29 Mart 2024 Cuma

EMEKLİLER DERNEĞİ MHP ZİYARET

EMEKLİLER DERNEĞİ MHP ZİYARET

Isparta

İl Başkanı Sönmez: Isparta’daki emeklilerin sorunları için çalışma başlatacağız       

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi, MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette emeklilerin yaşadığı sorunlar konuşuldu. İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Isparta’daki emeklilerin sorunlarının çözümü noktasında çalışma başlatacaklarını söyledi.

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal ve beraberindekiler, MHP İl Başkanlığı görevine yeni seçilen Hasan Basri Sönmez’i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette emeklilerin sorunları konuşuldu.

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal, İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’e yeni görevinde başarılar diledi, emekliler için yapılması planlanan Toplu konut projesi için destek istedi.

Ziyarette konuşan Başkan Ersal, Isparta’da 78 bin, ülke genelinde 13 milyon emekli bulunduğunu ve Isparta Şubesi olarak yaklaşık 20 bin üyelerinin olduğunu belirterek; Türkiye Emekliler Derneği’nin 1 milyon üyesi bulunmaktadır. Ben, derneğim ve tüm üyelerim adına geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede seçilerek göreve gelen il başkanı olarak size ve şahsınızda tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum ve görevinizde başarılar diliyorum. Ben sürekli şunu söylüyorum. Yağmur yağar çise çise bugün bize ise yarın size. Yani, bir gün herkes emekli olacak” dedi.

İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Isparta’daki emeklilerin sorunlarının çözümü noktasında çalışma başlatacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hasan Basri Sönmez de ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bize yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Zira, sizler bu ülke için yıllarını vermiş tecrübeli kişilersiniz. Başta TOKİ konusu olmak üzere bahsetmiş olduğunuz sorunları sayın Başkan’a ileteceğim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selim

20 Ekim 2020 Salı 11:44

get len get hadi.... sanki iktidar partisi gibi koca koca laflar ediyo...

Ispartalı

20 Ekim 2020 Salı 09:29

Daha düne kadar sanki lütuf işlermişcesine maaşları ödedik diyen zihniyetle neyi çözüyorsunuz.Siz ilk önce temsil etmeye çalıştığını z fikre bir sahip çıkın yancılıktan kurtulun.Gercekten bu halinizle komik görünüyorsunuz inandırıcılığınız kalmıyor.

seçmen

19 Ekim 2020 Pazartesi 21:58

Öğretmene hemşireye ek goster****e mecliste hayır diyen adamlara bakın hele.

vatandaşın biri

19 Ekim 2020 Pazartesi 20:43

şaka gibi başkanı dün askıda ekmek dedi durum bu yani saraylara saray eklenirken küçük düşünmüyoruz tayyibin arkasındayız diyordu bahçeli uçuyoz diyorlardı ekonumi ohooo dünya kıskanıyordu gıprak damat her gece tv de çeyrek yarıfa çokomelli diye milleti uyutuyordu kiiii ortak durumu açıkladı biz bakamecez vatandaşa siz 3 ekmek alıp birini verin olmayana dedi İŞTE KISKANILAN DÜNYA EKONOMİMİZ UTANIYORMUSUNUZ ACABA EJDER SULARINI İÇERKEN SİYANÜR İÇENLER VARDI YAZIKLAR OLSUN BE toki ha emekliye

Alparslan

19 Ekim 2020 Pazartesi 19:37

Hasan Basri

VATANDAŞ

19 Ekim 2020 Pazartesi 18:11

SAYIN BASKAN NE GÜZEL SÖYLEMİŞ NASIL OLACAK BİZ DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEK DEDİK DEVLET BEY AKP YE YANAŞTI HİÇ BİR ŞEY OLMADAN DEMEKKİ BİZ DEVLET BEYDEN ÇOK ŞEY BEKLEMİŞİZ DEVLETİ DEVLET YÖNETECEK GÜCÜ YOKMUŞ SAYIN BAŞKAN SİZ BU ÜLKEDE BİR ŞEYE ÇARE OLAMAZSINIZ

Ahmet Fevzi Altunbasj5k9sb

19 Ekim 2020 Pazartesi 17:34

Askıda ekmek verirsiniz

gerçek haber

19 Ekim 2020 Pazartesi 16:08

MHP VE SORUN BİRBİRİYLE ALAKASI YOK NOLDU EYT HANİ SEÇİM VADİNİZDİ SİZDEN BİR CACIK OLMAZ

Darvazlı

19 Ekim 2020 Pazartesi 15:28

yaşa sen böyük başkan, bi de koku sorunu için çalışma başlatsana Allahını seviyorsan

Servet

19 Ekim 2020 Pazartesi 14:30

MHP zihniyetinin toplumun hiçbir kesiminin sorunuyla samimi olarak ilgilendiğine ilgileneceğine ülkemizde kimse inanmaz EYT,liler için bos vaadlerde bulundular sonra onları ekonomiye yük gördüler mhp için tek gerçek partililerinin en kisa yoldan devlet imkanlarına kavuşmasıdir vatan millet devlet kaygıları tasaları sadece göstermelik reklamdır.bir gün olsun hak arayanlar için meydanda olduklarını gören varmı?ülkücülük ile milliyetçilik bir değildir en güzel ispatıda MHP,dir.

sengetli

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:57

sn.sönmez allah aşkına.emeklilerin sorunları için çalışma başlatacağız demişssiniz.ne yapcaksınızki.veya ne yapabilirsiniz.iktidar partisi değisinizki.laf olsun torba dolsun.açıklama olsun.bence boş konuşmadan başka bişiy değil.

Servet

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:28

MHP zihniuetini işçi emekçi memur köylü esnaf sorunlarıyla asla bir kaygısı olmadı olamaz zira onlar için hakkını arayan tüm kesimler ne zaman eylem miting basın bildirisi yapsa meydana çıksa zillet itifakının uzantısı diye düşünüyor toprağını taşına sahip çıkmadıkları vatan topraklarını sahip çıkanlarada hain ilan ettikleri müddetçede ülkücü olurlar ama asla MİLLİYETÇİ OLAMAZLAR...ancak askıda ekmek kampanyasıyla utanacaklarına övünecek kadarda akıldan yoksundurlar.

vatandaş

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:23

Sayın başkanım emeklilerin sorunları için zaten çalışma var da bir türlü netice yok.

hasan

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:08

Tabii.Temmuz ve Ocak aylarındaki maaş düzanlemelerine 10 T.L.artış yapın da biz emekliler siza oy verelim.

Emekli

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:08

Başkan ersaldan hiçbişey olmaz adam asla çözüm odaklı değil ilgisiz alakasız sadece kameralar poz başka bi film olmaz ondan

Ali

19 Ekim 2020 Pazartesi 12:57

Mhp nin kendinden hayrı yokki emeklilere ilgilenecekler bunlar gundem yaratma polemiği boş laf boş geveze gundemde seçim lakirtisi var laf olsun torba dolsun

YALANMI

19 Ekim 2020 Pazartesi 11:49

chp,ip, zihniyetiyle hareket ETMEYİN. fazla lafı uzatmaya ğerek yok. ANLAYAN ANLAMIŞTIR. BELKİ FARKINDA OLMADAN İNSANLARI komonizmin kucağına iterseniz. AHİRETTE CEZASINI ÇEKERSİNİZ. bunuda belirteyim. KALEM FİKİR M.H.P LİSİYİM. laga luga MİLLİYETÇİSİ DEĞİLİM.DAVAYA YAZIK ETMEYİN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR