24 Nisan 2024 Çarşamba

ESNAFTAN BİLGİÇ'E AÇIK DESTEK

ESNAFTAN BİLGİÇ'E AÇIK DESTEK

Isparta

EKK Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Isparta Milletvekili Bilgiç’in Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı döneminde esnaf ve sanatkarın sorunlarının çözümlenmesinde çok önemli katkıları olduğunu söyledi.

Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, sanayi esnafları ile iftarda buluştu. İftar yemeği sonrasında Madeni-İş Esnaf Odası’nı ziyaret eden Bilgiç, oda başkanları ile sohbet etti. Madeni-İş Esnaf Odası Başkanı İsmail Uygun, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e destekleri için teşekkür etti.

EKK Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural da AK Parti hükümeti döneminde esnaf ve sanatkarlar için önemli hizmetler yapıldığını söyledi. Isparta Milletvekili Bilgiç’e teşekkür eden Tural, şöyle konuştu:

GÖNÜL İSTERKİ SIFIR FAİZLİ KREDİ VERİLSİN

“Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’in esnaf ve sanatkarımıza hizmeti çoktur.

2002 tarihinde bizim Esnaf-Kefalet Kooperatifi aracılığıyla kullandırdığımız kredilerin faiz oranı yüzde 47 idi. Bugün yüzde 4’lerde. Esasen yüzde 8 ama yarısını hükümetimiz sübvanse etmektedir. Bundan dolayı Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize ve bütün yetkililere teşekkür ediyoruz. Gönül isterki esnafımız 0 faizli kredi kullansın. İnşallah güçlü Türkiye’de, güçlü iktidarda esnafımız bu imkanlardan faydalanır diye düşünüyoruz.

SAYIN BİLGİÇ’İ DESTEKLİYORUZ

Sayın Milletvekillerimizin Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olması dolayısıyla ticari araçların ÖTV muafiyetinin uzatılması konusunda talebimiz vardı. Bizi Maliye Bakanımızla görüştürmek suretiyle gün uzatımı yapıldı. Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretinde şoför esnafı olarak karşılama yaptık. Sağolsun sayın Cumhurbaşkanımız bizi görünce durdu, hasbıhal ettik. AK Parti iktidarında yapılan çok şey var. Yapılacak olanlar da var. Basit usul mükelleflerimiz önceden eski para ile 8 milyara kadar vergilendirmeden muaftı. Şu anda 9 milyara çıktı. Hükümetimizin esnaf ve sanatkara çok büyük destekleri oldu. Sayın Vekilimize başarılar diliyoruz, kendisini de desteklediğimizi ifade ediyoruz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

üjbej

10 Haziran 2018 Pazar 01:44

hep aynı kareler, hep aynı adamlar. hep menfaat çeteleri. bunlar mı Isparta nın esnafı? böööğğğğğ..

esnaf32

10 Haziran 2018 Pazar 01:37

Bu adam Isparta esnafına ne yapmış yahu? esnafın adını yalanlarınıza alet etmeyin lütfen.

Esnaf Zanaatkar

09 Haziran 2018 Cumartesi 19:19

Asıl esnaf ve yakınları sandıkta TAMAM diyecek

kaan

09 Haziran 2018 Cumartesi 18:33

hangi esnaftan tam destek ? bizler kredi degil prim affı degil iş istiyoruz sayın vekil e ticaret ve kurumsal marketlerle haksız rekabet içindeyiz buna bi çare bulun tabi ortaklıklarınız oldugu için işinize gelmiyo

gülüm

09 Haziran 2018 Cumartesi 16:12

Bizimle şey geçmeyin be.Esnaf dip yapmışbunlar bağırsak geçiyor.

Hürriyet Ay

09 Haziran 2018 Cumartesi 16:07

Soldan 7. Sağdan 4., bıyıklı arkadaş , laf olsun diye bıraktığın şu bıyık var ya inan sözlerin kadar yalan duruyor ...

dümbüllü ali

09 Haziran 2018 Cumartesi 16:06

Adnan Menderes hava limamını biz kurduk.....)))))))) El cevap: Me meeeeeeeeeeeee meeeee meee

Gerçek esnaf

09 Haziran 2018 Cumartesi 14:04

Gerçek esnaf benim benim adıma hangi sıfatla o kelimeyi kullanabiliyosunuz 1000 tane oyum olsa birini dahi vermem ali koç gibi sizlerinde değişim zamanınız geldi

cemal

09 Haziran 2018 Cumartesi 13:37

esnaf kirasını bağkurunu zor ödüyor elektrikten kısıyor gene yetmiyor. ıspartamızın kalkınması için ne getiri gördükte destekleyelim herkes kendi adına konuşsun..

denizhan

09 Haziran 2018 Cumartesi 13:27

sen, ben, bizimoğlan aranızda konuşmuşsunuz peki bunlardan esnafın haberi var mı?

ayhan

09 Haziran 2018 Cumartesi 11:51

uygunsuz tipler bizim adımıza konuşmayın 3-5 kişisiniz kendi adınıza konuşun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR