19 Nisan 2024 Cuma

Emniyet’ten anlamlı ziyaret

Emniyet’ten anlamlı ziyaret

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde köylerde ve mahallerde devletimizin ve milletimizin birliğini sağlamak için sorumluluk üstlenmiş muhtarlarımızı bu anlamlı günde unutmadı.

Emniyet Teşkilatımıza destek olan, Isparta ilinde Huzur ve Güven ortamının sağlanmasında, vatandaşlarımız ile kamu kurumları arasındaki köprünün güçlendirilmesinde verdikleri destek ve emeklerle mahalleleri temsil etmekte kalmayıp Isparta’mızın aynası durumunda olan muhtarlarımız Isparta devlet erkânının yanı sıra Emniyet Müdürlüğü personellerince unutulmayarak ziyaret edildi.  Isparta Polisi hazırladığı sürpriz ile, muhtarlara özel hazırlanmış demet karanfil ile muhtarların sorumlu olduğu mahallerin Drone marifetiyle çekilmiş resimleri kendilerine 19 Ekim Muhtarlar günü anısına Hediye edildi. Polis’ler  yaptıkları ziyaretlerde  Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, Devletimizin halkımıza ulaşmasında her zaman ön saflarda olan başta Ispartalı Muhtarlarımız olmak üzere tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü” kutladıklarını belirttiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ayda 2800

20 Ekim 2021 Çarşamba 12:54

yahu herşey iyi hoş fakat bu muhtarlar ne iş yapıyor maaş alıyor.....

AMELE

19 Ekim 2021 Salı 21:06

sokakta şöyle bir ilan ğördüm.ELMA TOPLAMAK İÇİN BAY VE BAYAN ELEMAN ARANIYOR. hani biri milet aç aç diyordu. eğer o elma sahibi MİLLET AÇ AÇ DİYENİN PEŞİNDE KOŞUYORSA. ÖZELİKLEİŞÇİLERDE,ıspartalı olmayanlardan. ğül ve elme toplamak için. YEVMİYE +SİGORTA+ YEMEK,kahvaltı bal,afyon kaymağı ,kaşar peynir,istyin ÖĞLE YEMEĞİ,BURDUR ŞİŞ,ADANA ,URFA,ANTEP,KEBAP+ ANTEP BAKLAVASINI İSTEYİN vermiyen elmacının malını dalda bırakın. YUNANİSTANDA İŞÇİ ĞETİRİP ÇALIŞTIRSINLAR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR