29 Mart 2024 Cuma

ESNAFLARDAN DÖVİZ VE ALTIN BOZDURUN ÇAĞRISI

ESNAFLARDAN DÖVİZ VE ALTIN BOZDURUN ÇAĞRISI

Isparta

Isparta Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’nın isteği doğrultusunda dün Halkbank Sanayi Şubesi’nde bir araya gelen Esnaf Odaları Birliğine bağlı oda başkanları, ellerinde bulunan dövizleri bozdurdular.

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozma adına kolları sıvayan Isparta esnafı, ellerinde bulunan dövizleri bozma kararı aldı. Dün Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı oda başkanları bir araya gelerek, tüm esnaflara ve vatandaşlara çağrıda bulundular. Ellerinde bulunan dövizleri banka aracılığıyla bozduran esnaflar, ülke geneline çağrıda bulundular. Isparta esnafı adına konuşan Esnaf Odaları Birlik Başkanvekili İsmail Uygun şu açıklamada bulundu: ‘Hepinizin bildiği gibi ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar nedeniyle ekonomimiz zor duruma düşürülmeye çalışılmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki asil Türk Milleti’nin özelliklerinden birisi kanının son damlasına kadar her anlamda devletine ve milletine sahip çıkmasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine bugün burada ekonomimize sahip çıkmak, bizi bu şekilde yıldırmak isteyenlere gerekli cevabı vermek, birlik ve beraberlimizi göstermek adına bizlerde esnaf ve sanatkar teşkilatı olarak dolar bozdurmak için toplanmış bulunmaktayız. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızı ülkemize diz çöktürmek için oynanan bu oyunlara karşı sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda milli ve yerli mücadeleye katkıda bulunmak için ellerinde bulunan dolar ve altınları bozdurmaya davet ediyoruz. Tüm esnaf ve sanatkar teşkilatlarımıza hayırlı olsun.’ Dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kızıl Melek

14 Ağustos 2018 Salı 19:06

İşiniz gücünüz riv riv riv.......

ESNAF

14 Ağustos 2018 Salı 16:18

Ayfone alman olanlarıda satın yada kırın görelim görelim vstan sevgisini.ammada teknoloji severmişiz....

TAMER

14 Ağustos 2018 Salı 13:20

REİS DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİ BOZDURUN DİYE BUNLAR NİYE O ZAMAN BOZDURMAMIŞ. O ZAMAN BOZDURDULARSA BUGÜN BOZDURDUKLARINI NE ARA ALMIŞLAR ARAŞTIRMAK GEREK.

ayhan

14 Ağustos 2018 Salı 12:11

neden 7 lira olmasını beklediniz işin uygunsuzluğu resimden belli zaten......komedi gibi

Şov

14 Ağustos 2018 Salı 11:01

3 den al 7 den boz.. bozmak için en güzel ortam zaten şu an. Adamsanız ettiğiniz kar’ı tsk yada şehit ailelerine bağışlayın.

serdar

14 Ağustos 2018 Salı 10:29

Emekliyim derse ki devlet maaşının 3/1 ni ver vermeye hazırım ,dolarım yok ,devlet önce diyanetin ipini çeksin hac hala dolar ,avro ile her sene zam hadi sıkıntıdayız diyanet hadi bekliyoruz

Özge

13 Ağustos 2018 Pazartesi 22:58

Bozdururlar tabi.Kar ettiler,ben olsam ben de bozdururdum

Şovmenler

13 Ağustos 2018 Pazartesi 21:46

Önce aybatlı dövizler bozdersun uygun sende bozdur da milli görelim şovmenlik yapmayın

DENİZHAN GÜRORDU

13 Ağustos 2018 Pazartesi 20:47

BOYKOT EN İYİSİ abd VE israil MALLARINI KULLANMAMAKTIR, algidadan, coladan VE DEVAMINI BİLDİĞİMİZ BİR ÇOK MARKAYI KULLANMAYIN, AVRUPADA DESTEK VERİR İSE BAK O ZAMAN NASIL GERİ VİTES ATIYOR, DEVLET GÜZEL BİR ŞEY YAPTI abd ÜRÜNÜ iphone x VERGİSİNİ TEPKİ İLE ARTIRDI, KEŞKE TÜM DÜNYA BUNU YAPSA, BAK SEN ALAN OLUYOR MU, TEPKİ BÖYLE OLUR, ALMA, KULLANMA, SATMA, SATTIRMA, MARKAMI YOK, BAŞKASINI KULLAN.

Şaşkın vatandaş

13 Ağustos 2018 Pazartesi 20:16

Önce cebinizdeki iphone ları değiştirin. Hepinizin cebinde conileri zengin ettiğiniz iphone laradan var. Sonra dolar bozdur. Git tl ile iphone al. Buda tekrar dolara dönsün. Aynı işi yapan onlarca telefon markası varken kan emici abd nin telefonunu kullanın sonra şow yapın yazık. Kudüs diye ağlayın.

Esnaf

13 Ağustos 2018 Pazartesi 18:19

ulan biz Türk lirasını zor buluyoruz, herkesin siz gibi tuzu kuru mu? buzdağının görünen yüzünü bozdurdunuz, görünmeyenlerini de bozdurunda görelim memleket sevdalılığınızı. biz siz gibi günde 10 pro içen esnaf değiliz, siz gibiler yüzünden memleket bu halde. dolar 5 lirayken bozdursaydınız ya!!!!

Esnaf

13 Ağustos 2018 Pazartesi 18:14

Demekki oda başkanları iyi kazıyorki hobi değil ise yatırım için döviz almışlar...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR