20 Nisan 2024 Cumartesi

EVE 5 KİŞİ GİRDİLER 2 AV TÜFEĞİ İLE YAKALANDILAR

EVE 5 KİŞİ GİRDİLER 2 AV TÜFEĞİ İLE YAKALANDILAR

Isparta

Bugün sabah 05.00 sıralarında Eğirdir Kızılçubuk Mahallesinde bir eve giren hırsızlık şüphelileri evde bulunan 2 ruhsatlı av tüfeği, 1 Leptop, 1 Cep Telefonunu alarak uzaklaştılar. Eğirdir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışması neticesinde Kızılçubuk mahallesinde yaşayan O.B'ye ait eşyalarla birlikte şüpheliler K.G., M.A., O.Ü., M.T., polis tarafından gözaltına alınarak malzemeler sahibine teslim edildi. Şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildiler. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ömer adaleti

24 Mayıs 2019 Cuma 09:46

Bu hırsızlar savcı veya hakimlerin evini soysa arabasını çalsa garısına taciz etse.bak bakem suçlulaara nasıl cezalar veriyorlar.işde o zaman adalet tecelli eder

ilahi adalet

24 Mayıs 2019 Cuma 09:43

ben bu polislerin alınlarının ortasından öpüyorum.canlarını dişlerine takıp gece gündüz çalşıp görevlerini yapıyorlar allah razı olsun onlardan.Ama her ne hikmetse yakalanan çoğu suçlular ifadeleri alındıkdan sonra serbest bırakılıyorlar.buda evlerinde sıcacık yataklarında yatan sayın hakim ve savcılarımızın adaletin simgesi olduklarını gösteriyor.Yahu bu hırsızlar neden hiç savcının hakimin evin soymuyorlar arabasını çalmıyorlar gasp yapmıyorlar şaşıyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR