24 Nisan 2024 Çarşamba

GÜNAYDIN'DAN DURAK CEVABI

Başkan Günaydın’dan Başdeğirmen ve Gökmenoğlu’na sert sözler

Isparta

31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor, siyasi hareketlilik günden güne artıyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kentin belirli noktalarına konuşlandırılan kapalı durakları eleştiren Belediye Başkan Adayları Şükrü Başdeğirmen ve Gökmen Gökmenoğlu’nu sert tepki gösterdi. Başkan Günaydın, Kanal32 Habere yaptığı açıklamada “onlar benim muhatabım değil” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sürgün

16 Ocak 2019 Çarşamba 20:45

Ne günlere kaldık yüksek mimar pazar yeri yapıldıgındada kendini övmüştü ama köylü gibi verdi azının cevabını kaç kişi sıgacak odurağa

Ali

16 Ocak 2019 Çarşamba 15:41

Daha tabela olup bekleme yerinde durak yok hangi devirde yiz.duraklar rüzgar alıyorçoğu yer yetersiz yrni aklıns geldi yzg efendi.yazıklar olsun.

Ömer Bey

16 Ocak 2019 Çarşamba 15:18

Biz buna proje demiyoruz bakın iki günde yaptık diyorsun da on yıldır kapalı durak sistemini neden getiremedin? Vatandaşa eziyet. Tuhafiyeciler sitesi önünde yağmurlu bir günde aracınızla bir geçin vatandaş nasıl otobüs bekliyor. 95 milyona müze yapılması yerine kapalı durağı yeğlerim. En azından birileri üşümesinin önüne geçersiniz.

mehmet

16 Ocak 2019 Çarşamba 13:22

sanki bitek ısparta belediyesi böyle camdan bişey yapabiliyor.durağı yaptın kelebek gibi oraya koydun yapmadem uzun bişey görelim.ilk önce o durağın bi potansiyeline bak ****iz yap ona göre büyüklüğünü hesaplat 10 kişi içerde 50 kişi dışarda varmı böyle bi tasarım proje

57qmx6

16 Ocak 2019 Çarşamba 12:38

konuştuklarını anlayanlar anlamayanlara anlatsın ;)

Ispartalı

16 Ocak 2019 Çarşamba 12:08

Haklısınız böyle başkan bulunmaz... iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir başkan hangi ilde vardır ki ? Okumuş mimar olmuş yüksek olmuş hiçmi dil bilgisi edebiyat okumamış anlayamadım ?

Vatandaş

16 Ocak 2019 Çarşamba 11:58

Ömer bey yapay göller avrupada mevcut, ancak sivrisinek yapmıya yarıyor! Hatta benim evimin karşısında bir tane var, bol sivri, kurbağa vd kurbağa pislikleri oldukça sıkıntı verici! O yüzden hiç tavsiye etmem! Güzelim Eğirdir gölümüzü kurtarsınlar, Gölcük doğa harikası tabiat parkını olduğu gibi korusunlar! Allahın verdiği orjinali koruma, sonra yapay mapay yap hiç Allahın verdiği gibi olmuyor! İnsan eliyle yapılan barajlar ve göletler Ispartada ve Kayseride olan güzel hava dengesini bozdu!!

Sade vatandaş

16 Ocak 2019 Çarşamba 11:38

Sayın yusuf bey sen önce istem işçilerinin maaşlarını öde ne çalışan maaş alabiliyor ne emeklisi tazminat

Ömer

16 Ocak 2019 Çarşamba 11:04

Türkiyenin en yaşanılabilir ili Ispartanın yapması gerekenleri ben şu şekilde görüyorum.1-Mevcut stadyumun yerine doğal kumlu çakıllı yapay göl ve yürüyüş alanlı park yapılıp, Deri OSB kaldırılıp, yerine 20-30 bin kişilik stadyum, spor tesislerinin inşası.2-Ayazmanadan-Çünüre kadar yeni tramvay hattı3-Yeni çevre yolu, kentin işlek en az 10 kavşak noktasına özkanlar gibi alt geçit.4-Petek sanayi ile Aliköy arasındaki Sanayi alanına dükkanların inşasına başlayıp merkezdeki sanayinin taşınması

Suat MEYDAN

16 Ocak 2019 Çarşamba 10:44

Isparta Kent Konseyi gönüllü çalışanları olarak yıllar öncesinden başta ulaşım master planı , kapalı duraklar , hava kirliği (PM oranı) olmak üzere Ispartamızın tespit edilebilen sorunları çözüm önerileri dile getirilmişti.Seçim dönemi olmasa vatandası düşünen yok.Kapalı duraklarda hastane önleri elzem olması lazım.Karda kışda yağmurda tipide yaşlısı,hamilesi ,hastası , çoçukları bir düşünün. Yazılacak çok şey var.KENT KONSEYİNE ÖNEM VERİLMESİ dileği ile.İŞTİŞARE EDELİM. Saygılarımla.

MİLLİYETCİ

16 Ocak 2019 Çarşamba 08:21

Kim ne derse desin YZG giibi başkan varmı?Meyve veren ağacı taşlarlar.Helal sana başkanım.

Ispartali

16 Ocak 2019 Çarşamba 01:11

BAŞKAN HASTAMI DIYORLAR NEDEN ŞANLITURK CEVAP VERDİ BASKANI İŞTERİZ BAŞKANIII. MUHATAP SENSİN DEVRETTIMI DUŞUNCESİNE SOKMA ISPARTALIYI.

Hüseyin sel

15 Ocak 2019 Salı 23:54

Onlar birlik olsun sen tek. Gökmen bey doğru dürüst Şükrü beye açıklama yapmıyor, sanki aralarında **** bir anlaşma var gibi. Olsun alayına yzg yeter.

İşte gercek

15 Ocak 2019 Salı 23:26

10yıldır yapsan onlarda başka şeyler söylerdi ama 4 ay kala yaptın oda küçük bayanlar o durakta nasıl rahat etsin içinize nasıl şimdi ben anlamadim

Braww braww braww

15 Ocak 2019 Salı 23:21

Sayın başkanın üslubu çok çirkin muhatap almadıkları başkan adayları halk in refahı için birşeyler yapmaya çalışıyor ama y.z.g ben yaptım oldu işte yine diyor sen bu mantıkla birseye varamazsın syn başkan muhatap almadigin başkan adayları ve halk tir halk biraz şu boburlenmenden cik da halk in içine karış yoksa bu muhatap almadığım halk millet seni 31martta güzel bi tokat atar nerden geldiğini bilemezsin

komik yazık zavallı

15 Ocak 2019 Salı 23:18

Yazık yaaIspartadaki en yeni alümiyumcu cırağı bile 5 saatte yapar. 5 ay proje yapmış. Allah aşkına bütün pvc cileri alüminyumcuları güldürdün YZG20-25 bin TL ye iyide para kazanılır.Ispartalı böyle bir ceza cekecek ne yaptı YA RABBİM?

Çünürlü

15 Ocak 2019 Salı 23:18

Ispartanın en zengin adamısın sen yetmedi mi

Tek rakibleri sensin!

15 Ocak 2019 Salı 21:36

Ama o ikiside tek rakip seni görmeleri bile, biiznilleh milletin başkanının sen olduğunun göstergesi!!! Hiç ikisi birbiriyle uğraşıyormu? Yoook! Tabiki ikisininde tek rakibi sensin, ama o ikisi senin hiç rakibin değil haklısın başkan.

Çok güzel demiş!

15 Ocak 2019 Salı 21:15

Tabiki Sayın Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın beyefendinin, muhatabı önce Hak sonra halktır!!! Bunu ittifak meslesindede zaten beyat etti başkan, ben milletle ittifak yapmışım bu bana yeter demişti!!! Seviyoruz seni sayın Yusuf Ziya Günaydın başkan! Bırak onlara muhatap olma zaten, biri der şurayı yıkcam burayı kırcam der! Öbürü der ponza madenini Ispartanın zenginliklerini dışardan büyük sermayeye satıp peşkeş çekcem der! Millette git oylarıda sermayeden iste o zaman diyor artık onlara!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR