26 Nisan 2024 Cuma

GÜNAYDIN NİĞDE'DE KONUŞTU

GÜNAYDIN NİĞDE'DE KONUŞTU

Isparta

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı ve Isparta Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Niğde Valiliği tarafından düzenlenen Marka Kent Niğde Çalıştayına katıldı.

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi koordinatörlüğünde gerçekleşen Marka Kent Niğde Çalıştayına katılan Günaydın, çalıştay kapsamında Niğde'nin şehirciliğini, mimarisini, turizmini ve ekonomisini ele aldıklarını söyledi. Günaydın; "Geleceğin Niğde'sinde ne gibi projeler yapılabileceğini, Isparta'da 15 yıl süre zarfında yaptığımız projeler ışığında inceledik. Isparta'da ilk kez hayata geçirdiğimiz Uluslarası Gül Fuarı, Gül Festivali, Kitap Fuarı, Isparta Yağlı Güreşleri gibi kapsamlı etkinliklerin ve yine inşa ettiğimiz Gökkubbe Fuar Merkezi, müzeler, yeni yaşam alanları, otoparklar ve her türlü altyapının; diktiğimiz milyonlarca ağaç ve gülün şehrin marka değerine ne gibi katkılarının olduğunu ve bu 15 yılda katettiğimiz yolu anlattık. Dilerim çalışmalarımız Niğde şehrine faydalı olur ve Isparta ile büyük benzerlikler taşıyan bu güzel Anadolu şehri hakkettiği değeri alır. Bu güzel akademik etkinlik için başta Niğde Valimiz Yılmaz Şimşek olmak üzere emeği geçen diğer tüm akademisyen arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Memet

21 Haziran 2019 Cuma 16:12

Ispartadaki pomzayı batırdım.rezil ettim hep zarar.siz nasıl koca fabrika kurdunuz bana anlatın deseydiniz yzg efendi

Herşey çok güzel olacak

21 Haziran 2019 Cuma 03:28

Balaman varken de gördük ıspartayı şuanki türkiye gibi satılmadık fabrika bırakmadı gül festivalini gunaydın başlattı fuar merkezini o yaptı otagarı o başlattı güreş turnuvasıı o başlattı saha yapıyoyordu sayenizde yarım kaldı sizin gibiler olduğu sürece ısparta YOBAZ KALACAK.

GERÇEKLER

20 Haziran 2019 Perşembe 22:30

Bunlar ülkücüleri çöp arabalarının arkasına süpürgeci verdi ben ise başkanlığımda Ak partilileri kendime başkan yardımcısı ve müdür ettim deseydin Ziya Başkan

Mustafa musa AKBAŞ ylvc

20 Haziran 2019 Perşembe 21:52

Miliyetcilik adına yaptığı hizmetleri anlatmış heralde belediyeyi ne halde teslim ettiğini bediye personelini ihşavekök heykellerin ve üst geçiş yapılmayan üst geçitler yağmur suyu ve bakidakalansifirbakiyevegelecekekalan borçlar tebrik etmek lazım başarılarınızin devamıni dileriz.

Savlu gıripin

20 Haziran 2019 Perşembe 21:03

Ispartayi 20 sene geri ****ürdü sıra niğdeye mı geldi ziyaa yaptığın altyapı ne halde bir gör maşşallah ger yerden şu fışkıryo

mehmeg

20 Haziran 2019 Perşembe 18:51

güreş alanı noldu yzg kaldırımın göbeğine ağaç diktin çocuk arabası bile gelmiyo niğdeye günaydın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR