19 Nisan 2024 Cuma

GÜLBİRLİK BİRLİK AMACINI KAYBETMİŞTİR

GÜLBİRLİK BİRLİK AMACINI KAYBETMİŞTİR

Isparta

Gülbirlik’in Bulgaristan’dan 90 bin Euro’luk gül yağı ithalatı yapıldığı haberlerin çıkmasının ardından İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Müftüzade İsmail Efendi torunu Serhat DERELİ

06 Temmuz 2020 Pazartesi 06:03

Daha öncede söyledim verin gülbirlik başkanlığını bana 10 bin işçi çalıştıran bir fabrikaya dönüştüreyim hemde 4 senede adresim davrazda bana ulaşmak isterseniz muhtara sorun

Akil adam

05 Temmuz 2020 Pazar 21:13

Her konuda konuşan AKP'li Isparta milletvekilleri bu konuda. Neden üç maymunu oynuyor....

mamati

05 Temmuz 2020 Pazar 18:22

Sayın iyi partili arkadaş lütfen bu kadar kooparatiflerle alakadarsan lütfen çünürde milleti madur eden koop bir el atsan oda koop buda koop ayrım yapmayın ama saga sola suçlamadan

Cabbar

05 Temmuz 2020 Pazar 16:56

Vatandaş nikli şahıs sende gülbirliğe yağ datanlardansın dimi, işine gelmiyor. Alıştınız sömürmeye

Vatandaş

05 Temmuz 2020 Pazar 16:37

Gülbirlik bir şirket olarak olması gerekeni yapmıştır diye düşünüyorum. Şirket olarak şirket çıkarları doğrultusunda hareket etmesi ****et normal. Her konuyu siyasete alet edip altından bir şeyler çıkarmaya çalışmayı bırakın artık.

gülün yoksa sen de yoksun ısparta

05 Temmuz 2020 Pazar 16:31

ben de bunu anlamıyorum kimseden ses yok. arada bir Aylin Hanım Isparta'nın elma, kiraz, gülünün sorunlarından bahsediyor. Taa Denizli'den milletvekili geliyor Eğirdir gölüne sahip çıkılsın diyor. Onun dışında niye kimse Isparta'mızın milli değerlerine sahip çıkmıyor. Kaç kişi ekmek yiyor bu işten. Her yerde dünyadaki gülün yüzde 65'i bizde deyip Bulgaristan'dan gül almak pek mantıklı değil. Bu olayı gün yüzüne çıkaran gerçek gazeteciliği de ayakta alkışlıyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR