25 Nisan 2024 Perşembe

Emektar futbolculara forma hediye ettiler

Emektar futbolculara forma hediye ettiler

Isparta

Ahde Vefa Programını hayata geçiren Ispartaspor Kulübü Yönetimi, sadece bir futbol kulübü olmadıklarını köklü bir tarihin ve kültürün temsilcisi olduklarını da ispat ettiler. Yönetim, Cumartesi günü vefa örneği sergileyerek emektar futbolcularına forma hediye etti.

Ahde Vefa Programı ve emektarlara hediye edilen formalar hakkında konuşan Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan: “Ispartaspor Kulübü tarih boyunca kulübe emeği geçen başkanlarından yönetimine, futbolcusundan teknik heyetine, malzemecisinden, masörüne bütün emekçilere sahip çıkan ve vefasını gösteren bir kulüp olmuştur. Kulübümüz bunun en büyük örneklerini ise geçmişte emek veren isimlere ziyaretlerde bulunmakla göstermektedir.  Kulübümüz artık bu ziyaretler dahilinde bir “AHDE VEFA PROGRAMI” oluşturmuş ve bu kapsamda geçmiş emekçilere ziyaretler ve hediyeler vermeye devam etmektedir. Cumartesi günü de bu ahde vefa örneklerinden biri olarak Ispartaspor’a geçmişte büyük emekleri dokunan futbolcularımız Vahap Girit, Salim Çelebi, Hüseyin Doğruyusever ile bir araya gelerek eskileri yad edilmiş ve Ispartaspor formaları hediye edilmiştir. Aynı zamanda il dışında bulunan Remzi Erdoğan’a ve rahatsızlığından ötürü bizlerle bir araya gelemeyen Necati Üçüncü’ye formaları ulaştırılmak üzere hazırlanmıştır. Vefa eden eski futbolcumuz Uğur Sağtürk’ün forması ise kıymetli eşi hanımefendiye ulaştırılmıştır. Ispartaspor’un tarihinde yapılmayan ve örneği görülmeyen bu ziyaretler devam edecek ve emeği geçen bütün futbolculara ve çalışanlara forma hediyeleri takdim edilecektir. Bugün kü kıymetli buluşmada da yine en önemli gündem Ispartaspor’un geçmişi, bugünü ve yarınları olmuştur” dedi.

EMEKTARLARDAN EFSANE BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Bu kıymetli buluşmada duygulandıklarını ifade eden eski futbolcular, günümüzde ardı arkası kesilmeyen başarılardan ötürü Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ı kutlarlarken bu sezon içinde de başarı temennilerinde bulunarak iyi bir sezonun bizleri beklediğinden emin olduklarını dile getirdiler. Emektar ve efsane futbolcular, Teknik Direktör Tarık Söyleyici’nin başarılarıyla gurur duyduklarını, geçmişte takım arkadaşlığı yaptıkları Söyleyici’nin Ispartaspor için böylesine gayret göstermesini takdir ettiklerini ve başarılarının daha da devam edeceğine inandıklarını ifade ettiler. Bu ahde vefa karşısında oldukça mutlu olduklarını ifade eden emektar futbolcular, hatırlandıkları ve bu vesileyle bir araya geldikleri için başkan Atakan Yazgan’a ve teknik direktör Tarık Söyleyici’ye teşekkürlerini ilettiler.

ISPARTASPOR’DAN MESAJ VAR

Kulüp yönetimi bu program kapsamında da kamuoyuna bir mesaj yayınladı. Yönetimin mesajında: “Ispartaspor Kulübü olarak bilinmesini istiyoruz ki bu Ahde Vefa programı dahilinde önümüzdeki dönem boyunca geçmişte bu kulübe emek veren kim varsa hepsinin emekleri hatırlanacak ve her bir isim için böyle buluşmalar organize edilerek hediyeler takdim edilecek ve Ispartaspor’umuzun gücüne güç katmaya devam edilecektir. Saygılarımızla.” Denildi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş32

28 Eylül 2021 Salı 11:11

Efsane Futbolcu Ekmekçi Necati Namı Değer Fırtına Necati Nerede çok ayıp etmişsiniz

Hüseyin ENGİNAR

26 Eylül 2021 Pazar 20:20

Karabıçak Hüseyin Abi mi en soldaki , Salim Abi ortadaki mi tam emin olamadım. Vahap Eskişehirspor' daki Vahap mı onu hatırlayamadım. Uğur abi ve Necati tamam. Büyük Ali' yi birgün 17 Ağustos depremi öncesi İzmit' teki kahvehanesinde ziyaret etmiştim duvarda 1978 kadrosu resmi vardı. Sol açık Gani' nin o efsane golü attığı gün sol açık tarafından topu 2,5' luk olarak ben vermistim ona. Haaa, ben Hasan Tabak' ın futbol okulundan B takımına 1983' te seçilen 3 kisiden biriydim. Küçük Ercan , ben ve

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR