25 Nisan 2024 Perşembe

DOĞAL SESLER İÇİN SİZDE HELİX İŞİTME MERKEZİNİ ZİYARET EDİN

DOĞAL SESLER İÇİN SİZDE HELİX İŞİTME MERKEZİNİ ZİYARET EDİN

Isparta

Evrensel ilkeler doğrultusunda kurulan Helix İşitme merkezleri, pek çok ülkede İşitme sorunu yaşayanlara gelişmiş, ileri ve yenilikçi teknolojileri kullanarak hizmet veren Helix işitme cihazlarını ülkemizde duyma sorunu yaşayanların beğenisine sunuyor.

Helix işitme merkezi Isparta Şubesi işletme sahibi Tuğba Bayram, yaptığı açıklamada; "Helix İşitme Merkezleri, kişiye özel farklı ve nitelikli hizmet anlayışı ile işitme sektöründe yeniliklerin öncüsü olmayı hedeflemektedir.Hayatınızın her alanında, yaşamınızı kolaylaştıracak, gelişen teknolojiyle uyumlu ve “yaşamın tüm seslerine” ulaşabileceğiniz işitme cihazını, Helix İşitme Merkezlerinden temin edebilirsiniz. Sevdiklerinizle sevinçlerinizi, hüzünlerinizi ve hayatı doyasıya yaşamanızı sağlamak bizim görevimizdir" dedi.

1.İşitme sorunu yaşayan kişilere yardımcı olmak nasıl bir duygu?

İşitme sorunu yaşayan kişiler normal işitme yetisi olan kişilere göre yaşadıkları işitme kaybı duyamama veya duyabilse de anlayamama sorunları yaşadıkları için daha hassas, duyarlı ve zor kişilerdir.

Bu nedenle bu tür insanların hayatlarının içinde devamlı sıkıntı olan işitme kayıplarına çözüm aramak, yol göstermek değerli olduklarını hissettirmek çözülebilir bir durum olduğunu anlatabilmek ihtiyaç sahibi kişiler tarafından güven duyulmasını ve işitme cihazını kullanmak istemeyen kişilerin bile fikirlerinin değişmesini  sağlamaktadır.

Biz bir işitme sorunu olan kişinin  yeniden işitmesini, anlamasını ve tekrardan hayata bağlı kalmasını gözlerinin içindeki gülüşlerden çok net bir şekilde görebilmekteyiz.

Bir kişiye bu mutluluğu yaşatmanın akabinde aldığımız dualar ve iyi niyet dilekleriyle en önemli kişilerin güvenini kazanmış olmak dünyanın en mükemmel duylarından birisidir.

2.Isparta’da insanlara çok faydalı bir hizmet sunuyorsunuz, Helix işitme cihazları hakkında bilgi alabilir miyiz?

Bölgemizde Helix markalı işitme cihazlarının tek yetkili temsilcisi olmak bize satış ve pazarlama konusunda çok büyük bir destek ve kendimize güven duymamızı sağlamaktadır.

Bir sürü markayı tek bünyede satan veya hastanın istediği markaya göre satış yapan diğer merkezlerden farkımız çok açık belli olmaktadır.

Bizim merkezimiz klinik ortama uygun olarak dizayn edilmiş tüm hijyen  kurallara uygun havalandırması çok iyi olan cadde üzeri giriş olması sebebiyle yediden yetmişe tüm hasta yelpazesine hiç sorun çekmeden hizmet verebilmekteyiz.

20 yıllık sektör tecrübemizi kullanarak sadece cihaz satmak yerine bir hastamızın cihaz kullanımı ihtiyacının oluşması ile başlayan süreçte hastanın karşısına çıkan tüm zorluklarda sonuna kadar destek sağlayarak hastalarımızın işitmelerini sağlayıcı cihazlarına kavuşmalarını hızlandırıyoruz.

3.Türkiye’de işitme cihazı üreten ve çok sayıda ülkeye ihracat yapan ear Teknik firması ile çalışmanın büyük avantajları olmalı,değerlendiririmisiniz?

Güzel Türkiyemizde Bu alanda üretim yapan tek firmanın yetkili satıcısı olmak bize ayrı bir gurur ve sevinç vermektedir.

Ülkemize katma değer katan istihdam yaratan ve hizmet eden bir ailenin üyesi olmanın manevi hazzını sonuna kadar yaşıyoruz.

Kaliteli cihazları hızlı bir şekilde nihai kullanıcıya sunabilmemiz hızlı sorun çözebilme hızlı teknik servis hizmeti verebilmemiz en büyük avantajlarımızdandır.

Ear Teknik firmasının işitme cihazlarını son teknoloji ile Türkiye üretiyor olması çok direk üreticiden alarak tüketiciye hizmet vermek  fazla sayıda avantaj sağlamakta olup  rakiplerimizden çok bariz bir şekilde ayırt edilmemizi sağlamaktadır.

4.Toplumdaki işitme bilinci seviyesi hakkında bilgi verir misiniz?

Toplumuzdaki işitme problemi olan kişilerin gün geçtikçe bilinçlenmeleri artmaktadır.

Eskiden olduğu gibi ertelenecek gerek görülmeyen bir durum halinden çıkarak kişilerin bilinçlenmesiyle ‘’evet ben bu cihazları kullanmalıyım’’ haline dönmektedir.

Öncelikle kişilere bu bir sağlık problemi olduğu ve çözümünün olduğunun iyi bir şekilde anlatılması gerekiyor.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çiçek

24 Temmuz 2020 Cuma 02:12

Kızım genç kız olduğu için çok utanıyordu işitme cihazından çoğu arkadaşı da bilmiyordu kullandığını Tuğba hanımla tanıştık hem psikolojik olarak desteği hem cihazı kızıma o kadar iyi geldi ki çevremiz cihaz kullandığını farkında bile değil .Allah razı olsun

Yasemin

23 Temmuz 2020 Perşembe 19:15

İlk başta Tuğba hanım ve ekinine çok teşekür ederim 2 inci kez dedeme kulak cihazı kulanışımız ilkinde hic memnun kalmamıştık daha sonra Tuğba hanımla tanıştık ilgi alaka olarak cihaz olarak çok memnun kaldık gönül rahatlığı ile tavsiye ederim

Zeynep

23 Temmuz 2020 Perşembe 18:25

Çok memnunum ilgi alakaları o kadar iyi ki tavsiye ederim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR