28 Mart 2024 Perşembe

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERİN YENİ TRENDİ

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERİN YENİ TRENDİ

Isparta

SADECE BİR ŞEYE GÜVENİN

SARSILMAZ ÇELİK KONSTRÜKSİYON YAPIYLA HAYALLERİNİZİ İNŞAA EDİYORUZ

Sarsılmaz Çelik Yapı olarak, galvaniz çelik karkaslı prefabrik konutlar üretiyor. Isparta'da hizmet veren bir çok projelere imza atan Sarsılmaz Çelik Yapı işletme sahibi Özkan Efe Cihanbeyi sektörle ilgili şu görüşlere yer verdi. Sektörle ilgili bilgi birikim ve deneyime sahip olan firmamız, bünyesindeki uzman kadrosuyla güvenli, kaliteli, estetik ve ekonomik olarak ülke genelinde özellikle galvaniz çelik karkaslı kaynaksız sistem prefabrik üretimine getirdiği çağdaş standartla, müşterilerinin beğenisini ve güvenini kazanmış bir firma olmanın farklılığını yaşıyor.

Ev sahibi olmak isteyenlerin yeni trendi olan çelik konstrüksiyon evler; ekonomik bütçelere inşa edilebilir ev modelleri olması nedeniyle tercih sebebi olmuş ve günümüzde yaygınlaşmıştır.

Dayanım gücü çok yüksek olan çelikler ile inşa edilen evler deprem sırasında esneme özelliği ile daha fazla mukavemet göstererek betonarme bir eve göre daha güvenli ev modeli olarak hayati riski en aza indirgemiştir. Ayrıca çeliğin ekonomik olması, dayanıklı olması ve esneme özelliği ile çelik konstrüksiyon evler daha cazip ev modelleri haline gelmiştir.

Betonarme ve çelik ev modellerinin karşılaştırılması yapıldığında çelik konstrüksiyon ev modelinin avantajları betonarme eve göre oldukça fazladır. Çelik ve betonarme yapıların karşılaştırılması için öncelikle maliyet kalemleri incelenmelidir.

Ekonomik, Estetik ve Konforlu çelik Yapılı Konutlar. Detaylı Bilgi ve Fiyat Almak İçin Yeni evinizin hem çok sağlam hem de çok estetik olmasını istiyorsanız, Hemen Bizimle İletişime Geçin!

İletişim

Özkan Efe Cihanbeyi

0552 331 84 42

Adres: İstiklal mahallesi 113 cadde no:60-a (EML KARŞISI VAKIF BANK ALTI)

Tel:0246 500 42 32

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR