020 Cuma 23:29

Hayırlısı inşallah birşeyler degisirde ak parti kapılarını halka açar

Fayton cu

20 Kasım 2020 Cuma 22:16

Corona müslüman galiba AKP'lilere dokunmuyor maşallah

has ıspartalı

20 Kasım 2020 Cuma 22:11

gerek yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR