28 Mart 2024 Perşembe

FETÖ'DAN FİRARİ OLAN HAKAN TÜRKKAHRAMAN AMERİKA'DA BİR ÜNİVERSİTEDE GÖREVE BAŞLAMIŞ

FETÖ'DAN FİRARİ OLAN HAKAN TÜRKKAHRAMAN AMERİKA'DA BİR ÜNİVERSİTEDE GÖREVE BAŞLAMIŞ

Isparta

FETÖ soruşturmaları kapsamında hakkında arama kararı bulunan SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi eski dekanı Hakan Türk Kahraman ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Stanford Üniversitesi’nde görev yaptığı öğrenildi.

Hakan Türk kahraman FETÖ soruşturmalarının başladığı dönemde bilimsel bir kongre için gittiği Amerika’dan dönmemiş, akabinde önce hakkında soruşturulma başlatılmış, SDÜ’den ilişiği kesilmiş ve hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ve yine Isparta'da kendisine ait kliniği satılığa çıkarmıştı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dogrucu davut

19 Mayıs 2019 Pazar 20:48

BU FETÖCÜ AMERİKADA Visiting Associate Professor, Visiting Research Associate Professor OLARAK YANİ MAAŞSIZ OLARAK ÇALIŞIYOR.

kilit tutmaz

08 Temmuz 2017 Cumartesi 02:28

bu adam kaçak firari iken diplomasınını yada diger evraklarının sdü den nasıl aldı da verdi. bir sormak gerekmezmi. ayrıcaa; içeri alınacağı bilindiği halde onu abd ye yolluklu yevmiyeli kim görevlendirdi son bir kıyak yapalım dedi .

3232 paralel maduru

07 Temmuz 2017 Cuma 18:31

Bunun gibi kişilere dokunmayip sonrada biz FETÖ.ile mücadele ediyoruz diyenlere nezaman dokunulacak herkez bekliyor sevgiyle kalin sira sizede gelecek sayin Cumhurbaşkanın dedigi komsunuz akrabaniz neyiniz olursa olsun ihbar edin diyor ve ihbarlar cogaldikca zaman daraliyor sabirla bekliyoruz bir sabah haberlerde bomba 32 mansetten okuruz son dakika olarak saygilar bomba 32

kemal

07 Temmuz 2017 Cuma 16:35

ESNAFA DEĞİL TÜM ŞEHRE ZULÜMDÜR

Dentist

07 Temmuz 2017 Cuma 16:26

Bu kacakcak diyenleri ozman bize iftira atiyor diyip mahkemeye verilen arkadaşlar var halen.Kadrosu dis te olup geri alinmayan calisan var.bu adam yuzunden surulenler ise alinmayanlar hatta oda baskanligini kaybeden kisiler var.

Ibrahim Askeriz

07 Temmuz 2017 Cuma 16:19

Turkiyeden kacip dunyanin en prestijli universitede bir is bulabiliyorsa bizde bir ariza olmasin? amerikadaki universiteler kendisine faydasi olmayan insanlari bunyesinde hayatta barindirmaz, bir yerde arizalar var arkadas, ya uyutuluyoruz , yada cok salagiz, baska bir izahi yok bu isin, Satndford universitesinde is bulan akademisyen arkasindan konusan ya ne soyledigini bilmiyor, yada hazimsizlik krizinde.

Mehmet

08 Temmuz 2017 Cumartesi 10:14

Evet eksik bildiğiniz ve yanlış olan bir şey var. Amerikada siyasi politikalar ve lobicilik bilime etki etmektedir. Atomun parçalanması bir bilim , atom bombasının kullanılarak insanların öldürülmesi ise caniliktir. Bu aradaki bağlantıyı kurabilirsen bu adamında neden amerikada iş bulduğunu çözebilirsin.

Soyad

07 Temmuz 2017 Cuma 15:15

Bu zat kaçak ise, dekanken makamın gücü ile yaptığı işler araştırıldı mı? Veya altında imzası olan işe alımlar, doçent prof yaptığı kişiler kısa yoldan yükselen falan var mı bakılıyor mu? Yoksa herkes hakederek mi bir yerlere geldi üniversitede?

yalvac yalvaclı

07 Temmuz 2017 Cuma 13:58

Vatan haini şeref yoksunu ....

Kadirgiller

07 Temmuz 2017 Cuma 11:14

YÖK SÜ dahil 19 üniversite de tüm kadroları müfettişleri marifetiyle incelemeye almış.SON 20 YIL İÇİNDE KADROYA ALINANLARIN ALINMA KURNAZLIKLARI ORTAYA ÇIKANLAR OLAĞANÜSTÜ HAL KOMİSYONUNA BİLDİRİLECEK OLDUĞUNUN HABERLERİNİ ALIYORUZ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR