20 Nisan 2024 Cumartesi

DUALAR EDİLDİ ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKILDI

DUALAR EDİLDİ ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKILDI

Isparta

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Isparta Garnizon Şehitliğinde program düzenlendi.

Düzenlenen programa Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, 15 Temmuz Gazisi Burak KOCABAŞ, Isparta İl Müftüsü Bayram ŞAHİN, Kuvvet Komutanları Gaziler katıldı. Düzenlenen programda 15 Temmuz şehitleri ve ebebiyete intikal etmiş tüm şehitler anıldı.

HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE ŞEHİT OLAN 251 KAHRAMAN ŞEHİTLİKTE ANILDI

Hain darbe girişiminin 3. yıl dönümünde Ispartalılar 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminde şehit olan 251 kahraman bugün saat 11.00’de Isparta Garnizon şehitliğinde düzenlenen programla anıldı.

DUALAR EDİLDİ, ŞEHİT MEZARLARINA KARANFİLLER BIRAKILDI

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda edilen duaların ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.  Anma programına; Vali Ömer Seymenoğlu başta olmak üzere mülki ve idari erkan ile siyasi partilerin temsilcileri, şehit ve gazi dernekleri, STK başkanları, daire müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.  Isparta Garnizon Şehitliğindeki törende dualar edildi ve şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı.

ETKİNLİLER DEVAM EDİYOR

Şehitlikteki törenin ardından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Isparta programı diğer etkinliklerde devam etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR