29 Mart 2024 Cuma

CUMHURBAŞKANI İMZASIYLA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine seçilme ve Rektör atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine seçilme ve Rektör atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, YÖK üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 6'ncı maddesinin b/5 bendi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci ve 7'nci maddeleri gereğince Üniversitelerarası Kurulca seçilen Prof. Dr. Rahmi Er yeniden atandı.

11 Rektör'ün atama Kararı yayımlandı

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Atama Kararlarında yer alan Rektör atamaları şöyle gerçekleşti;

Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü,

Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Üniversitesi Rektörü,

Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü,

Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ordu Üniversitesi Rektörü,
Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Üniversitesi Rektörü,

Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü,

Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü,

Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sinop Üniversitesi Rektörü,

Prof. Dr. Çağrı Erhan, Altınbaş Üniversitesi Rektörü,

Prof. Dr. Hazim Tamer Dodurga, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü

ve Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer'in ise Yaşar Üniversitesi Rektörü olarak atanmasına karar verildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tarkan Çetin

19 Ağustos 2019 Pazartesi 11:00

deneme 1 bomba32

Z. Bahar

28 Temmuz 2019 Pazar 21:10

Sayın rektör bey bu gerçekten önemli. Ben bir bayan hoca olarak yazıyorum; çünkü sizlere kolayca ulaşılamıyor. Bir fakülte sekreteri değerli bir hocaya odasından çık dışarı diyor ve üstelik o fakültenin dekanı da hiç bir olmamış gibi size yalan konuşuyor ya da olayı geçiştiriyor. Bu nedir allah aşkına! Gerçekten içler acısı. Ben SDÜ'de 20 yıl boyunca böyle bir şey duymadım. Siz bu sahıslarla biraz ilgileniniz lütfen.

bunları herkes okumalı 5

28 Temmuz 2019 Pazar 19:45

REKTÖR HOCA DUY 5....Akademik personeli bilmem ama idari personeli eğit. Öğrenciyi azarlamasınlar. Çok kavgalar çıkıyor. Öğrenci ordan oraya gidiyor sorununu çözmek için. Herkes twitter da kullanmıyor sana twit atamıyorlar. 2 dakkalık işi 4 saatte yapan idari personeller var. İmza için öğrenci 6 saat bekletilir mi. Yerinde yoksa vekalet verir vekalet eden imzalar. Basit işler bunlar. Ama yapmıyolar. Okey, kağıt, bilimum bir sürü oyun oynadıkları için işler yetişmiyor.

bunları herkes okumalı 4

28 Temmuz 2019 Pazar 19:44

Hastane içler acısı. Çok sorunu var. Sırayla hakkaniyetle herkes hizmet alsın. Bakınız: tüm bankalar. Hiç sıra kavgası çıkıyor mu ? Herkes sırasını alıyor. İşlemini yaptırıyor gidiyor. En basit çözümlerden biri bu. Diğer sorunlarda basit hamleler ile çözülür emin ol.

bunları herkes okumalı 3

28 Temmuz 2019 Pazar 19:44

Allah aşkına git de kütüphanenin tuvaletlerini kullan. Girdiğin gibi geri çıkacaksın tuvaletten. Lağım kokusundan farkı yok. Her yer leş gibi. O kadar cimere bimere yazdık. Zerre kadar gelişme olmaz mı arkadaş. Yıllardır aynı. Tamam kullanıcı sayısı fazladır doğrudur ama eleman sayısıda fazla. 2 eleman fazla görevlendiriver sana zahmet. 10 kilo fazla çamaşır suyu al. Ama çöz şu temizlik işini. Temizlik imandan gelir.

bunları herkes okumalı 2

28 Temmuz 2019 Pazar 19:43

REKTÖR HOCA DUY 2....Çoğu diğer üniversiteye bakıyorum tüm bilgi işlem hizmetlerini ihale ile temin ediyor. Sdü ise bu noktada takdiri hak ediyor. Sdü Hemen hemen tüm sistemlerini kendi bünyesinde kendi elemanlarıyla hallediyor. Trilyonlarca para içerde kalıyor. Ama son zamanlarda büyük sıkıntıların olduğu aşikar. İstifa eden teknik eleman sayısı çok fazla. sistemler çöktü çökecek gibi sürdüremeyeceksin bu gidişle işleyisi. Ben bile farkettim sen farketmediysen bu durumu iyi bir yönetici değils

bunları herkes okumalı 1

28 Temmuz 2019 Pazar 19:42

REKTÖR HOCA DUY 1....yapı işleri daha düzenli ve hızlı çalışmalı. İş yapılacak yerlerde elemanlar 9 da iş başı 10 da kahvaltı molası 11 de çay molası 12 yemek molası. 1 de çay sigara molası.3 te hadi eyvallah deyip iş yaptıkları yerleri terkediyorlar. 7-8 eleman gönderilmiş yerde iş 2 ayda bitmiyor. Özel şirkete ihale edilse.2 kişi bi haftada bitirir. 7-8 eleman 2 ayda bitiremiyor. Daire başkanından başlayıp bi el atılması gerek.

sdü iş çok

28 Temmuz 2019 Pazar 13:39

yapı işleri daire başkanı bu adam esnaflığın da dahi komşularına ALLAHIN slm vermeyen bir insan ken nasıl oluyor da daire başkanı olur sdü çalışanlarının her tarafa şikayet ettiği biri nasıl oluyorda o koltukta hala oturtuluyor üniversiteye lazım olan demir başları yada inşaatla alakalı şeyleri kendi dükkanından getirmesi ve buna göz yumulması ne kadar dürüst bir yönetim şeklidir neden ihale açılmaz açılsa belki daha uygun bir fiyata alınır ama olurmu ozaman bu zatın işyeri para kazanamaz

Ecelfeli

28 Temmuz 2019 Pazar 13:39

Sezarın hakkı sezara verildi İLKER hocam bunu hak ediyordu ISPARTA evladı 15 temmuzda dik duruşu tertemiz içi ve dışı

kul

28 Temmuz 2019 Pazar 12:16

İlker hoca hak ettiği makama tekrar oturmuştur. İdareci olmak ile "idare"ci olmak farklı şeyler... Bunun ne olduğunu ISUBÜ rektörüne bakıp anlayabilirsiniz. Üniversite rektörlüğünü akademik bir hale getirmek öğrenci varken açmak varken sırf siyasiler için 18 temmuz da açan anlayışı kutlamıyorum.

Haydar

28 Temmuz 2019 Pazar 11:05

Yorumları okuyunca üniversitemiz adına üzüldüm. İşi gücü bilim olması gerekenler film çevirmekle meşgul olmaktalar...Bırakın size göre kim rektör olursa olsun. Zaten vekil hazretlerinden hangisinin borusu fazla ötüyorsa o rektör olacak. Siz işinize bakın. İki tane kocaman üniversite var. Ne üretiyoruz. Kaçımız sanayi ya da sosyal projelerin içindeyiz ına bakalım. Kağıt kalem. Yaz çiz. Başka? Herkes kendini bir hesaba çekmeli artık. Üç beş makale. Paralı bildiriler gelsin sci ler...oh ne ala...

8ilker

28 Temmuz 2019 Pazar 02:14

Bilgisayardan 8ilker e sesleniyorum birlik olduğumuz takdirde elimdekilerle karşımızda duracak yok

tuncayı kaybettirenler tam liste

28 Temmuz 2019 Pazar 00:53

1- Tuncay y. (sağ sola parayla reklam verdirerek, öğrencilerini kullanarak bu işler olmaz)2- Mevlüt E. (çok fazla böbürlendin ve konuştun, sendikayı arka bahçe yapma)3- İbram D. (kendi okuluna bak, angaralarda sdü için kulis sana mı düştü)4- Gülsevin abla (altı üstü sekretersin, millete kadro vaadi)5- havuzcu bilal (genelsekreter olacam diyordun, artık bu sefer kesin atılırsın)6-isubüdeki çakma hocacıkları yazmayı üşendim, onlar bilir kendilerini.

SDÜ akademisyen

28 Temmuz 2019 Pazar 00:33

Allah var kimse beklemiyordu, Isparta halkı bile. Bir iş var bu işte...Olmamalıydı. Nokta

Gizli numara

28 Temmuz 2019 Pazar 00:31

Tuncay hocam kesinlikle yanlış bir adaydı biz MG'yi bekliyorduk ama ....

SDÜ lü

28 Temmuz 2019 Pazar 00:27

Boşa giden 4 yıla, bir 4 yıl daha eklendi. Yazık

1453

27 Temmuz 2019 Cumartesi 22:54

Adamdır İlker hoca adam, iftiracilar, rantcilar sizin için uzulúyorum...Yapacak bişey yok İlker hoca rektör...

Sdü cük

27 Temmuz 2019 Cumartesi 22:26

Geçmiş olsun sdü cük denen üniversiteye,bu Isparta adam olmaz.

Okan Üniv ME İçin

27 Temmuz 2019 Cumartesi 20:50

Okan Üniversitesini tebrik ediyorum :)) ME’ye çok güzel dokundurmuş. Valla ME koçum, işin zor, TES de kurtaramaz gibi seni, var git sen Angaraya, İBici döneminde girdin, Çarıkçıda parladın, Tuncay rektör olamadan şiştin.

kamikaze

27 Temmuz 2019 Cumartesi 20:42

ise pers.mud.ve genel sekreteri degistirmekle basla ilker hoca sana zarar verenler var haberin olsun,adil ol hesap var obur dunyada

Müsemma

27 Temmuz 2019 Cumartesi 20:13

Göreve döner DÖNMEZ yapacağım ilk bilimsel çalışma “SDÜ’de Yırtanlar” isimli makale veya bildiri olacak çünkü bence bu konu derinlemesine ele alınacak bir çalışma! Adam cemaatte fink atarken bankada hesabı varken nasıl yırtabiliyor akıl fikir vicdan işi değil!

Aycaz

27 Temmuz 2019 Cumartesi 20:00

Ne oldu laaaa. Sendikacıların bu kez gücü yetmedi ya. Rektör Atatmaya .. Hani %100 İlker Hoca Rektör olamayacaktı. Onun haricinde başka biri olacaktı. Bu kez yanlış ata oynadınız herhalde.. Ne olcek gari. :) Ateş bacayı sardı mı?

ISUBU

27 Temmuz 2019 Cumartesi 19:55

Kıravat takıp, takım elbise giyip koridorlarda kostak kostak ( cıstak cıstak ) gezmeyle rektör olunmuyormuş vesselam :)

Çünür Mahalle Muhtarı

27 Temmuz 2019 Cumartesi 18:15

Mahallemde imza toplamaya başladım. Tahliye işlemlerini başlatıcam... Beni takip edin... kim olduğunu burada açıklayacağım

Tuncay Yiğite Selam

27 Temmuz 2019 Cumartesi 18:06

Ah hocam kazanacağın seçimi etrafındaki bir kaç adamın senin adını kullanarak ego tatmini yüzünden kaybettin. 4 yıl sonra tekrar seçimlere hazırlanacaksın biliyorum ama ekibinde kendini sen zanneden adamlarla devam etmezsen muhakkak kazanırsın. Sen kim olduklarını biliyorsun bak burada bile ona yorumda bulunmuşlar. Eğer yine aynı adamlar gir yine kaybedersin milyon kez kaybedersin bu dediğimi unutma çakma ülkücü geçinen ne kadar angaralı varsa kendinden ve ekibinden izole et.

Gani

27 Temmuz 2019 Cumartesi 16:19

Müdürlük, dekanlık, kadro, makam, mevkii verdiğin, ama seni sırtından vuranları unutma İlker hoca.

ALİ

27 Temmuz 2019 Cumartesi 15:50

Varolll çetatoy... Hayırlı olsun ilker hocam...Rabbim utandırmasın inşallah....

hayırlı olsun dedik

27 Temmuz 2019 Cumartesi 15:36

şehit yakınlarına bedavadan memur oldunuz diyen şube müdürü acaba askerliği de bu şekilde torpili birilerinin kolları altında mı yaptıda böyle bi ithamda bulunuyor onun nasıl müdür olduğunu üniversite biliyor kul hakkı yiyerek bir yerlere gelen zatı muhterem bu insanlar bu vatan için canından can vermiş acaba o müdür denen zat buralara gelmek için ne vermiş onu bi soru verin gari bu vatan için can verip can alırız biz

tuncay baba canını sıkma

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:40

gel seni isubüye alalım. yapay zeka kuracam dersin, iki tane de algoritma uydurdun mu, anlayan da yok nasılsa önce danışman olursun. 2 aya kalmaz teknolojiye dekan, 6 ay sonra da rektör yardımcısı. laf eden olursa da rektör ortak akıl ve liyakat der.

SH

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:32

Yine bir Türkiye klasiği. Kıymetli bir kurum, bilimsellikten uzak ve kadrolaşmanın merkezi haline getirildi. Rektörlük için ne kıymetli bir aday vardı. Ama şaşırmamak gerek, eski belediye başkanı YZG'da bu şehirde kaybetti.

hahaha

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:30

millet facebookdan temizliğe başlamış. ilker hocam bu 2 aylık dönemde ikili oynayan dansözleri, arkandan konuşanları umarım affetmezsin

SDÜLÜ

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:29

ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN HOCAMA HAYIRLI OLSUN

can musa

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:24

Nail bayram her yerde ilker carikciya destegini belli etti, bu mhp yi anlamam mumkun degil Kendi iclerinde birlik yok neyin ittifakindalar anlamadim, aponun mektubunu mhp genel merkezinde okurlarsa tam olacak

Kuşcubaşı eşref

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:22

Sdü ünün takvimine bile tahammül gösteremeyen bunu çöpe atın diyen Sefer oğulları şimdi çok üzülmüştür. Demedi deme ibrahim bu sefer seni bitirir. Hayırlı olsun ilker hoca..

serkan ünsüz

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:05

ibrahim ile tuncay telefonlarını kapatmışlar. halbuki sduyu de teyze oglu alıp gabaca çakma türkücü ve uygulamalı esad çoşan hazretleri üniversitesi kuracaklardı.

Yazık

27 Temmuz 2019 Cumartesi 14:01

Süleyman Demirel Üniversitesinde yaşanan olayda, Sosyoloji yüksek lisansına kayıt için "Üniversitelerin Müzik eğitimi veren bölümlerinden mezun olmak" şartı konulmuştu. Bu şartın, üniversite öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Avcı'nın oğlu için konulduğu iddia ediliyordu. Konunun basına yansıması sonrasında Rektör İlker Çarıkçı ilanı iptal etti. https://www.memurlar.net/haber/844566/rektor-ogula-ozel-yuksek-lisans-ilanini-iptal-etti.html

türkücü mülayim

27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:59

mevlüdüm erkeğim, tuncay hocan kurtarsın artık seni, hanım da işe yaramayacak. arkadan yönetime küfür etmeyecektin. aklın varsa gidecek yer bulursun artık

Hülle

27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:13

Ispartalı güzel bir noktaya değinmiş. Hülle değip Eğirdir’den bi kaç hocayı ihraç ettiler. Ama kendileri ilahiyatçı hocayı hülle yoluyla Eğirdir’e alıp ilahiyata görevlendirdiler. Bu işleri ancak fetöcüler yapar. Kolay gelsin ne diyelim.

adalet

27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:08

üniversitemizin başı sağolsun

Vatandaş

27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:06

Rektör bey bence kulll ve hak isimli şahsa Türkçe öğretmekle başlasın.

Üniversite Personeli

27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:04

Süreyya Sadi Bilgiç vekilimiz gücünü ve desteğini esirgememiştir. Teşekkür ederiz

Doğru söyler

27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:04

Ne üniversiteymiş be

Fahri

27 Temmuz 2019 Cumartesi 13:03

Hayırlı olsun inşallah

Sonunda

27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:46

İlker Hoca döneminde kadroya girip İlker Hoca ve ekibi sayesinde istedikleri gibi davranan karı-koca aynı yerde çalışan, İlker Hoca gitsin diye Tuncay Yiğit adına karı koca lobi çalışması yapanlar ne yapacak bakalım. İlker Hoca arkadan vurulduğunu görecek mi? Bekleyip göreceğiz. İlker Hocaya hayırlı olsun.

Üniversiteli

27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:37

Aziz genel sekreter olacağım diyordu

Şehit Akrabası

27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:35

Prof. İlker hocam. Aday memur eğitiminde şehit yakınlarına " bedavadan memur oldunuz, havadan memur oldunuz" diyen şube müdürünü de unutmayın

moonlight

27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:33

Kütüphaneyi yenileyin artık tuvaletler rezil durumda, girişe bi gişe koyun kartla girişle üniversiteliden çok sohbet muhabbet etmeye duvarları karalamaya gelen adamlar var

Metatoy

27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:27

Son gülen iyi güler bu rektörün hesap vermeden gitmemesi gerekiyordu olanda hayır vardır bakalım neler göreceğiz

Rüzgar

27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:26

Boş gezenti Bilal, bu akşam Tuncay hoca atanıyor deyip durmasın artık

akademik basari

27 Temmuz 2019 Cumartesi 12:09

yapilan yorumlardan burnuma pis kokular geliyor hangi basaridan bahsediyorsunuz anlamadim.tip fakultesi norc bataginda ve pislik ****uruyor,yonetim kokusmus,rektore ulasilamiyor,dolayisiyla alt tabaka ahkam kesiyor,herkes kral kesilmis,bas yok herkes bas olmus..4 yil daha boyle gider sonra Allah Kerim..

Haydar

27 Temmuz 2019 Cumartesi 11:18

2 ay geciktirerek topal ördek konumuna düşürdüler hocayı. Seçimleri kaldırdılar. Rektörlük seçimleri vekillerin oyuncağı oldu. Şimdi üniversitede herkes neden bu kadar gecikti sorusunu soracak. Adam bulamayınca kerhen atandı. Bir sürü sorular sorular....

pro

27 Temmuz 2019 Cumartesi 11:12

bilgisayarın minyatür kovboyu aynı zamanda kücük tuncay yiğiti m.e. napacak acaba :) saygıdeğer hocası daha rektör olmadan etrafına emirler yağdırıyordu şimdi çarıkcının ekibi kayışı yağladı ilk onu elleyecekler şimdi zevkle izliyoruz :)

kulll ve hak

27 Temmuz 2019 Cumartesi 11:07

öncelikle hayırlı olsun sayın rektör bey ilk içrat yapı işleri dairesi başkanını görevden alarak başlaya bilirsin insanlara tepeden bakan herşeyi ben bilirim diyen esnaflığında dahi komşuları dahi selam vermeyen birini sorun yapı işlerinde çalışan insanlara dipten depeye kadar sorun ki haksızlık olmasın memnunsalar kalır ama sanmıyorum insanlara hakaret ve küçük düşürücü işler peşinde koşan birisinin orada durmaya hakkı yok hakaniyet ve riyakatlı birisi gelir işallah

Veli

27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:57

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah mahçup etmesin.

Yorumsuz sorumsuz

27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:53

Yorumlar neden yayınlanmıyor acaba kimden korkuyorsunuzda yorumu yayınlamıyorsunuz

Yunus

27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:43

Biz miyiz **** fetocu

Yazık.

27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:30

İşte akp.

isparta

27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:26

Seyyah

27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:23

Çok sevindim

börtecine

27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:20

universitemiz bi 4 yil daha ziplayacak cok sukur

Gamze

27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:11

İlker hoca için, SDÜ için ve Isparta'mız için hayırlı olsun.

harbice

27 Temmuz 2019 Cumartesi 10:09

Gabacalıların hayalleri vardı yazık olmuş..

Siyah Sancak

27 Temmuz 2019 Cumartesi 09:54

Kendi ve ailesiyle pırıl pırıl bir insan. Hak yerini bulmuş Isparta ya Hayırlı olsun inşallah.

ıspartalı

27 Temmuz 2019 Cumartesi 09:45

fetöcüler korunmaya devam... Eğridir sağlık hizmetlerine ilahattan bi hoca sosyal hizmetler bölümüne atandı. Dün ibicinin danışmanıydı. bugün çarıkçının. dün fetöcüyfü bugün başka bir cemaatin içine sızmış. Yarın müdür olarak sağa sola atandığını görürsünüz bu fetöcünün. yazık ya... hayırlı olsun ne diyelim

Sade Soda

27 Temmuz 2019 Cumartesi 09:41

Tuncay Yiğitçiler nerde acaba?

ıspartalı

27 Temmuz 2019 Cumartesi 09:40

fetö ile mücadele eden rektör helal sana fetöcüler zamanında şirkete alınan kaç kişiyi attınız acaba hepsi şu anda en iyi yerlerde çalışıyor ayna her zaman haklıdır ........

Republic of İntikam

27 Temmuz 2019 Cumartesi 09:30

Bilgisayardaki kısa boylu ülkücüyüm diye geçinip ülkü ocakları başkanının yanında el pençe olan el pençe olduğu yetmezmiş gibi rektörle olan toplantıda onun fedaisi gibi oturacağı yeri bile gösteren adam vardı adının baş harfi M bildiniz bence :) eşyalarını toplamaya başlamıştır sanırım toplamadıysada hafta sonu okula uğrasa iyi olur. Eeee şimdi ektiklerini biçme zamanı evlat zevkle seni izleyeceğim

Muzaffer Türkeş Mah. MUHTARI

27 Temmuz 2019 Cumartesi 09:29

Hayırlı olsun

Sdü için Hayırlı olsun diyelim beya

27 Temmuz 2019 Cumartesi 09:29

Üniversite ya tam dibe vurur yada tekrar yükselişe geçer çok zor ama çünkü kendi fakültesinde işletme iktisat çeko ekonometri turizm bu bölümler 2 .öğretimleri kapanmış ilk dönemde yapılan yanlış reklam ve maddi zarar bunun sorumlusu mevcut yönetim artı başarı düşük geçme notu 35 olan başka neresi Vardır açık öğretimde bile 45 yada daha üstü keşke metin hoca gibi oteriter biri olsaydı ilk dönemi gibi ipler başkasının elinde olmazdı kendi otoritesini ortaya koyması gerekiyoki saygı gösterilsin

ÇETATOY

27 Temmuz 2019 Cumartesi 09:19

Hayırlı olsun başarıların daim olsun, İlker Hüseyin Çarıkcı hocam....

tarık

27 Temmuz 2019 Cumartesi 08:53

adam kazandı, hayırlı olsun.

Talebe

27 Temmuz 2019 Cumartesi 08:41

Hayırlı olsun

Berk

27 Temmuz 2019 Cumartesi 08:13

Yazık gerçekten yazık

Zehra KILINÇ

27 Temmuz 2019 Cumartesi 08:09

Bugün aldığı en güzel haber sanırım kendisine yapılan her kötülüğe rağmen hak yerini buldu. Üniversitemize ve Ispartamıza hayırlı uğurlu olsun .

SDÜ

27 Temmuz 2019 Cumartesi 07:52

Eeeee ne olcak gari. Rektör olmadan rektör olanlar..... Genel sekreter olmak için Rektör adayları ile pazarlık yapanlar. Kısacası Dereyi görmeden paçayı sıvayanlar.... Atalarımız boşuna dememiş. Erken öten Horozun başını keserler :) Boşuna dememişler. Siz biraz izin alın. Asli görevlerinizi yapmaktan Çok Yoruldun uz. Her gün Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında toplantı yapıp Rektör seçip, Üniversitenin kadrolarını şekillendirmek kolay bir iş değil. İyi istirahatler :)

Üniversiteli

27 Temmuz 2019 Cumartesi 07:48

Süreyya vekilimizi de tebrik ediyorum.

yusuf

27 Temmuz 2019 Cumartesi 07:39

rantçılar, menfaatciler ,dedikoducular, iftiracılar paralelciler canınız sıkıldı degilmi rektör yine aynı isim.......

Vatandaşın biri

27 Temmuz 2019 Cumartesi 07:39

İlker hocamı istemeyen üniversite şube yönetimi ne yapacak şimdi bu bir merak konusudur. İlker hocam ik olarak daire başkanlıklarından başlamalı işe sağlam bir kadro kurmalı, sureti haktan görünen fakat yönetime karşı duran daire başkanlarını temizlenmelidir.

ali tamer

27 Temmuz 2019 Cumartesi 07:37

İlker Hüseyin Çarıkçı yeniden rektör NOKTA....

Düşünen Adam

27 Temmuz 2019 Cumartesi 07:33

Başkaları gibi algı yönetimi yapmadan, çalışmaları ve yaptıklarıyla haketti ikinci dönemi. Hayirli olsun İlker hocam.

Minnettar Akademik

27 Temmuz 2019 Cumartesi 06:44

Çok şükür. Basından beri duamızı eksik etmedik. Elimizden ufak tefek ne geldiyse yapmaya çalıştık. Nitekim bugün beklenen haber geldi. Şimdi YÖK'ün kapısından geçince hava gazi basılanlar için ağlama vakti. Arkadan iş çevirenler için pişmanlık vakti. Müfteriler için dillerini ısırma vakti. Yolunuz açık olsun hocam. Üniversitemiz tekrar ilham dolu günlerini bekler

Alim Tetik

27 Temmuz 2019 Cumartesi 06:15

Elhamdülillah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR