23 Nisan 2024 Salı

FETÖ'NÜN SÖZDE ISPARTA İL İMAMI YAKALANDI

FETÖ'NÜN SÖZDE ISPARTA İL İMAMI YAKALANDI

Isparta

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgütün sözde Isparta "il imamı" ve Antalya "eğitim danışmanı" olduğu iddiasıyla aranan E.E. ile eşi F.E, Denizli'de hücre evine yapılan baskında yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, daha önce örgütün Isparta "il imamı" ve Antalya "eğitim danışmanı" olarak görev yaptığı belirlenen ve "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan hakkında yakalama kararı bulunan E.E. ile eşi F.E'nin Denizli'de örgütün hücre evinde saklandığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla söz konusu eve operasyon düzenleyen ekipler, üzerinde sahte kimlikle yakalanan E.E. ile eşi F.E'yi gözaltına aldı. Zanlıların kaldığı hücre evinde yapılan aramada, sahte kimlikler, bir miktar para, örgüt mensuplarına maddi yardım için kullanılan boş zarflar ile dijital materyaller ele geçirildi. Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yalan: güçlü görünme gayretindeler!

11 Temmuz 2019 Perşembe 05:04

Bm dünya terör listesine aldı bu örgütü! Daha ölmedik ayaktayız mesajları vermiye çalışıyor sinsi örgüt! Avrupada özellikle sosyal medya üzerinden sürekli mağduruz mazlumuz edebiyatları yapılırken, öbür taraftan peygamber efendimizi rüyada gördük diyerek hapishanedekiler avutulmaya çalışılıyor, diğer yandan bu iktidar değişse bile artık toparlanmalarının zor olduğunu, insanların bir daha artık kendilerine güvenmiyeceği için, insan toplamak zor olacağını yayımlıyorlar! Rabbim hidayet etsin âmin.

Fetö dünya için tehlike!

11 Temmuz 2019 Perşembe 04:50

Yunanistan geri iade ediyor Fetöcüleri, Almanya geçen yıl kaynağı belli olmıyan mal varlıklarına elkoyma kanunu çıkardı ve lübnanlıların 70 dâiresine el koydu! Alman gazete örgütün iç yüzünü deşifre eden yayım yaptı! Almanyada dinler arası diyalok ibadethane projesi iptal oldu vb. gelişmelerden endişelenen Fetö örgütü Almanyada alel acele yeniden yapılanmak için atak yaptı, özellikle derneklerde seçimlerde rahatlıkla listelerini geçirdiler, eski fetöcüleri tanıyan millet kaçıyor derneklerden....

Asena

10 Temmuz 2019 Çarşamba 15:02

Böyle hainleri yakalayın işte Masumları mağdurları değil.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR