20 Nisan 2024 Cumartesi

GELENDOST AK PARTİ'DE MEVCUT BAŞKAN İLE DEVAM

GELENDOST AK PARTİ'DE MEVCUT BAŞKAN İLE DEVAM

Isparta

Gelendost ilçesinde AK Parti 7. Olağan İlçe kongresi yapıldı. 

Gelendost ilçesinde düzenlenen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayarak, faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti. Kongreye, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Koordinatör Milletvekili Kasım Bostan, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Belediye Başkanları, ilçe başkanları, İl genel meclisi üyeleri, çok sayıda partili katıldı. Metin Önal'ın başkanlığında tek liste halinde gidilen kongrede mevcut Başkan ve yönetimi delegelerin desteğini alarak güven tazeledi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

star

14 Eylül 2020 Pazartesi 16:34

bu karaağaç ile gelendost arasında yeni yapılan yol neden söküldü.asvaltı dök olmadı sök.inşallah bu şirketlere tekrar para ödenmiyordur.yoksa bunun hesabını Allah a veremezsiniz.

VATANDAŞIN BİRİ

13 Eylül 2020 Pazar 23:02

sırasımı bunlar corona can alıyor hala toplantı hala siyaset hala şu dünyanın ölümden ibaret olduğunu anlayamayan koltuk kaptırmama siyasetçileri hala o koltuk öbür dünyaya gitmşytor bi anlayın artık gerçegimiz vürüs bununla mücadele edin toplanmak yasaksa sizde toğlanmayın

Gelendost

13 Eylül 2020 Pazar 17:52

Ahmet kıyak ve cahit izgiye yazık olmuş.Halbuki dava adamları idi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR