19 Mart 2024 Salı

DENETLENMEDİK YER KALMAYACAK

DENETLENMEDİK YER KALMAYACAK

Isparta

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin talimatı ile Türkiye genelinde 81 İl ve İlçelerinde başlatılan ürün bazlı gıda denetim seferberliği Isparta ve İlçelerinde de büyük bir titizlikle yapılmaktadır.

Isparta İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Eyüp Adıgüzel koordinasyonunda başlatılan gıda denetim seferberliği kapsamında İl Merkezi ve tüm İlçelerinde eş zamanlı olarak denetimler gerçekleştiriliyor.

Denetimlere İlçe Müdürleri, İlçe personeli, Şube Müdürü ve Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli 42 personelden oluşan 16 gıda denetim ekibi tarafından bütün gıda işletmelerinde denetimler sıklaştırıldı.

Gıda güvenilirliğini sağlamak ve farkındalığını arttırmak amacıyla yapılan denetim seferberliğinde; süt ve süt ürünleri üreten iş yerleri ile takviye edici gıda üretimi yapan iş yerleri, et ve et ürünleri işleme tesisleri, fırınlar ve unlu mamul üreten yerler, kasap ve şarküteri, marketler, okul kantinleri, lokanta-restoran-kafeteryalar denetlenecektir.

Denetlemelere bizzat katılan Isparta İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Eyup Adıgüzel; halkımıza sağlıklı ve güvenilir gıdanın arzı için denetimlere yıl boyunca devam edileceğini, tüketiminde sakınca görülen gıdalar ile ilgili olarak vatandaşlarımızdan gelecek geri bildirimlerin son derece önemli olduğunu belirterek, Alo 174 Gıda İhbar Hattını kullanmaları noktasında çağrıda bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Geçin o işleri

29 Temmuz 2020 Çarşamba 00:20

Zaten memlekette denetim oldumu oraya önceden haber ulaşır sonra denetimciler gelir her şey tamam bir güzel yer içer giderler bu her sektörde böyle

selçuk alabır

24 Mayıs 2020 Pazar 01:09

denetim yapılır.. hata eksik, kusur her neyse bulunur ve ceza tutanağı tutulur. işyeri sahibinde bir tafra, bir ükalalık sorma. Hata onda değil sanki Denetmen'dedir. Daha denetmen daireye dönmeden, siyaseten atanan yetkili amir ordan burdan aranır işlem yapılmaması için. Sonuç ne olur? Onu bilmem. Ama burası ISPARTA . aşağısı sakal, yukarısı bıyık ... ne yaparsın? Kul hakkı zor iş vesselam..

Esnafff

05 Mart 2020 Perşembe 11:07

Tabi cnm devlete para lazım birileri harcıyor yiyorsa birileride o bedeli odeyecek dogal gaz faturasi 800 tl geliyr elek faaturasi vergilerle 150 200 baksan yarisindan cogu salak scma vergiler isletmelere hergun aafaki cezalar yaziliyor bu para nereye gidiyor suriyeye attigimiz 2 bin 3 bin mermimi komik olmayin coban olun kuzuda diill ytr artik

Emekli pastacı

28 Şubat 2020 Cuma 16:17

Adamlar küçük ekler pastaların üstüne gıda boyası ile renklendirilmiş hindistan cevizini fıstık diye koyuyorlar.ıspartada birçok şubeleri var.Bunu ben anlayabiliyorum.Denetimciler göstermelik denetim yapıyor.Hijyen sıfır herkesin ortak görüşü bu .adam sözüm ona gıda teknikeri ama Isparta da illaki birileri birilerinin tanıdığı sonuç sıfıra sıfır elde var sıfırAnonim yani isim bildirme zorunluluğu olmayan ihbar hattı olmadıkça bu işlerden bir sonuç çıkmaz

Den...

27 Şubat 2020 Perşembe 01:16

Denetmenlik yapıyorum bu ülkede adamın varsa denetlemek yasak yoksa vay haline

Fasa fiso

27 Şubat 2020 Perşembe 01:13

Adamın varsa denetim falan yok çay içer çıkarlar yada rüşvet gibi gıda ikramiyla denetim yerinden ayrılırlar gıda isindeyim bu senelerdir böyle

ısparta sever

26 Şubat 2020 Çarşamba 16:58

sakat-atçıları denetleyin lütfen ne yiyoruz bilmiyoruz

Şeffaf yönetim!

26 Şubat 2020 Çarşamba 16:25

Milletten bir şeylermi gizleniyor, mesala irandan insanlar kara yoluyla değilde hava yoluyla taşınmaya devammı ediyor ülkemize acaba? Eee virüsten kaçanlar ülkemize doluyor! Halbuki Allah Rasûlü hz Muhammed S.A.V efendimiz " Bulaşıcı hastalık olan memleketten çıkmayınız, bulaşıcı hastalık olan yere gitmeyiniz!" Buyuruyorken. Biz bu hadise uyup gitmiyoruz, kimsede gelmesin istemiyoruz, tedbir bizden taktir Allahtan. Doğru tedbir almıyan sorumludur veballidir unutmayalım!!!

İrandan uçak seferleri devammı?

26 Şubat 2020 Çarşamba 16:18

https://m.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/2595500-dogruyu-soylemek-ayip-degildir?utm_source=gazeteoku&utm_medium=referral

Merve Yılmaz

26 Şubat 2020 Çarşamba 15:06

Denetleme yapılmasına dair kararlar alinmasi sevindirici

vatandaş

26 Şubat 2020 Çarşamba 15:05

kasapların ve sakatat satanların denetlenmesi gerekiyor

spam

26 Şubat 2020 Çarşamba 14:55

Denetimler **** müşteri tekniği gibi yapılmalı. Ben şahsen **** müşteriyim, bana verilen yerleri müşteri gibi gidip, neler kontrol edilmesi gerekiyorsa ediyor ve not alıyorum. Hatta kasadaki kişi ve müşteri temsilcileri ile sohbet ederek daha rahat bilgiler elde ediyorum. Denetim açık açık ben geliyorum, gereken tedbiri alın diye bağıra bağıra olmaz.

Denetimemi, misafirliğemi?

26 Şubat 2020 Çarşamba 13:08

Bu nasıl bir denetleme, sanki çaya gelcez hazırlık yapın diyd haber verir gibi! Denetleme ani baskın ve habersiz yapılmazmı? Şimdi herkes gereken tedbirleri almazmı??? Bu denetlemenin amacı önceliği nedir insan sağlığımı yoksa işyerlerinin kazanacağı paramı?

isimsiz

26 Şubat 2020 Çarşamba 11:23

koy garajı denetlensin orası pislik yuvası tavuk doner salonu eldivensiz hijyen sıfır ustalar doner keserken sigara iciyor bumu temizlik kuralı vatandaşın sağlığıyla oynuyorlar

önce vatan

26 Şubat 2020 Çarşamba 10:37

Evet denetleme yapılıyor senede 2 defa ve 5-6 ay ara ile sırası gelen iş yeri denetleniyor. Arkadaşlar işlerini en iyi şekilde yapıyorlar sıkıntı yok, eksik olan konu bugün denetlenen iş yerine yaklaşık 5-6 ay sonra denetlenmeye geliniyor buda denetlenen iş yerleri tarafından biliniyor aradaki boşlukta isteyen istediği gibi gerekeni yapıyor bence bunada dikkat edilmeli

Memet

26 Şubat 2020 Çarşamba 10:08

Denetleme **** olmalı. Önceden gidilip uzaktan yakından **** denetleyin. Kafede oturuyorum geçen gün adamlar konuşuyor bugün sigara denetlemesi gelecek diye. Böyle olmasın

spam

26 Şubat 2020 Çarşamba 09:17

Denetimi yapılacağını "sağır sultan" bile duyunca her üretici gerekli önlemleri alacaktır. Bağıra bağıra ben denetime geliyorum diye ilan edilmemelidir.

Memet

26 Şubat 2020 Çarşamba 07:23

Fırınları yüzde 99 unda simit fırınları dahil sigara içiliyor. Kılık kıyafete denetlensin. Adamda 1 karış sakal döner kesiyor. Belediye iş hanı bodrum kat devamlı sigara içiliyor otogar gece bakın devamlı sigara içiliyor. İçenlerde firma da çalışanlar.

BARLA İLEMA KÖYÜ ANA YOLUN 50 MTRE İLERİSİ HAYDİ G

26 Şubat 2020 Çarşamba 01:55

Barla ilema köyüne gelin burda maden var, Isparta ve ilcelerine buradan dağıtım yapılıyor Fason marka tulum peynirleri Markasız yağ üretimi Ne ararsan var sucuk yalnız ilçedeki adamları ayarlamışlar ceza kesilmiyor mallar imha olmuyor. pazarlarda köylü kadınlara bozuk yağları sattiriyorlar şebeke gibi bu yazıyı tarımcilar okuyorsunuz hiç icraat göremedik. Babalı oglanlı RAMAZAN SARIGÜL SUAT SARIGÜL Isparta da hangi peynirciye sorsanız gösterirler.

7,4

25 Şubat 2020 Salı 23:09

LOKUM üreten firmaları denetleyin .

Güncel sorun!!!

25 Şubat 2020 Salı 22:55

İrandan gelenler nerede? Onlar denetim ve gözlem altında olması gerekmiyormu?

Ahmet

25 Şubat 2020 Salı 22:54

Mademki denetlenecek denetleyin sonucu paylasın denetlemeden haber ne firmalar tedbir alsın formülüne uydursun diye mi

virüs hızla yayılıyor!

25 Şubat 2020 Salı 22:54

AYNI AİLEDEN 4 KİŞİDE CORONA VİRÜSÜ GÖRÜLDÜIrak Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kerkük'te bir süre önce İran'dan dönen aynı aileye mensup 4 kişide Covid-19'a rastlandı. Ailenin kentte bir hastanede karantina altına alındığı belirtildi.Irak'ın Necef kentinde de dün İranlı bir öğrencide yeni tip corona virüsü görüldüğü bildirilmişti.

Bülent

25 Şubat 2020 Salı 22:23

Denetlenmeyen yer kalmayacak öyle mi? Bu bakanlık elde bulunan sahte ürünlerin satışını serbest bıraktı depolarda bitene kadar, kanun çıkardı resmi gazetede yayınlandı. Milletin sağlığı ile oynuyorsunuz. Bitirdiniz ülkeyi yazıklar olsun.

Nazan can

25 Şubat 2020 Salı 22:20

Fırınlar denetlenmeli

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR