29 Mart 2024 Cuma

FETÖ/PDY DAVASINDAN ARANIYOR

Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Hakan Türkkahraman’ın bir süre önce bilimsel kongre için gittiği Amerika’dan dönmediği ve bu nedenle üniversite rektörlüğünün de ilişik kesme sürecini başlattığı dün Isparta’da gündem yaratmıştı.

Isparta

Bu gelişmenin ardından bugün Türkiye’nin en çok tıklanan bir internet sitesinde ‘Isparta’da satılık diş kliniği’ başlıklı bir ilan dikkat çekti. Edinilen bilgiye göre, sitedeki satılık olan diş kliniğinin Amerika’dan dönmeyen Prof. Dr. Hakan Türkkahraman’a ait olduğu öğrenildi. Hastane Caddesinde bulunan diş kliniği için 380 bin lira fiyat isteniyor.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Hakan Türkkahraman’ın Amerika’ya yerleştiği ve bir daha Türkiye’ye daha dönüş yapmayacağı iddiaları tartışılmaya başlandı.


 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet Sezgin

14 Ağustos 2016 Pazar 04:15

Onunla lisede aynı sınıfta okuduk ... Onu çok iyi bir insan olarak tanıyorum ... Hacettepe Dişçilik fakültesine birinci olarak girdiğini biliyorum .. .... Üniversitede de Dekan olarak başarılı işler yaptığını Facebook'da gördüm .... Sanırım aksi kanıtlanmadığı sürece herkes masumdur ....

esme

30 Mayıs 2016 Pazartesi 08:13

OLACAĞI BUYDU GERÇEK ADAMLAR AMERİKA KAÇAR TUTUKLANAMAZ HİÇ ALAKASI OLMAYAN ADAMLAR İÇERDE YATAR

Beter böcek

29 Mayıs 2016 Pazar 22:29

Bu sahis ain mal varligina el konulsun .fakultede yerlestirdikleri asistanlar tarafindan secilen oda baskani ne icin oy aldi bu klinikte nasil calisildigi bu zatin esi ortoddontis olmadigini oda baskani da bilmesine ragmen sirf gelini **** diognazda asistanken nasil oyunlarla hakan turkkahramanin bolumune alindi ve neyin karsiligina kuzeni dis teknisyeni b.turkkahraminida klinigine alip sirketten calistirmaya basladi bu yapi bitmez onun adami tetikcisi eski bashekim adaniri dis hekimligi calisan

Senirden Öte

28 Mayıs 2016 Cumartesi 18:55

FETÖ/PDY davasından aranmayan ancak, hastalara kaba saba davranan, azarlayan, hor ve hakir gören, Organizatör Hasan İbici zamanında kayırılarak Hastaneye yerleştirilen Konyalı Başhekim Sezer'in hemşerisi ve frekansı Esra Erkol İnala da dikkat etseniz iyi olacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR