23 Nisan 2024 Salı

Erol Büyükleblebi son yolculuğuna uğurlandı

Erol Büyükleblebi son yolculuğuna uğurlandı

Isparta

Yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybeden IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, toprağa verildi.

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Büyükleblebi, koronavirüs hastalığına yenik düştü. Bir süre önce Covid-19 teşhisi ile Isparta Şehir Hastanesi yoğun bakım servisine alınan ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Erol Büyükleblebi, son yolculuğuna uğurlandı.

Erol Büyükleblebi, öğle namazına müteakip Terminal Camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Büyükleblebi'nin cenazesi Doğancı Mezarlığında toprağa verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

17 Ekim 2021 Pazar 22:48

Mustafa bey yeni pandemi yönetmeliği çıktı artık pandemi önlemleri altında cenaze namazı serbest.

Mustafa kardeşim

17 Ekim 2021 Pazar 22:25

Yasaklar kalktı geçen seneydi o yasaklı cenazeler

Mustafa

17 Ekim 2021 Pazar 18:14

Covitten birçok yakınım vefat etti , hepsine rahmet diliyorum Allahtan, fakat hiçbirinin cenazesine katilamadik gorevliler defnetti, bu ayrım neden, birisi bana anlatsın güzelce, işin içine siyasiler girince ve vefat eden tanınmış birisi olunca bu tedbirler neden yok,

Mağdur

17 Ekim 2021 Pazar 18:13

İşin zor çok kişinin hakkı kaldı

Ispartali

17 Ekim 2021 Pazar 17:01

Aşı olnazsaniz pamuk yakindır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR