25 Nisan 2024 Perşembe

DEVLET BAHÇELİ'DEN ISPARTA'DA KONUT SÖZÜ

DEVLET BAHÇELİ'DEN ISPARTA'DA KONUT SÖZÜ

Isparta

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İl başkanlığı tarafından düzenlenen Isparta mitinginde konuştu.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda alanı dolduran vatandaşlara seslenen Bahçeli, bu meydanı dolduran Ispartalı kardeşlerimle iftihar ediyorum.

Güller kervanında hizmet kervanı duymuyor. Isparta, nakış nakış dokunan irfan yuvasıdır. Isparta el emeği göz nurudur. Isparta emin adımlarla geleceğe yürümektedir. Önümüzdeki 5 yılda da hizmetten yoksun kalmayacaktır. Mutsuz ve huzursuz olmayacaktır. 31 Mart mahalli idareler seçimi için 11 gün sonra sandık başına giderek bir karar verecekseniz. İnanıyordum partimizin yüzünü yine güldüreceksiniz. Isparta'nın ehil ellerde yükselişine devam edeceksiniz. Şimdi söz sırası Ispartalı kardeşlerimdedir. Ispartalı kardeşlerime güveniyorum. 31 Mart mahalli idareler seçiminde hali hazırda belediye başkanımız olan Sayın Yusuf Ziya Günaydın'dır. Isparta'da 3 hilal gül goncası gibi açılacaktır. milli birlik ve kardeşliğin mis kokusunu heryere taşıyacaksınız. Bütün adaylarımız Isparta'ya hayırlı ve uğurlu olsun.

Şimdi soruyorum sizlere Isparta'da üretken belediyecilik anlayışına devam edecek misiniz? Sandığın başına gittiğinizde mührü 3 hilala vuracak mısınız? MHP'ye destek verecekmisiniz? Söz veriyor musunuz. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. rabbim birlik ve beraberliğinizi bozmasın. Isparta'nın yüzünü ağartmak için varız. Isparta'nın dirliği ve istikrarı için varız. Parlık projelerimiz yönetim anlayışımızla sizlerin hizmetinizdeyiz.

Mesale 8 Mart 2019'da Belediye Meclis kararı ile ilan edilen 700 dönümlük arazide 5 Bin konutun yapımını amaçlayan toplu konut projemizin hayata geçmesi için Isparta'nın irade ve teveccühüne mashar olmayı istiyoruz. Daha huzurlu bir kent daha güzel bir gelecek için daha mutlu insanlar için Ispartalı kardeşlerimizin gönlüne talibiz. Allahın izniyle başaracağız. 31 Mart'ta sizlerin takdiri ile ısparta'nın yolumuza mutlaka devam edeceğeiz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adalet

23 Mart 2019 Cumartesi 06:48

Gökmen oğlu olmayıdi konut falan **** ADAM adayları genel başkanları bile konuta sozverditti helal olsun

danino

21 Mart 2019 Perşembe 13:51

şimdiye kadar ne yaptı acaba da bundan sonra ne yapacak.

Isparta 32

21 Mart 2019 Perşembe 12:33

Başkan yapacak insallah

Db düşmanı

21 Mart 2019 Perşembe 12:03

Dönek adam. Sen sözünün eri bi adammısın ki ülkücüleri bir koltuğa sattın.

cengiz HAN

21 Mart 2019 Perşembe 08:55

devlet sözü...imiş biz o sözleri çoook gördük; andımızı okutmazsam namussuzum..yüce divanda hesap sormazsam namussuzum .......hdp ile kol kola gezenler kim iki tane bakanlık veren kim sarı otobüs vardı ...geçmişe bakbi .

Vatansever

21 Mart 2019 Perşembe 03:22

Arkandayım başkan bu memleket HDP ile kol kola gezenler ile yonetilmeyecek ister iyi ister kötü

Kerem32

21 Mart 2019 Perşembe 01:02

Mesale 8 Mart 2019'da Belediye Meclis kararı ile ilan edilen 700 dönümlük arazide 5 Bin konutun yapımını amaçlayan toplu konut projemizin hayata geçmesi için Isparta'nın irade ve teveccühüne mashar olmayı istiyoruz........KONUT SÖZÜ NERDE??? ben öyle bir söz göremedim....

Gül

21 Mart 2019 Perşembe 00:26

Günaydın Başkanımızın yapaçağı sosyal konutlara başvuruların hepsine genel evrakta sayı alınıyor harıl harıl kutulara konulup sayı alanlara dağıtılıyor kimse endişelenmesin GÜNAYDIN BAşkanımız her işte olduğu bu sosyal konutları yapacak inşallah

wjzm6f

20 Mart 2019 Çarşamba 23:09

Çocuğum 2 yaşında. Daha iyi bir ısparta, daha iyi bir gelecek için şükrü diyeceğim ki 7 yaşına geldiğinde can güvenliği hiçe sayılmış parklarda ölümle burun buruna oynamasın. Komando eğitim merkezi gibi çocuk parkı yapmış. Akıl mantık elvermiyor ego tavan ben yaparım yükseğim ;)

Yavaşşş

20 Mart 2019 Çarşamba 23:03

AK Parti trolleri konut sahibi olmanızdır istemiyor bu kadar basit :)))

Iktidar

20 Mart 2019 Çarşamba 20:25

24 haziran da yüzde 11 aldin af dedim eyt dedin hiç birini gündeme getirmedin eyt geçti derken bir telefon oylar çekimser bu millet uyandı bu ev sözleri tansu abla zamanında modaydı millet aç aç ispartada insanlar sigortasız çalışıyor isim isteyen varsa yarın sgk verebilirim artık yeni biseyler yapın ha evde yap ama bunu siyasetle değil insanları düşündüğün için yap 2 dönem Ziya başkan dedikk ama iktidar arkanda olmadan olmuyor ancak demirden gül elma yapabiliyoruz

ISMAIL

20 Mart 2019 Çarşamba 20:10

Toplu konut yapacaz diye akp yıllardır oyalıyor kimseden çıt çıkmaz, başkan diyince veryansın öyle mi? Devlet beyde yapacaz dedi hadi bakalım Şükrü ve aveneleri napacaksınuz? Ben inanıyorum Yusuf başkan yapacak bu ucuz konutları.

Eyt

20 Mart 2019 Çarşamba 19:23

Eyt sözü havada kaldı bizde oyları havada bulut oyları unut taktiğiyle havada bırakacaz

Delioglan

20 Mart 2019 Çarşamba 19:18

Bugün form verdim aldılar kutuya koydular valla yarın kaybolur insan aklıyla dalga geçmeyin fiyat yok bişey yok arsa sahibi vermem diyor 7 yaşındaki çocuk inanmaz buna benden buraya kadar En iyisi bağımsız a vermek

Halk tan biri

20 Mart 2019 Çarşamba 19:03

10 yıldır yapmadınız simdimi geldi aklınıza konut tbi ya tutuştu pacanız dimi

HEP 50 TL LIK ALAN ADAM

20 Mart 2019 Çarşamba 16:54

andımızda cekimser , emeklilikte yaşa takılanlarda ret , milliyetçiliği ayaklar altına alan ile ittifak yap..BU KADARI BİLE YETER SANIRIM.

Ülkücü EYT magduru

20 Mart 2019 Çarşamba 16:47

Hangi sözünde durdun soylediklerini yalayan çakma milliyetçi piskevit EYT andımız önergesi AKP ve HDP ile ayni oyu verdiniz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR