25 Nisan 2024 Perşembe

Emekliler Ersal'dan vazgeçmiyor

Emekliler Ersal'dan vazgeçmiyor

Isparta

TÜRKİYE Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanlığı 14. Genel Kurulu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 21 yıldır görevine devam eden mevcut Başkan Abdülkadir Ersal, 747 oy alarak 3 yıl daha başkanlığa seçildi. Başkan Ersal, görevimizi layıkıyla yapmaya ve daha fazla hizmet üretmeye devam edeceğiz dedi.

Yaklaşık 20 bin üyesi ile Isparta'nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesinde 14. Genel Kurulu sona erdi. 2 adayın yarıştığı seçimde mevcut Başkan Abdülkadir Ersal 747 oy alırken, rakibi Hayati Yıldız ise 110 oy alabildi.

Kongre sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan mevcut Başkan Ersal, 21 yıldır bu görevi yürütmekte olduğunu belirterek, "600 kişiyle aldığımız bu derneği şuanda 19 Bin 800 civarında üye sayısına ulaştık. Her geçen gün daha da büyüyoruz. Şehir merkezi ile birlikte özellikle ilçe ve köylerden de derneğimize üye yapıyoruz. Biz Isparta'yı tümüyle kucaklamak istiyoruz. Öte yandan her üyelerimizin gerek maddi ve gerekse manevi yanında oluyoruz. Her türlü ihtiyaçlarına cevap vermeye yönetim ile şahsım olarak hazır durumdayız" dedi.

Emeklilerimizin sosyal hayatta da her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde anlaşmalar yaptıklarını belirten Başkan Ersal, alışveriş merkezleriyle anlaşmalar yaptık. Taksitli kömür ve kurbanlık imkanı da veriyoruz. Öte yandan ücretsiz Hukuk Danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Özel hastaneler, akaryakıt ve seyahat bayileriyle anlaşmalar yaptık.  Emeklimize bu gibi hizmetleri sunuyoruz. Daha da genişleteceğiz diye konuştu.

YENİ YÖNETİM 3 YIL HİZMET EDECEK

Genel kurulun ardından yeni yönetim ile gazetecilerle buluşan Başkan Ersal; "Seçimde karşımıza bir arkadaşımız çıktı. Oda tabi özverili çalışmalar yapmış. 110 oy o aldı. Biz 747 oy aldık. Bu sonuç bize daha fazla çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Daha fazla hizmet üretmemiz gerektiğini öğretmiş oldu. İnşallah  bize verilen 3 yıllık görevde daha fazla hizmet etmek ve daha fazla gayret sarf edeceğiz. Aynı zamanda Ankara'da Genel Merkezde de görevliyim. Gerek Ispartalı ve gerekse Türkiye'den hangi vatandaşımızın gelirse gelsin Ankara'dan onlara hizmet etmek için hazırım. Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizlere bu görevi layık gördüler. Bizde layıkıyla yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan yeni yönetim kurulunda Elmas Öz, Sabri Şahin, Mehmet Şevik, Mehmet Bozdoğan yer alırken, Denetim Kurulu Asil üyeler ise İrfan Şentürk, Mehmet Tunç, Hasan Daşyol isimlerinden oluştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

karaca

28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:26

abdülkadir ve ekibi seçim sandığından çıkmış ve başarılı olmuş bize düşen sadece tebrik etmektir

Karaca

28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:21

Abdülkadir ve ekibi seçim sandığından çıkmış ve başarılı olmuş bize düşen sadece tebrik etmektir

Okuyan

28 Temmuz 2021 Çarşamba 16:03

20000 üyesi var diyorsunuz 1000 kişiyle seçim yapıyorsunuz bu seçimin bu sayıyla iptal edilmesi lazım

Ahmet

28 Temmuz 2021 Çarşamba 12:34

Emekli arkadaşlarımızın yakınları lütfen dikkat. Emeklilerimizin haberi olmadan maaşlarından üyelik aidatı adı altında ücret kesilmektedir. Hiç Bir yaptırımı olmayan bu derneğe boşuna paranızı vermeyin. Babamın haberi olmadan babamı da üye yapmışlar üyeliğini iptal ettirdim lütfen dikkatli olunuz. Hiç kimse bir yere menfaati başkan olmuyor.

Yeter artık be....

28 Temmuz 2021 Çarşamba 05:29

Bir bu dernek yada sendika, siyasi parti değil, hepsinin başına geçen bir daha yerinden kalkmıyor. Sanki japon yapıştırıcı ile mi ,yapıştınız. Denetleme kurulu üyesinin biri ,sanırım zaten dünürü. Hayati sende bir o sendika, bir bu dernek atlayıp durma. Bizler başka yüzler görmek istiyoruz artık. Ersalın işi kek. Bir Ankaradan maaş, bir Isparta emekliler derneğinden maaş... Bir de kendi emekli maaşı.....Oooohhh ne ala ala, sende bak Mualla.....

Vızırtı dernek

28 Temmuz 2021 Çarşamba 00:38

Isparta nın en büyük sorunu bu oturan kalkmıyor veya kaldırmayı bilmiyoruz bize herşey müstehak

Dernek üyesi

27 Temmuz 2021 Salı 23:32

19000 üyesi olduğunu söylüyor seçime 900 kişi katılıyor kimsenin haberi yok seçimden aidat karı maaş kardan hemen kesiyor sunuz . neden üyeleri haberdar etmiyor sunuz sayın başkan.böyle kongremi olur.devir iletişim devri..

.

27 Temmuz 2021 Salı 21:33

emeklilere tokiden ev balonuyla bi anda üye sayısı 20 binlere vurdu. hani emeklilere ev. 20 bin üyeden 857 kişi mi oy kullandı. zamanında emeklileri kapı kapı dolaşıp üye toplayarak bu derneği ıspartada kuran (öldüyse rahmetli) Ali Ulvi Balta dan neden söz etmiyorsunuz

Adamım

27 Temmuz 2021 Salı 18:25

Konuşmaktan başka hiç bir işe bu dernek. Zavallı emeklilerden aidat topluyor. Üyelerin parası ile hava yapıyor amcam. Açın gözünüzü emekliler

Delikanli

27 Temmuz 2021 Salı 18:23

Dede ya şu saçını BOYAMAYI bıraksan.

Vatandaş

27 Temmuz 2021 Salı 14:31

Eferin emeklilerimize toki yi kaptınız hadi yine

Isparta'da yaşayan Batmanlı

27 Temmuz 2021 Salı 14:01

Bu emekli derneği ne iş yapıyor emekli aidatlari cebine indiriyor

Ak

27 Temmuz 2021 Salı 13:38

Maşallah 21 yıl , artık emekli olsaydınız bari

Ali

27 Temmuz 2021 Salı 13:20

ne bu kardeşim ya zamanında bırakmayı bilmeli,yenilik herzaman iyidir.zatialileri,başkası olsa eleştirir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR